This version of the page http://onu.edu.ua/uk/fakultety (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-07. The original page over time could change.
Факультети

Міжнародні проєкти на біологічному факультеті

На біологічному факультеті ОНУ тривають наступні міжнародні проєкти:

Проєкт з інтернаціоналізації освіти «High Five», в якому координатором виступає Університет Умео (Umeå Universitet), Швеція. Головна мета проєкту – інтеграція України у європейський освітній простір.
Термін дії проекту: 1.01.2019 – 30.11.2020.

Детальніше...

Міжнародна науково-практична конференція «Стратегічні пріоритети соціально-економічного розвитку в умовах інституційних перетворень глобального середовища» – 25 вересня 2020 року

Шановні науковці, викладачі ЗВО, аспіранти, представники бізнесу, урядових та громадських структур!

Детальніше...

Вступ у магістратуру 014 Середня освіта (Біологія та здоров'я людини)

Шановні вступники до магістратури! Якщо Ви не встигли зареєструватись на ЄФІ з іноземної мови або отримали погані результати, ця інформація для ВАС!

Детальніше...

Вітаємо із перемогою в кейс-чемпіонаті від Національного банку України 

1-го липня відбувся фінал Кейс для студентів: "Коронакріза: НБУ завдає удар у відповідь". Тема в цьому році була обрана найактуальніша – коронакриза.

Детальніше...

Cвітові стандарти фінансової освіти «CFA Institute» в ОНУ

У червні 2020 Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, 631 у світі, четвертий в Україні та перший в м. Одеса, приєднався до CFA Institute University Affiliation Program. 

Детальніше...

Будувати кар'єру чи навчатися під час кризи?

Студентки економіко-правового факультету спеціальності «Економіка» та «Менеджмент» Яна Кесарь, Крістіна Погосян, Марія Філатова, Вікторія Кротна, Діана Стемблер – разом з кращими студентами України 27 травня 2020 року взяли участь в Мотиваційному сніданку «Будувати кар'єру чи навчатися під час кризи?»

Детальніше...

Кафедра ОНУ отримала статус партнера Німецької служби академічних обмінів DAAD на 2020-2021 навчальний рік

 

Завдяки плідної співпраці з Інститутом Східної Європи Вільного університету Берліну кафедра міжнародних економічних відносин Факультету міжнародних відносин, політології та соціології була відібрана Німецькою службою академічних обмінів (Deutscher Akademischer Austausch Dienst, DAAD) для підтримки у рамках програми Leonhard-Euler на 2020-2021 навчальний рік.

Детальніше...

Реєстрація на єдиний вступний іспит із іноземної мови

До уваги вступників для здобуття освітнього ступеня магістра!

12 травня розпочалась реєстрація на єдиний вступний іспит із іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне  випробування (ЄФВВ), яка у зв’язку з карантином проходить онлайн.

Реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ триватиме до 5 червня 2020 року включно. 

Вступники на магістратуру можуть надіслати пакет документів на електронну скриньку приймальної комісії факультету Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або на офіційну електронну скриньку приймальної комісії Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Повний перелік документів, скан-копії, що мають надсилати вступники для реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ:

Детальніше...

Шановні абітурієнти! Запрошуємо до вступу на освітню програму «Економіка та правове регулювання бізнесу» (спеціальність 051 «Економіка»)

Економіко-правовий факультет запрошує абітурієнтів у 2020 році до вступу на перший (бакалаврський) рівень освіти на новітню освітньо-професійну програму «Економіка та правове регулювання бізнесу» на основі спеціальності 051 «Економіка».

Детальніше...

Привітання з ювілеєм Рачинську Аллу Леонідівну

Шановна Алла Леонідівна,

Вчена Рада факультету Математики, Фізики і Інформаційних Технологій щиро вітає Вас з Першим Справжнім Ювілеєм!

Від щирого серця прийміть наші побажання здоров'я, успіхів і багатьох років активного творчого життя, наповненого щастям, любов'ю, світлою надією і постійної удачею.

Нехай Вашу душевну рівновагу забезпечують ідеальні стаціонарні в'язі, які накладені на Вашу систему просторово-часового буття, а Ваша життєва енергія з запасом нейтралізує дію всяких дисипативних сил і цілком забезпечує гармонію викладацької та наукової діяльності!

Детальніше...

VIII Наукові читання пам'яті професора А. І. Уйомова

Організаційний комітет ухвалив рішення щодо перенесення VIII Наукових читань пам'яті професора А. І. Уйомова на 29 травня 2020 року. Це означає, що термін подання тез доповідей, текстів спогадів і заявок на участь у Читаннях до 18 травня 2020 року.

Детальніше...

Перемоги студентів-економістів у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт 2020

І в цьому році продовжуємо традиції успішної участі наших студентів у конкурсах наукових робіт! Карантин – не завада науковій роботі та розвитку наших студентів!

Вітаємо студентів економіко-правового факультету Яну Кесарь, Марину Мамуненко, Артема Гусєва та їх наукових керівників з перемогами у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт 2020!

Детальніше...

Перемога студентки ФМВПС у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Вітаємо студентку ФМВПС спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Деренько Валерію із перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом».

Детальніше...

Захист курсових робіт економістів-міжнародників в онлайн-форматі

22 квітня стартував захист курсових робіт економістів-міжнародників першого року навчання. Студенти та наукові керівники кафедри міжнародних економічних відносин плідно співпрацювали протягом семестру, у результаті чого відбувся блискучий захист та в такому незвичному форматі - SKYPE-конференції, але як виявилося, дуже продуктивному. Майже 2 години цікавих презентацій та дискусій … далі буде!

