This version of the page http://onu.edu.ua/uk/oholoshennia (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-07. The original page over time could change.
Оголошення

Вступна кампанія-2020: факультети, спеціальності, ЗНО, конкурсні бали

Бажаєте стати студентом ОНУ Мечникова? Збережіть і передайте далі! Факультети, спеціальності, ЗНО, конкурсні бали. Все, що потрібно знати абітурієнту для подачі документів в електронному кабінеті.

Детальніше...

Конкурс до галузевих експертних рад Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти інформує про конкурс до галузевих експертних рад.

Поле діяльності галузевих експертних рад:

  • Експертний висновок щодо можливості акредитації освітньої програми
  • Пропозиції щодо вдосконалення вимог та критеріїв акредитації
  • Погодження стандартів вищої освіти
  • Взаємодія з Національним агентством, ЗВО / НУ та іншими стейкхолдерами
  • Участь у дослідженнях освітніх практик, участь у підготовці аналітичних матеріалів про якість вищої освіти
  • Вироблення рекомендації для Національного агентства, ЗВО/НУ
  • Участь в організації та проведенні конференцій, семінарів, інших заходів Національного агентства

Конкурс триватиме: 25.08-18.09.2020

Докладна інформація про конкурс (умови, аплікаційні форми, заяви): naqa.gov.ua

Відомості про конкурс:

Детальніше...

Етапи вступної кампанії у 2020 році

У 2020 році звичні терміни зрушені через карантин.

З 1 серпня розпочинається реєстрація електронних кабінетів для вступників до ОНУ імені І.І. Мечникова.

13-22 серпня - подача документів для тих, хто здав зовнішнє незалежне тестування. При ОНУ, як завжди, працює консультаційний центр.

27 серпня - перші рекомендації до вступу на бюджет для бакалаврів-першокурсників. З шостого вересня - рекомендації до вступу на контракт.

Першокурсники-бакалаври всіх 42 спеціальностей приступлять до навчання 15 вересня. Контрактні накази формуються до 30 вересня.

Серед особливостей цього року - зміни в правилах для осіб, які не здають зовнішнє незалежне тестування. Вступні іспити проходять до того, як почнеться подача електронних заяв: з 14 липня по 2 серпня.

Детальніше...

Правила прийому до ОНУ імені І.І. Мечникова 2020

24 липня стартує вступна кампанія в ОНУ імені І.І. Мечникова. 42 актуальні спеціальності на 11 факультетах самого авторитетного університету півдня України чекають вас. За посиланнями на офіційному сайті ОНУ представлені правила прийому, терміни, і всі деталі, необхідні абітурієнтам та їх батькам.

Детальніше...

Голова Верховної Ради України: Щиро вітаю із 155-річчям!

Колективу Одеського національного університету ім.І.І.Мечникова. Щиро вітаю із 155-річчям одного з найдревніших університетів України!

Детальніше...

Університет он-лайн: зустріч в ОНУ імені І.І.Мечникова 16 травня, об 11:00!

Одеський національний університет ім. Мечникова проводить он-лайн "день вiдкритих дверей" для абітурієнтів та батьків. Дізнайтеся, як стати студентом ОНУ!

Детальніше...

13 травня 1865 - з Днем Народження, Alma-mater!

Детальніше...

Реєстрація вступників для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови та єдиного фахового вступного випробування

Реєстрація вступників для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ) та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) розпочинається з 9:00 год. 12 травня, закінчується о 18:00 год. 5 червня 2020 року.

Детальніше...

До уваги вступників для здобуття освітнього ступеня магістра!

На підставі норм Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення освітньої діяльності у сфері вищої освіти», який набрав чинності з16 січня 2020 року, приймальною комісією ОНУ імені І.І.Мечникова прийнято рішення про скасування обов'язкового складання додаткових фахових вступних випробувань (співбесіди) для вступників, які вступають на навчання до ОНУ імені І.І.Мечникова за всіма спеціальностями (крім спеціальностей Право та Психологія) для здобуття ступеня магістра на основі ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки).

Детальніше...

З Днем визволення Одеси!

10 квітня - день, який пам'ятають всі одесити. У літопису кожної одеської сім'ї назавжди збережуться трагічні сторінки окупації 1941-1944 рокiв.

Детальніше...

Про затвердження нової редакції наказу від 11.03.2020 р. № 29-02 «Про оголошення карантину у березні – квітні 2020 року»

З метою врахування останніх нормативних документів Міністерства освіти і науки України 19 березня 2020 року наказом від 19.03.2020 р. № 40-02 затверджено нову редакцію наказу від 11.03.2020 р. № 29-02 «Про оголошення карантину у березні – квітні 2020 року.

З метою виконання листа Міністерства освіти і науки України від 13.03.2020 р. № 1/9-161 «Щодо оплати праці працівників закладів освіти під час призупинення навчання через карантин»

Детальніше...

