This version of the page http://onu.edu.ua/uk/abitur (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-29. The original page over time could change.
Вступна кампанія - 2020

Вступна кампанія - 2020

Бажаєте стати студентом ОНУ Мечникова? Збережіть і передайте далі! Факультети, спеціальності, ЗНО, конкурсні бали. Все, що потрібно знати абітурієнту для подачі документів в електронному кабінеті.

Завантажити (PDF 719 KB)

Правила прийому до ОНУ імені І.І. Мечникова 2020

24 липня стартує вступна кампанія в ОНУ імені І.І. Мечникова. 42 актуальні спеціальності на 11 факультетах самого авторитетного університету півдня України чекають вас. За посиланнями на офіційному сайті ОНУ представлені правила прийому, терміни, і всі деталі, необхідні абітурієнтам та їх батькам.

Правила прийому та перелік конкурсних предметів для вступу до ОНУ

ОНУ імені І.І. Мечникова: 155 років створюємо успішні кар'єри!

Тел. приймальной комicciї:(0482) 68 12 84
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Facebook

Етапи вступної кампанії у 2020 році

У 2020 році звичні терміни зрушені через карантин.

З 1 серпня розпочинається реєстрація електронних кабінетів для вступників до ОНУ імені І.І. Мечникова.

13-22 серпня - подача документів для тих, хто здав зовнішнє незалежне тестування. При ОНУ, як завжди, працює консультаційний центр.

27 серпня - перші рекомендації до вступу на бюджет для бакалаврів-першокурсників. З шостого вересня - рекомендації до вступу на контракт.

Першокурсники-бакалаври всіх 42 спеціальностей приступлять до навчання 15 вересня. Контрактні накази формуються до 30 вересня.

Серед особливостей цього року - зміни в правилах для осіб, які не здають зовнішнє незалежне тестування. Вступні іспити проходять до того, як почнеться подача електронних заяв: з 14 липня по 2 серпня.

ВСТУП ДО МАГІСТРАТУРИ

До уваги вступників для здобуття освітнього ступеня магістра!

На підставі норм Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення освітньої діяльності у сфері вищої освіти», який набрав чинності з16 січня 2020 року, приймальною комісією ОНУ імені І.І.Мечникова прийнято рішення про скасування обов'язкового складання додаткових фахових вступних випробувань (співбесіди) для вступників, які вступають на навчання до ОНУ імені І.І.Мечникова за всіма спеціальностями (крім спеціальностей Право та Психологія) для здобуття ступеня магістра на основі ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки).

Відповідні зміни буде внесено до Правил прийому до ОНУ імені І.І.Мечникова

Приймальна комісія ОНУ

РЕЄСТРАЦІЯ НА ЄВІ та ЄФВВ

Заява-анкета для оформлення екзаменаційного листка

Шановні абітурієнти, до вашої уваги інформація щодо міст проведення ЄВІ та ЄФВВ у 2020 році

  • Скриньки

    • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  Геолого-географічний факультет (ГГФ) (Науки про Землю,Географія, Туризм)
    • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Факультет математики, фізики та інформаційних технологій (ФМФІТ) (Фізика та астрономія, Прикладна фізика та наноматеріали, Математика, Прикладна математика, Комп’ютерна інженерія, Інформаційні системи та технології)
    • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  Факультет хімїї та фармації (ФХФ) (Хімія, Фармацевтична хімія)
    • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Біологічний факультет (Біофак) (Середня освіта (Біологія та здоров`я людини), Біологія,Біологія(Мікробіологія і вірусологія), Біотехнології та біоінженерія)
    • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Факультет історії та філософії (ФІФ) (Історія та археологія, Філософія, Культурологія)
    • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Економіко-правовий факультет (ЕПФ) (Економіка, Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування, Менеджмент, Право)
    • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Факультет романо-германської філології (РГФ) (Освітні, педагогічні науки, , Германські мови та літератури (переклад включно) перша – англійська, Переклад з англійської мови та другої іноземної українською, Германські мови та літератури (переклад включно) перша – німецька, Германські мови та літератури (переклад включно) перша – іспанська, Германські мови та літератури (переклад включно) перша - французька,)
    • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  Факультет журналістики, реклами та видавничої справи (Журфак)(Журналістика)
    • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Факультет міжнародних відносин, політології та соціології (ФМВПС) (Політологія, Соціологія, Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, Міжнародні економічні відносини)
    • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  Факультет психології та соціальної роботи (ФПСР) (Психологія, Соціальна робота)
    • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Філологічний факультет (Філфак) (Українська мова та література, Слов`янські мови та літератури (переклад включно) перша – болгарська, Слов`янські мови та літератури (переклад включно) перша – російська, Прикладна лінгвістика)

Вступники з Донбасу і Криму у 2020 році зможуть вступати за спрощеною процедурою до ОНУ імені І.І.Мечникова

У 2020 році ОНУ імені І.І. Мечникова включено до переліку уповноважених закладів вищої освіти, до яких за спрощеною процедурою можуть вступати жителі тимчасово окупованих територій Донбасу та АРК Крим (м. Севастополь).

Як відзначила начальник головного управління вищої освіти Міністерства освіти і науки Світлана Кретович: «Важливо, що у 2020 році жителі Криму та Донбасу зможуть вступати в будь-який з цих 91 закладів, де працюватимуть освітні центри «Донбас-Україна» та «Крим-Україна», без складання ЗНО».

Вступники з АР Крим та Севастополя беруть участь у конкурсі в межах квоти №2, доступної у кожному з цих закладів вищої освіти. А вступники з території проведення ООС вступають у ці заклади, беручи участь у загальному конкурсі, отримавши бали за вступні іспити.

Більш детальну інформацію можна отримати за наступними посиланнями:

  • Facebook
  • Facebook

Поштові скриньки:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Телефон приймальні ректора:
(38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top