This version of the page http://knukim.edu.ua/?p=34981 (195.242.161.214) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-24. The original page over time could change.
Кубок гуртожитків КНУКіМ 2015!
Ліцензія МОН України, наказ № 116-л від 02.06.2017 р.

Кубок гуртожитків КНУКіМ 2015!

Дата: 25.05.2015 | Рубрика: Новини

Два роки поспіль Спортивно-оздоровчий комітет Студентського парламенту разом із Кафедрою фізичного виховання організовують футбольні турніри серед студентів університету. КНУКіМівці змагаються за жаданий «Кубок гуртожитків КНУКіМ».

Минулого року лідером була команда студентів, які мешкають на Російській, 70. Футболістам вдалося вибороти перемогу з рахунком 4:1, аутсайдерами виявилися гравці команди «Щорса, 36А».

Цього року на стадіоні навчально-тренувального комплексу Федерації футболу України ім. В.М. Баннікова відбувся матч серед кращих із кращих гравців вишу.

На студентський батл завітав зірковий гість Владислав Ващук, відомий український футболіст, захисник, який багато років поспіль виступав у складі команди вищої ліги «Динамо» (Київ). Згодом увійшов до національної збірної України і в її складі вийшов у чверть фінал чемпіонату світу 2006 року.

Ващук пильно слідкував за грою наших хлопців, адже саме на нього покладалася важлива місія визначити фаворитів гри та вручити команді переможців кубок першості.

«Футбольна команда – це одна сім’я! – зазначає Владислав Ващук. – Ще з раннього дитинства батько готував мене до великого спорту. Втім у мене досить тривалий час не виникало думок, що я стану захисником в українській збірній команди «Динамо» (Київ). Зараз футбол – це не лише моє хобі, а й сенс мого життя! КНУКіМівцям бажаю перемоги, вона в руках кожного гравця команди!»

Перед початком матчу КНУКіМівці скористались можливістю і сфотографувалися із зіркою великого футболу та взяли автографи у відомого захисника на удачу.

Потому дружними командами КНУКіМівці побігли на футбольне поле, «розігріли» м’язи перед батлом, обговорили стратегію гри, обмінялися жартами та позитивним настроєм задля досягнення спільної командної мети – перемоги.

З великим піднесенням хлопці проспівали Гімн України, що зазвучав на початку матчу.

Свисток, і гру розпочато! Галасливі вболівальники не затихали, підтримку було чутно з усіх куточків стадіону. М’яч літав над полем то під контролем однієї команди, то іншої. Суперники намагалися хутко перехопити його, щоб врешті забити гол. Навіть часті падіння не зупиняли футболістів, лише підігрівали спортивний запал. М’яч майже поцілив у ворота і раптом штанга! Невдоволені суперники, і щира усмішка воротаря. Атмосфера чемпіонату з кожною хвилиною була все напруженіше, авжеж на кону омріяний «Кубок гуртожитку КНУКіМ»!

Вирішальним став гол команди, яка виявилася більш підготовленою. Цього разу, як і минулого року, перемогу здобула збірна гуртожитку №2 «Російська, 70»! Дворазовий переможець футбольного турніру КНУКіМ імені Валерія Лобановського став володарем кубку 2015 року.

Після вручення омріяної нагороди команді-переможцю Владислав Ващук зазначив: «Для футболіста головне – мати характер! Нескінченне бажання зростати над своїми досягненнями і ніколи не зупинятися, відшліфовуючи свою спортивну майстерність! У багатьох початківців є проблема, коли вони тільки навчилися азам футболу, то вже вважають себе професіоналами. У футболі неможливо навчитися всьому одразу. Це тяжка, виснажлива щоденна праця. Потрібно постійно вдосконалюватись, тренуватись і працювати над собою протягом всієї футбольної кар’єри. Саме це формує у футболіста справжній характер та волю до перемоги! Студенти КНУКіМ змагалися за перемогу, 1 місце – для них це не лише кубок, нагорода – це утвердження себе як лідерів, особистостей, які через важкі фізичні навантаження, тренування здобули довгоочікуване визнання!»

Саме на такій позитивній ноті протистояння збірних команд гуртожитків «Щорса, 36» та «Російська, 70» закінчилось з рахунком 0:1 на користь хлопців із Російської! Єдиний м’яч у грі на 48-ій хвилині забив Євгеній Кравченко!

Таким чином «Кубок гуртожитків КНУКіМ» знову на Російській! Вітаємо переможців!

Контакти