This version of the page http://ye.ua/blog/ (185.86.76.217) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-14. The original page over time could change.
Блоги користувачів | Новини Хмельницького "Є" | ye.ua
clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт

Блоги користувачів

Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку vg@ye.ua. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

блоги журналістів

STOP DAI! Дорожній контроль Хмельницького. БЛОГ (ДОПИСИ)

Порушення правил дорожнього руху інспекторами ДАІ в хмельницькому

13 Жовтня 2013 Як хмельницькі "даішники" труять газом водія (ВІДЕО) Більше дивись у новинах та коментарях на сайті Є" http://ye.ua/news/news_13941.html       Це ще одна рубрика на нашому блозі  STOP ДАІ   про порушення правил до...    читати далі»

теги: порушення, правил дорожнього руху, самими інспекторами 93585 55

Микола Кулик БЛОГ (ДОПИСИ)

Марафон

Біг ЗА МИР в Хмельницькому. 19-20 червня КОЖЕН бажаючий. Спонсори забігу підтримуються. Тел. 097 173 92 02    читати далі»

теги: марафон 6937 0

Павло Гірник ТВОРИ (ДОПИСИ)

За дві криниці до прірви. Частина 1

Цього року, року Божого 2011 від Різдва Христового, стоїть невимовна спека. У селі тільки й розмов про те, що буде голод, а за Радянської України, за Совєтського Союзу все було інакше: і хліб був по 16 копійок, і за пенсію можна було не тільки прожити до наступної, а й відкласти на потім - на чор...    читати далі»

теги: павло гірник, за дві криниці до прірви 8160 0

Світлана Кабачинська БЛОГ (ДОПИСИ)

ОСІНЬ ВИБОРУ

Для людей, далеких від політики, всі вибори схожі. Насправді ж вони завжди різні. Особливості Парламентські вибори 2012 року для України особливі. Не лише тому, що нарешті завершує свою роботу депутатський корпус сьомого скликання, який самовільно, всупереч Конституції України, на півто...    читати далі»

теги: політика, вибори 2012, хмельницький 6539 0

Кузьма Матвіюк БЛОГ (ДОПИСИ)

Смертельна загроза

І сьогодні наш селянин спокійний, бо впевнений, що він буде так само потрібний китайцеві, арабові, єврею – всім, хто прийде на його землю. Він спокійний, як їжачок, якому не страшний ніякий звір, бо він має колючки. Їжачок вільно перебігає автомобільну трасу, не усвідомлюючи, що колючки вже...    читати далі»

теги: українська земля, сільське господарство, селяни 6346 0

Маша КУДРЯША БЛОГ (ДОПИСИ)

Кумедні шапочки, відпочинок і географія

На фестивалі щодня були дощі, самі безбашені не ховалися від них взагалі, передбачливі - носили з собою парасольки, дощовики, плащ-палатки, і х-тось просто хоодив у шляпках: і в дощ і в сонце захист є. Ми трохи назбирали кадрів хто в чому ходив, а також понаблюдали хто і як розважався в перервах ...    читати далі»

теги: дніпропетровськ, хмельницький, «thebestsiti-2013» 6159 0

блоги користувачів

acontinent БЛОГ (ДОПИСИ)

Как выбрать доску из массива?

Обладатели домов сейчас для оформления используют современные материалы. Поэтому достаточно часто люди для укладки пола закупают массивный пол. В действительности это решение становится самым великолепным. Ведь массивный пол имеет множество плюсов. Итак, во-первых данный пол смотрится очень привлекательно. Во-вторых массивный пол обладает отличной прочностью и многолетним сроком службы. А еще, массивный пол имеет высшую степень экологичности. Стоит подчеркнуть, что всеми свойствами описанными...    читати далі»

теги: как выбрать доску из массива? 1501 0

Tarantas БЛОГ (ДОПИСИ)

Зрадником Яценюком тепер займається Забзалюк

Депутати ВО «Батьківщина», які залишились вірними засудженій Юлії Тимошенко, не підтримали рішення свого лідера Арсенія Яценюка в просуванні ідеї повернення до Конституції 2004 року. Цілковите ігнорування позиції Юлії Володимирівни, яка не вбачає доцільності у зміні головного закону України, призвело до виникнення чергового напруження у середині партії. На разі, народний депутат України Роман Забзалюк проводить переговори з рядом депутатів з фракції «Батьківщина» з п...    читати далі»

теги: депутати во «батьківщина», позиція юлії володимирівни 5474 2

Валерій Іванюк БЛОГ (ДОПИСИ)

ПриватБанк презентував світу хмарну ОС corezoid.com

Вже 5 років поспіль (посилання https://blog.privatbank.ua/?p=722&lang=uk) ПриватБанк їздить на фінтех-конференції Finovate. Цього разу ми показували свою новинку на FinovateSpring у Сан-Хосе (Каліфорнія). 13 травня маркетинг-директор ПриватБанку Сергій Даниленко разом зі своїм колегою Анатолієм Рогальським представили світу сервіс corezoid.com Основна проблема сучасних компаній у тому, що вартість змін їх бізнес-процесів занадто висока як у часовому, так і у фінансовому еквіваленті. ...    читати далі»

теги: приватбанк, finovate, corezoid 4712 0

dmit.alexeeff12 БЛОГ (ДОПИСИ)

