This version of the page http://knukim.edu.ua/den-imenynnyka-v-styli-oskar/ (195.242.161.214) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-29. The original page over time could change.
День іменинника в стилі «Оскар»
Ліцензія МОН України, наказ № 116-л від 02.06.2017 р.

День іменинника в стилі «Оскар»

Дата: 13.03.2019 | Рубрика: Новини

У Київському національному університеті культури і мистецтв відсвяткували традиційний День іменинника. Для студентської молоді, що відзначала день народження в лютому організували незабутню святкову вечірку в стилі «Оскар».

Молодь немов потрапила до Голлівуду: червона доріжка, шампанське, зіркова фотозона, конфетті, кульки, солодощі та ще багато сюрпризів чекали на винуватців свята.

Для зіркових іменинників влаштували розважальну шоу програму, цікаві конкурси, музичні виступи та креативні відеопривітання від кожного факультету, що створило бездоганний настрій і море позитивних емоцій. І головний сюрприз вечора – оригінальний та надзвичайно смачний торт.

Михайло Поплавський особисто привітав іменинників, вручивши кожному «персональну зірку на алеї слави».

«Радий вітати всіх іменинників лютого. Бажаю вам енергії і куражу. Будьте кращими, лідерами та режисерами свого життя. Ваша доля у ваших руках. Я вірю, що ви станете популярними, багатими і щасливими українцями!

Щастя, добра, радості, натхнення й оптимізму!» – сказав Михайло Поплавський.

Запальні танці, пісні, жарти, безліч фото, крута святкова атмосфера – це зірковий День іменинника в Університеті культури.

Контакти