Про відміну вступних випробувань до аспірантури у березні 2020 року

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 та з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції:

Детальніше...

Додатковi заходи дотримання карантинного режиму в ОНУ імені І.І.Мечникова

У зв'язку з карантином по СОVID-19 на ректоратi 16.03.2020 ректор Ігор Коваль повідомив про додатковi заходи дотримання карантинного режиму у ОНУ імені І.І.Мечникова. 

Детальніше...

Про оголошення карантину у березні – квітні 2020 року

На виконання рішення Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р., листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 р. № 1/9-154, протоколу № 4 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської обласної державної адміністрації від 11.03.2020 р., листа департаменту освіти і науки Одеської ОДА від 11.03.2020 р. № 1703/02/52-02-02 та з метою збереження здоров’я учасників освітнього процесу й працівників ОНУ імені І. І. Мечникова під загрозою поширення захворюваності, що спричиняється вірусом 2019-nCoV

Детальніше...

В зв'язку зі зверненнями студентів щодо ситуації з опаленням та гарячою водою у гуртожитках ОНУ

Коментар ректора: вимушене технічне відключення теплопостачання в гуртожитках ОНУ обумовлено зовнішніми економічними обставинами.

Детальніше...

Ярмарок вакансій 14 та 15 квітня 2020 року

ОНУ імені І.І.Мечникова є учасником проєкту STUD-FEST «Impulse». Що це за проєкт? Його організатором є молодіжна організація  STUD-POINT, візитною карткою якої є проведення кар’єрних заходів. Вона допомагає роботодавцям знайти талановитих співробітників, а молодим фахівцям працевлаштуватися.

Детальніше...

ДЕНЬ ВIДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ОНУ МЕЧНИКОВА - 2020: 14 березня, 10:30

Увага! в зв'язку із загальноукраїнським карантином по короновірусу 14 березня в ОНУ День відкритих дверей скасовується. Про нову дату Дня відкритих дверей повідомимо після скасування карантину.

На вас чекає:

  • Ботанiчний сад, бiблiотека, лабораторiї, обсерваторiя
  • Презентацiї усiх 42 актуальних спецiальностей ОНУ
  • Знайомство з 11 факультетами, пiдготовчими курсами ОНУ
  • Знайомство з ректором та деканами
  • Інформацiя о нових правилах прийому - 2020
Детальніше...

Рейтингові списки для призначення стипендій студентам ОНУ імені І.І. Мечникова

На сайті ОНУ опубліковані рейтингові списки для призначення стипендій студентам ОНУ імені І.І. Мечникова

Детальніше...

З 8 березня! - привітання ректора ОНУ Ігоря Коваля

Перше свято весни - на честь жінок. Ви даруєте життя, натхнення, гармонію. Аlma mater, ОНУ імені І.І. Мечникова, зобов'язана вам багатьма досягненнями, відкриттями, успіхами у дослідницької, викладацької, адміністративної сферах. Університет пишається і захоплюється своїми жінками: співробітницями, студентками, викладачками, випускницями.

Детальніше...

Розпорядження

Про заходи щодо попередження зараженості на грип, гострі респіраторні вірусні інфекції та коронавірус 2019-nCoV

Детальніше...

Меморіальна дошка на фасаді гуртожитку №2 (вул. Новосельського, 64) не знаходиться на балансі ОНУ імені І.І.Мечникова

У відповідь на звернення представників громадських організацій про необхідність демонтажу дошки відповідно до Закону України «Про декомунізацію» ці представники були поінформовані про таке:

Детальніше...

Весняний прийом до аспірантури 2020 р.

Одеський національний університет імені І.І. Мечникова оголошує весняний прийом до аспірантури за кошти фізичних та/або юридичних осіб для здобуття ступеня доктора філософії (PhD).

Детальніше...

Міський конкурс з громадського бюджету на 2020 рік: створення алеї одеських вчених перед головним корпусом університету

 Цього року Асоціація випускників університету подала два проекти на міський конкурс з громадського бюджету на 2020 рік.

  1. Алея вчених.
  2. Історичний двір університету.
Детальніше...

74-а звітня наукова конференція професорсько-викладацького складу і наукових працівників Одеського національного університету імені І. І. Мечникова

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Запрошуємо взяти участь у роботі 74-ї звітної наукової конференції професорсько-викладацького складу і наукових працівників Одеського національного університету імені І. І. Мечникова, яка відбудеться 27- 29 листопада 2019 року.

Детальніше...

Еразмус+: можливості міжнародної співпраці для українських організацій

Разом з понад 150 країнами світу, Україна є країною-партнером Програми Erasmus+.

Детальніше...
Сторінка 1 із 4

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Телефон приймальні ректора:
(38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top