This version of the page http://iplex.com.ua/index.php?d=45 (62.149.25.9) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-31. The original page over time could change.
ipLex - законодавство України

АКЦІЯ
CЕРПНЕВИЙ ЦІНОПАД

50% знижка на річний абонемент будь-якого тарифу ipLex

Законодавство, судова практика, перевірка контрагентів
Реєстрація  |  Оферта  |  Cпробувати безкоштовно  |  Оплата
Відкрити онлайн
Завантажити на смартфон
В інтернеті є все, а в iplex дещо більше
для юриста, бухгалтера, менеджера

ЧИМ КОРИСНИЙ IPLEX?

Наша найкраща рекомендація - це реальне життя.
Тому наводимо декілька судових рішень, у яких, зокрема, йдеться про застосування ipLex.

Справа № 915/347/20
Калькулятори ipLex використовуються судами для перевірки розрахунків штрафних санкцій. Ми постійно актуалізуємо наші калькулятори, з урахуванням нових індексів, ставок та змін законодавства.

Справа № 903/6/18
Програму ipLex - визнано професіним інструментом юриста, а витрати на користування системою включаються до складу витрат користувача у межах його професійної діяльності.

Справа № 757/64436/19-к
Сервіс "Конфіденційний моніторинг" дозволив "спіймати" проблемну фірму серед тисяч конрагентів нашого користувача. Особливість сервісу - можна контролювати десятки тисяч контрагентів і при цьому їх список суворо таємний, тобто жодним чином не передається а ні нам, а ні нашим серверам

Закони понад усе

Близько половини запитів до серверів ipLex - це пошук нормативних актів. Тому, в зоні нашої особливої уваги - зручний і швидкий доступ до потрібних законів. ipLex підтримує кілька варіантів пошуку - вибирайте, який Вам подобається.

Нормативна база
Прецеденти
Обране

Нормативна база: В авторизованому доступі представлена повна і актуальна нормативна база, списки останніх надходжень, календар редакцій, законопроекти, словник термінів і довідник нормативів. Сервіс "Машина часу" перенесе нормативну базу в минуле. Для гостей відкриті Конституція та всі кодекси України. Працюють пошуки з тонкими налаштуваннями і фільтрами.

Прецеденти: Це спрощений пошук законів і практики їх застосування в вищих судах і ЄСПЛ. Шукає за текстами і по посиланнях на статті законів.

Обране: це створена користувачем у хмарах добірка документів . Добірку можна зберегти на пристрій і працювати з документами в офлайн. Вкрай корисна можливість для заощадження трафіку або роботи без інтернету. У новій версії також додана можливість оновити офлайн-копію окремого документа.

МИ РоЗШИРИЛИ МЕНЮ ДОКУМЕНТА

Друк: Тепер ви можете роздрукувати документ прямо з мобільного на wi-fi принтері. Корисна дрібниця - функція "сховати коментарі" скоротить текст перед друком.

Звіт про зміни: Унікальний сервіс для швидкого вивчення нової редакції закону. Звіт містить список змінених фрагментів в порівнянні з попередньою редакцією.

Кілька дрібниць: Додана навігація по контекстам або посиланням в документі, оптимізовані функції додавання закладок, навігації за змістом, зворотних зв'язків та інше .. До речі, на другому місці за кількістю запитів - пошук судових рішень по "скріпці" - тобто по зворотнім зв'язкам на статтю закону.

Контрагенти: Непогано за 1 хвилину "пробити" юридичну особу або ФОП по десятку державних реєстрів та дізнатися про власників і підписантів, борги перед бюджетом, судові процеси, зв'язки з іншими фірмами і багато іншого, що дозволить оперативно зрозуміти з ким маєш справу. (дізнатися більше...)

Конcультації: Корисні поради з посиланнями на закони, які допоможуть Вам відстояти свої права в повсякденному житті: не той цінник в супермаркеті, розбита тарілка в кафе, не пускають з котиком в трамвай.

Правила руху: Незамінна класика за кермом. Правила дорожнього руху, знаки і розмітка завжди під рукою. Для довідки таблиця штрафів і перелік інших видів відповідальності за порушення правил.

ВСЕ ДЛЯ УЧАСТІ В СУДОВОМУ ПРОЦЕСІ

Судові рішення
Правові позиції
Калькулятори

Судові рішеня: Бази судових рішень судів загальної юрисдикції та Конституційного Суду, повна база ЄСПЛ з 100% перекладами. Узагальнення судової практики, статистика застосування норм права в справах різних категорій.

Правові позиції: Висновки Верховного Суду щодо вирішення неоднакового застосування судами касаційної інстанції однієї і тієї самої норми права. Висновки щодо застосування норм права, викладені у постановах Верховного Суду, є обов'язковими для всіх суб'єктів владних повноважень (дізнатися більше...)

Калькулятори: інструмент безпомилкового розрахунку суми позову, процесуальних строків та судового збору. До розрахунку штрафних санкцій також додається текст обгрунтування, який можна скопіювати та додати до позовної заяви (дізнатися більше...).

Помічники в господарській діяльності

Договори і контрагенти
Бухоблік
Кадри

Договори і контрагенти: Представлені зразки популярних договорів а також нормативно затверджені шаблони правочинів. Перед підписанням договору корисно перевірити надійність потенційного контрагента за реєстрами, а діючих господарських партнерів поставити на моніторинг.

Бухоблік: новини законодавства, електронна версія журналу "Дебет-Кредит", автоматичні нагадування про податки та звітність, проводки та стандарти, калькулятор індексації заробітної плати, база запитань-відповідей від ДФС, зведений довідник нормативів, ставок, курсів;

Кадри: зразки кадрових документів, виробничий календар, кваліфікаційні характеристики, калькулятори відпусток та робочих днів, документи з охорони праці.

У вас вистачило терпіння дочитати сторінку до кінця?

Тоді на Вас чекає приз:

Безкоштовний тест-драйв vip-тарифу ipLex - Преміум

Замовити