Незаменимая вещица для всякого рабочего кабинета - настольные лампы

Светильники настольные – стабильный атрибут как домашнего, так и рабочего интерьера. Нельзя без них вообразить себе создание рабочей деловой, уютной домашней или эффективной учебной обстановки. Рассеивая или собирая световой поток, настольные светильники необходимы, ежели нужно освещать только небольшую площадь столика, например, в малогабаритной квартире, где каждый занимается личным делом – кто-то спит, а иному человеку нужно заниматься, работать. Также пригодны они для дополнительного освеще...    читати далі»

теги: 4u4rt5jr 4578 0

samsonencko БЛОГ (ДОПИСИ)

Швейные материалы от Kufner

Предприятие Kufner есть одним из давних фирм занимающихся производством подкладочного швейного сырья. Выдающиеся во всем свете швейные материалы имеют бесподобное качество и большой ассортимент. Подкладочные швейные материалы показатны нижеупомянутыми группами: нетканые прокладки, бортовые ткани, рашельные прокладки, тканые прокладки. Масштабность фирмы позволяет охватывать рынок большинства стран мира. Порядочное число торговых представительств, дочерних компаний работает в 70 странах мира. ...    читати далі»

теги: дублерин 4482 0

Валерій ПУЗІК БЛОГ (ДОПИСИ)

ЧОРТ (x/1.)

Майор зайшов у кімнату і щось сказав, що саме я не пам’ятаю, але мені вже тоді стало зрозуміло: потрібно йти. Швидко встав із ліжка, одягнувся і ми вийшли. «Ліфт не працює». Спускалися сходами. «Шо там?» - питав я. Грішка: потім побачиш! Через кілька хвилин ми стояли на вулиці під гуртожитком. Аля стояла біля входу і курила. - Що? -Там! Чорт лежав під кущем. - Я не знаю, як воно… просто… Я зробив кілька кроків в сторону, аби угледіти його ...    читати далі»

теги: новела, чорт, 46 0

Стефанович Наталия БЛОГ (ДОПИСИ)

Иммубленд на страже иммунной системы

Люди знали о существовании иммунитета еще более трех тысяч лет назад, тогда не существовало микроскопов и современных средств диагностики, но в летописях древнекитайских ученых были найдены заключения о том, что наш мир населяют миллиарды невидимых существ, позже названных вирусами и бактериями, они настолько маленькие, что человек неспособен их разглядеть, но эти микроорганизмы выполняют фундаментальную важную роль в природе, и в организме живых существ. Человек не смог бы выжить без защиты,...    читати далі»

теги: форевер ливинг продактс. форевер алое вера хмельницкий 6287 0

iringert БЛОГ (ДОПИСИ)

Мурзик-2

Мурзик летел вниз, оставляя сверху охваченных страхом соседей, и уже фактически смог достичь земной поверхности без особых злоключений, но тут, где-то в районе 2-го этажа, на его траектории появились находящиеся в люльке маляры-штукатуры. К днищу их люльки была криво прикручена остерегающая табличка. Когда легкомысленный пешеход в подарок получал каплю краски и поднимал голову, то имел возможность прочесть - "БУДЬТЕ ОСТОРОЖНЫ! ВЕДУТСЯ МАЛЯРНО-ШТУКАТУРНЫЕ РАБОТЫ! " Котик практиче...    читати далі»

теги: юмор, шутки 4546 0

Артур Байкал БЛОГ (ДОПИСИ)

Новости науки

Двигаясь за нашим временем можно не суметь проследить за всеми действиями и новинками современного мира. Сегодня существует много различных СМИ индустрии, издательства, журналы, тв, общество, но все они либо общие и краткие, либо малогабаритные. Хочется знать все! Просто так создан людской ум, который направлен на постоянное принятие новостей. И здесь не значимо, пользу или негатив глаголит в себе та или другая инфа, основное разновидность фактов и подтверждений, которыми ты в праве проворно вла...    читати далі»

теги: новости науки 4054 0

Володимир Степаненко БЛОГ (ДОПИСИ)

Самый необычный поселок

Пожалуй, на сегодняшний день ни для кого не секрет, что сейчас недвижимость является хорошим методом вложения средств. Она не становится дешевле, она всегда востребована, она всегда может быть перепродана.  Этот факт и объясняет причину того, почему такое большое количество населения мегаполисов и больших городов пытается выкупить немалый, комфортный коттеджный домик в каком-либо поселке коттеджного типа. Со временем, суета города надоедает всем. Шум дорог, всего города и загрязненны...    читати далі»

теги: поселки 4856 0

1

23 наступна ... остання
Подати оголошення
"Свіжі" оголошення з газети "Є"

Є. Афіша

  • сьогодні
  • завтра
>
18:30 – 20:00
Безкоштовна ввідна лекція курсу JavaScript
Виставка Ігоря Севця "Муза безсоння"
Виставка "Всі відтінки: Жовтий"

Фото

Футбол. «Агробізнес» - «Оболонь-Бровар»: останній матч сезону (ФОТО) (13 фото)


Відео

Прогноз погоди на вікенд 14-16 серпня: тепло та сонячно


Погода
Погода у Хмельницькому

вологість:

тиск:

вітер:

Погода у Деражні

вологість:

тиск:

вітер:

Погода у Нетішині

вологість:

тиск:

вітер:

Погода у Віньківцях

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют на 14.08.2020
Нацiональний банк України
$
27.41
32.42
Офіційний курс гривні щодо інших іноземних валют
купівля
продаж
Міжбанк
$
27.34
27.37
32.42
32.46

Гарячі лінії

> <
  • Сесія Хмельницької міської ради: новий дитсадок та обмеження продажу алкоголю (ЗАПИС ЕФІРУ)
    дивитись

Архів новин

<<Серпень 2020>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31