This version of the page http://uaa.org.ua/ (185.68.16.49) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-07. The original page over time could change.
Асоціація адвокатів України

календар заходiв

Оплата Online

зареєструватися

Оплата Online

ПРО ААУ

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України"

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України" є всеукраїнською громадською неприбутковою організацією, яка створена на засадах професійної належності та об'єднує адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

Основною метою Асоціації є об'єднання українських адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

докладніше про AAУ

календар заходів

Серпень Жовтень
Серпень Жовтень

Вересень 2020

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Odessa Criminal Law Forum "Золотий Дюк"

  • Дата проведення:

    24 липня 2020 року

  • Час проведення:

    08:00 - 19:10

  • Місце проведення:

    Hotel «Odessa» (м Одеса, Гагарінське плато, 5)

  • Формат

    Цього року ми вирішили об'єднати формат offline та онлайн, щоб всі бажаючі мали змогу прийняти участь в Odessa Criminal Law Forum "Золотий Дюк".

  • Серед головних питань заходу:

    *Судова та правоохоронна система в умовах нових викликів.

    *Досудове розслідування: стратити не можна помилувати? 

    *Судове провадження.

  • Для довідки звертайтесь:

    за тел.: +380 (67) 239 86 90

    email: forum@uaa.org.ua

Детальнiше

Генеральні партнери

Новини ААУ

Антикризовому менеджменту буде присвячена друга сесія Форуму "Адвокатура. Формула успіху"

Антикризовому менеджменту буде присвячена друга сесія Форуму "Адвокатура. Формула успіху", яку модеруватиме Лідія Карплюк, адвокат АО "Лещенко, Дорошенко і партнери"

читати далі

LBS TAX TALKS #2

22 вересня 2020 року ми запрошуємо всіх на «LBS TAX TALKS #2», де експерти з податкового права та представники офіса Омбудсмена проведуть дискусію на теми: 1. Блокування податкових накладних: ключові...

читати далі

Розмова! з Олександрою Павленко

Ми продовжуємо серію зустрічей в рамках проекту Розмова! і цього разу ми зустрічаємося з Олександрою Павленко, адвокатом, старшим партнером Pavlenko Legal Group, засновником  БФ "Ти можеш" та про...

читати далі
всі новини ААУ новини партнерiв ААУ

Форуми і заходи

Запальна вечірка для учасників Odessa Criminal Law Forum "Золотий Дюк"

Ви готові до запальної вечірки на березі Чорного моря? Бажаєте відпочити, поспілкуватись з колегами під келих вина, слухаючи плескіт хвиль та насолоджуючись чудовою музикою?

Асоціація адвокатів України...

читати далі

III СУДОВИЙ ФОРУМ ААУ

III Судовому форуму ААУ бути!  Незважаючи на карантинні обмеження, ми вирішили не відміняти захід, а провести наймасштабніший юридичний онлайн  форум, який об'єднає суддів та адвокатів для&n...

читати далі

Odessa Criminal Law Forum "Золотий Дюк"

Шановні колеги!  Запрошуємо Вас прийняти участь у Odessa Criminal Law Forum "Золотий Дюк", який відбудеться 24 липня у сонячній Одесі. Цього року ми вирішили об'єднати формат offline та онлайн, щ...

читати далі
всі заходи ААУ

Партнери комітетів

Iнформацiйнi та медiа партнери