СПОЖИВЧІ КРЕДИТИ НА БУДЬ-ЯКІ ПОТРЕБИ

Залиште (введіть) номер телефону. Отримайте інформацію по продукту від наших спеціалістів.

Дізнатися більше про споживче кредитування

ІНВЕСТИЦІЙНІ СУВЕНІРИ

Монети НБУ
На сьогоднішній день монети є не лише грошовим знаком, засобом грошового обігу і платежу, але і своєрідним джерелом дослідження історичного розвитку, державного устрою та суспільного становлення певної країни. Монети також наділені важливим художньо-мистецьким значенням і в деяких випадках є унікальними витворами образотворчого мистецтва…

ІНВЕСТИЦІЙНІ МОНЕТИ УКРАЇНИ

Інвестиційні монети є поширеним засобом заощадження, інвестування, розрахунків. Ці монети виготовлено з дорогоцінного металу – золота або срібла – найвищих проб відповідно до світових стандартів. Вкладати кошти в монети винятково просто, прибутково і безпечно. Безперечно цей спосіб інвестування можна назвати вишуканим…

[04.09.2020]

КУРСИ ВАЛЮТ

Валюта Купівля Продаж НБУ Відділення
USD 27.60 27.73 27,6428
EUR 32.40 32.95 32.7996
RUB 0,251 0,394 0.37254
Валюта Купівля Продаж НБУ Відділення
GBP 34,50 38,10 36.9059
CHF 28,50 31,60 30.365
PLN 6,55 7,50 7.4259

Авто в кредит

Авто в кредит – це чудова можливість придбати автомобіль своєї мрії вже зараз! Не відкладайте життя на роки, щоб назбирати необхідні кошти. Дійте вже сьогодні! Ми пропонуємо широкий вибір програм та зрозумілі умови кредитування. Співпрацюємо з офіційними дилерами в Україні.

Детальніше

Подвійна вигода

«Подвійна вигода» – це чудове поєднання депозиту та платіжної картки, що дозволяє накопичувати кошти, мати до них цілодобовий доступ та отримувати додатковий дохід. Оформлення картки здійснюється протягом 15 хвилин. Основною перевагою оновленого продукту є можливість збільшення відсоткової ставки, що нараховується на залишок коштів по картковому рахунку до +3% річних.

Детальніше

Примерно месяц назад с женой решили обратиться в Пинбанк для консультации по ипотечному кредитованию и нисколько не пожалели (хотя изначально про банк не знали и вообще его не рассматривали, зашли случайно)!  Будем рекомендовать вас друзьям и близким!

– Иван

Пiдтримка

Я обслуживаюсь в банке в Киеве на Петровке уже на протяжении 7 лет. Все это время не было ни одной проблемной ситуации. Персонал внимательный, вежливый. Причем сотрудники не меняются. Я думаю это говорит о многом!

– Марія

Стабiльнiсть

Я обслуговуюсь в цьому банку вже майже 3 роки. Дуже задоволена роботою та також обслуговуванням, оскільки співробітники завжди турботливо ставляться особисто до мене, як клiента банку та до інших, як я звертала увагу. Я порадила банк друзям.

– Наталя

Якiсть

Огромнейщий респект сотрудникам 13-го(счастливого)отделения ПИН Банка г.Днепропетровска за оперативное и действительно безстрессовое обслуживание.

– Валентин Петрович

Обслуговування

Інтернет-банкінг це легко

Java-аплет “Реєстратор” призначений для попередньої самостійної реєстрації клієнтів – юридичних осіб, генерації нових ключів ЕЦП, зміни пароля доступу до ключа.

Обслуговування юридичних осіб.

Вхід для клієнтів – юридичних осіб. Робота клієнтів з усіма фінансовими документами.

Центр фінансового контролю

Вхід для ЦФК – юридичних осіб. Робота ЦФК з усіма фінансовими документами.

ПЕРЕЙТИ

ПОРАДИ КЛІЄНТАМ

[Більше статей]

НОВИНИ

Оголошуємо конкурс на аудиторські послуги

Привітання з Днем Народження Банку!

З днем вишиванки!

Вітаємо з Днем банківського працівника!

0
областей
Дивитися на мапі
0
відділення
Дивитися на мапі
0
банкоматів
Дивитися на мапі
0
терміналiв самообслуговування
Дивитися на мапі