This version of the page http://www.gorgany.ua/ (185.68.16.136) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-03. The original page over time could change.
Отель Горганы - это лучший отдых в Карпатах !

Осінь - чудовий період для відпочинку в Готель Горгани

Previous
Next

Відкрий басейн з видом на Говерлу та Петрос восени!

Previous
Next

Чани в Горганах - цілюще "карпатське джакузі"

Previous
Next

Домашній затишок, готельний комфорт та карпатська гостинність

Previous
Next

Найкраща пропозиція

дивитися всі пропозиції

Апартаменти

З кожних апартаментів відкривається панорамний вид на гори. Бездротовий доступ до Інтернету (Wi-Fi) надається безкоштовно.

Люкс “Комфорт” покращений

Ці Двомісний двокімнатні апартаменти, розташовані в екологічно чистих дерев'яних будинках, підкорюють з першого відвідування. Вони досить просторі і задовольнять будь-які ваші ...

Двокімнатний "Комфорт"

Якщо ви любитель відпочинку з максимально комфортними умовами, то варто подумати про бронювання одного з 8 номерів люкс в котеджах в Карпатах.

Котедж Шале в Карпатах

Котедж в Карпатах – це можливість можливість відпочивати в тісній компанії друзів. У нашому новому шале є три двомісні спальні (окремі санвузли), кухня, велика кімната відпочинку з великим ...

Стандарт покращений

Туристичний комплекс «Горгани» пропонує вашій увазі 20 номерів категорії “Стандарт” для комфортного відпочинку в Карпатах. «Стандарт» в готелі – це однокімнатний номер з такими зручностями як кабельне телебачення та інше.

Двомісний номер “Комфорт”

Туристичний комплекс «Горгани» пропонує 1o комфортабельних 2-х містних номерів категорії «Напівлюкс+» для незабутнього відпочинку в Карпатах.

Люкс

Туристичний комплекс «Горгани» пропонує 3 комфортабельних 2-х кімнатних номери категорії «Люкс» для незабутнього відпочинку в Карпатах.

Дворівневий люкс

Готель «Горгани» пропонує 1 двох ярусний «VIP»- номер для vip відпочинку в Карпатах.

Новини

читати всі новини

Відпочинок в Карпатах восени

Осінь в горах – це невимовно казкове видовище. 

докладніше

Чани в Горганах - оздоров тіло і душу

У нас запрацювали справжні карпатські чани. Вода в них насичена ароматами гірських трав і має цілющу силу.

докладніше

Басейн з видом на гори Карпати!

Готельний комплекс «Горгани» - один з небагатьох готелів в Карпатах, що пропонує своїм гостям відпочинок в Карпатах з басейном.

докладніше

Відео