This version of the page http://vn.20minut.ua/Kalynivka (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-09. The original page over time could change.
Калинівка - 20 хвилин Вінниця

Калинівка

photo_camera Гвардієць з Калинівки врятував на Донбасі вівчарку, поранену гранатою

«Ергедешку» привіз з Донбасу старший прапорщик в/ч 3028 Нацгвардії України Іван Глуханюк. Таку кличку військові дали вівчарці, пораненій гранатою РГД-5. Собаку знайшли в одному з покинутих житлових будинків на околиці Лисичанська. Через два місяці після того Глуханюк повертався додому не один. Чому не віддав чотирилапу кінологам?

«А Зеленський мовчить. На жоден лист не відповів». Розмова з сатириком Чорногузом у день народження

15 квітня сатирику Олегу Чорногузу виповнюється 84. Вітаємо земляка, який декілька років тому перебрався з Києва на малу батьківщину у село Іванів Калинівського району. Оселився у старій батьківській хаті і заходився будувати нову. Чому письменнику сьогодні не до гумору?

У Калинівському районі 34 випадки COVID-19. З них 26 — у лікарів

Сьогодні, 12 квітня, з'явилася інформація про кількість захворілих на коронавірус у Калинівському районі. За даними вінницького МОЗ у районі всього 15 хворих, а за повідомленням РДА — 34.

Пожежа біля Калинівського арсеналу. Вогонь зупинили за 700 метрів від боєприпасів

Три розрахунки гасили пожежу в лісі біля Калинівського арсеналу. Бійці пожежно-рятувального підрозділу в/ч А 1119 не допустив поширення вогню на територію зберігання боєприпасів. Загорання сталося в Калинівському лісництві.

Як «Ягуар» з Калинівки вибив сепарів з будівлі ОДА у Харкові. Операція тривала 17 хвилин

Шість років тому, 8 квітня 2014-го, припинила своє існування так звана Харківська Народна Республіка (ХНР). Врятували місто від сепаратистів бійці спецпідрозділу «Ягуар» з Калинівки. 67 представників «руського міру» затримали. «Ягуару» мав допомогти «Беркут», але  відмовився йти на штурм, ще й погрожував «ягуаріцвцям». Як все відбувалося і хто зняв російський триколор з будівлі, розповіли безпосередні учасники тієї операції.

play_circle_filled Вибухи у Калинівці: знешкоджуватимуть боєприпаси, які не змогли вивезти

У вересні 2017 року на складах військової частини у Калинівці сталася пожежа з подальшим детонуванням боєприпас. Раніше повідомляли, що територію розмінували, а всі боєприпаси знешкодили. Однак, з 23 березня калинівчани знову чутимуть вибухи. Знешкодили не всі вибухові предмети.

play_circle_filled Вибухи у Калинівці: за два роки розмінували близько 96% ураженої площі

Минуло два роки, як на калинівському арсеналі сталася пожежа з детонацією боєприпасів. Розмінування території досі не завершене.

play_circle_filled Калинівський арсенал відновив роботу після пожежі. Службу несуть у посиленому складі

За повідомленням Міноборони арсенал у Калинівці відновив роботу після пожежі. Але службу там продовжують нести у посиленому складі.

«Сьогодні так рвануло – аж хата затремтіла». У Калинівці знову вибухи на арсеналі (Оновлено)

Термінове засідання районної комісії з техногенної безпеки відбувається у ці хвилини, після 12-ї години, у Калинівці Встановлюють причини сильного вибуху на арсеналі Стовп диму завис над складами боєприпасів Чи справді евакуюють людей? Сільські ради поперредили про підготовку місць для можливого прийому людей Всі чекають офіційної інформації

«Замінив пораненого у бою командира». Ровесник Незалежності зі зброєю захищає державу від окупантів

Сергій Мержвінський з’явився на світ у той день, коли була проголошена незалежність держави, - 24 серпня 1991-го. Служить у Нацгвардії, він командир роти у Калинівській в/ч 3028 Бойове хрещення пройшов у Дебальцевому Відтоді кожен рік - у зоні бойових дій Як ровесник Незалежності відзначав нинішнє свято?

Свіжий випуск

№ 31 від 5 серпня 2020

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up