Детальніше...

Про організацію дистанційної освіти на факультеті РГФ в умовах карантину

Викладачі РГФ активно ведуть викладацьку діяльність під час карантину в дистанційній формі. На всіх випускових кафедрах факультету РГФ відбувається керівництво курсовими та дипломними роботами (способи комунікації обирають керівник та студент спільно в залежності від специфіки роботи). Незважаючи на умови карантину, керівники робіт, рекомендованих для наукової студентської конференції, продовжують готувати до участі своїх студентів.

Детальніше...

Зі студентами на зв'язку!

Зі студентами на зв'язку!

Попри карантин викладачі кафедри іноземних мов природничих факультетів налагодили ефективне дистанційне навчання та продовжують просвітницьку діяльність! Ми постійно знаходимося в пошуках нових ідей та прийомів подачі навчального матеріалу в такий нелегкий для студентів та викладачів час, адже потреба організувати дистанційне навчання постала дуже раптово!

Детальніше...

VІ Всеукраїнська Науково-Практична  Інтернет- Конференція

Конференція  аспірантів та науковців «Іноземні мови в контексті сучасного розвитку природничих та гуманітарних наук: міждисциплінарний підхід» 

Детальніше...

Перший інтерактивний квест від Економічної школи ЕПФ ОНУ для школярів

У той час коли університети та школи зачинені на карантин – кафедра економіки та підприємництва економіко-правового факультету в рамках традиційної Весняної економічної школи для школярів на шкільних канікулах вирішила провести безпечний «Інтерактивний квест», який пройшов  25 березня 2020 року. Для участі у квесті необхідно було заповнити онлайн анкету, здійснити реєстрації на сайті. Простота, зручність, доступність з будь-якого комп'ютера, ноутбука або смартфона, що має доступ до мережі, надала можливість усім участникам квесту провести цікаву гру!

Детальніше...

Про перенесення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

Інформуємо науково-педагогічних працівників і студентів закладів вищої освіти України, що відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління (лист Міністерства освіти і науки України № 1/9-154 від 11.03.2020 р.), про продовження терміну карантину до 24 квітня 2020 р. (рішення Уряду від 25 березня 2020 р.), листа Міністерства освіти і науки України «Щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади, який заплановано на термін після 3 квітня 2020 р.» від 25.03.2020 р. базовим закладам вищої освіти рекомендується перенести проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади, який заплановано на термін після 3 квітня 2020 р., на осінній період 2020 р. 

Детальніше...

Всеукраїнська студентська олімпіада з навчальної дисципліни «ПРАВОЗНАВСТВО»: реєстрацію завершено

До уваги учасників II етапу Всеукраїнської студентської Олімпіади! Реєстрацію закінчено.  Станом на 15.03.2020 р. успішно зареєструвались 66 учасників з 24 закладів вищої освіти України.

Детальніше...

Команда студентів ФМВПС прийняла участь у фіналі міжнародного конкурсу інвестиційних досліджень CFA Research Challenge

28 лютого команда студентів 4 та 5 курсів спеціальності "Міжнародні економічні відносини" ФМВПС прийняла участь у фіналі міжнародного конкурсу інвестиційних досліджень CFA Research Challenge, який став цього року ювілейним для України. Протягом кількох місяців студенти аналізували особливості діяльності та фінансову звітність міжнародної компанії Coca-Cola Hellenic Bottling Company, філії якої також розташовані в Україні. Командою було підготовлено Equity Research Report у відповідності до вимог конкурсу та презентація.

Детальніше...

ДЕНЬ ВIДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ОНУ МЕЧНИКОВА - 2020: 14 березня, 10:30

Увага! в зв'язку із загальноукраїнським карантином по короновірусу 14 березня в ОНУ День відкритих дверей скасовується. Про нову дату Дня відкритих дверей повідомимо після скасування карантину.

На вас чекає:

  • Ботанiчний сад, бiблiотека, лабораторiї, обсерваторiя
  • Презентацiї усiх 42 актуальних спецiальностей ОНУ
  • Знайомство з 11 факультетами, пiдготовчими курсами ОНУ
  • Знайомство з ректором та деканами
  • Інформацiя о нових правилах прийому - 2020
Детальніше...

ЕПФ ОНУ на модельному розгляді господарської справи

Завершився «Модельний розгляд господарської справи 2020» - спільний захід ЕПФ ОНУ та Господарського суду Одеської області, завдяки якому наші студенти отримують унікальний досвід участі у процесі.

Детальніше...

На сайті біологічного факультету розміщені проекти освітньо-професійних програм

Оголошення. На сайті біологічного факультету biologywiki.onu.edu.ua розміщені проекти освітньо-професійних програм для отримання другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальностями:

  • 162 Біотехнології та біоінженерія;
  • 091 Біологія, ОП Біологія і ОП Мікробіологія і вірусологія;
  • 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров'я людини).
Детальніше...

Всеукраїнська студентська олімпіада з навчальної дисципліни «ПРАВОЗНАВСТВО»

Запрошуємо переможців І етапу Всеукраїнської олімпіади з Правознавства взяти участь у ІІ етапі, який відбудеться 9-10 квітня 2020 року в Одеському національному університеті імені І. І. Мечникова.

Детальніше...
Сторінка 1 із 10

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Телефон приймальні ректора:
(38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top