This version of the page http://www.asviobank.ua/pro-bank.html (212.82.218.140) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-07. The original page over time could change.
АСВІО БАНК: інформація про банк, відгуки, власники - АТ "АСВІО БАНК"
  0 800 30 30 50
УКР РУС ENG
 
 
Пропустити навігацію  
Інтернет-Банк
 
Пропустити навігацію  
Пропустити навігацію
 
 
 
 
  • Курси валют
  • Конвертер
    • АСВІО БАНК
      6.08.2020
    • НБУ



  • заплачу: грн


    отримаю: грн
 

ВІТАЄМО ВАС В "АСВІО БАНКУ"!

5,3  млн грн 59,79 % 210,50 %
Прибуток за 1 півріччя 2020 р.

Показник достатності капіталу

(Вимога регулятора ≥ 10 %)

Показник ліквідності LCRвв

(Вимога регулятора ≥ 100 %)

 

Індивідуальна робота, стабільність і зваженість – це ті ключові риси, що відрізняють "АСВІО БАНК" в очах наших клієнтів.

Ми є одним з перших комерційних банків України, успішна історія якого налічує вже більше 28 років, і при цьому – залишаємося невеликою банківською установою.

Чому?

Тому що стратегія розвитку та корпоративні цінності "АСВІО БАНКУ" передбачають свідоме уникнення будь-яких ризиків, які потенційно могли би зашкодити нашим цільовим клієнтам: юридичним особам та фізичним особам-підприємцям.

Що ми пропонуємо:

1. По-справжньому індивідуальну роботу з кожним клієнтом

Обслуговуючись в "АСВІО БАНКУ", Ви маєте свого приватбанкіра – який завжди допоможе Вам знайти оптимальний фінансовий інструмент вирішення Ваших поточних і довгострокових завдань: від якомога швидшого проведення транзакції до надійного збереження капіталу й прибуткових інвестицій в цінні папери.

2. Найкращі в Києві умови користування індивідуальними сейфами

Депозитарій "АСВІО БАНКУ", який наші клієнти часто називають своїм приватним "Форт-Ноксом", - це наш ексклюзив і гордість. 100% надійності та комфорту – в поєднанні з найкращими цінами й доступом 7 днів на тиждень.

3. Проактивність, відкритість та особливі умови в усьому

Працюючи з нами, Ви забудете слово "бюрократія". Простий і логічний телефонний та інтернет-банкінг, гнучкі депозитні програми, індивідуальний курс купівлі/продажу валюти, конференц-зал для зустрічей з Вашими діловими партнерами, прийняття рішень максимум на 2-х рівнях, а за потреби - можливість особисто зустрітися з керівництвом банку.

Чого ми не робимо?

1. Не провадимо кредитної експансії

АСВІО БАНК" розвивається поступово, не намагаючись збільшити власну присутність на ринку за рахунок кредитної експансії. Ми кредитуємо дуже відповідально - і лише перевірених клієнтів зі стійким фінансовим та ринковим положенням.

2. Не ведемо агресивної рекламної політики

Ми не залучаємо клієнтів порожніми обіцянками. "АСВІО БАНК" працює з тими і для тих, хто розуміє: надійність банківської установи залежить не так від її розміру чи кількості філій – як від зваженого кредитного та ризик-менеджменту.

3. Не прагнемо продати клієнту просто якийсь продукт

Ми розглядаємо банківський сервіс як процес співпраці, побудований на трьох рівнозначних стовпах: культурі обслуговування, професіоналізмі та розумінні клієнта. І в кожному з цих компонентів ми намагаємося бути для Вас найкращими!

ЗАПРОШУЄМО:

Як свідчить практика, знайомство з "АСВІО-БАНКОМ" майже завжди перевищує очікування наших майбутніх клієнтів.

Перегляньте наш інтерактивний 3D-тур - і приїжджайте, щоб особисто зустрітися зі співробітниками банку й на власні очі переконатися в наших професійних перевагах.        

Людмила Воїнова, Голова правління "АСВІО БАНКУ":

 "Нашим логотипом є рівносторонній трикутник – символ гармонії та рівноваги трьох рушіїв нашого розвитку. Помаранчева основа – це ентузіазм і творчість, синя сторона – наша відданість роботі в чіткій відповідності до законодавства, а зелена сторона – символ стабільного зростання й поміркованості в розвитку.

 Разом з яскравими кольорами наш знак уособлює в собі нашу енергію та головну мету – допомагати Вам досягати успіху в бізнесі. Приєднуйтеся!"