This version of the page http://www.asviobank.ua/nacionalna-programa.html (212.82.218.140) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-07. The original page over time could change.
Національна програма - АТ "АСВІО БАНК"
  0 800 30 30 50
УКР РУС ENG
 
 
Пропустити навігацію  
Інтернет-Банк
 
Пропустити навігацію  
Пропустити навігацію
 
 
 
 
  • Курси валют
  • Конвертер
    • АСВІО БАНК
      6.08.2020
    • НБУ



  • заплачу: грн


    отримаю: грн
 

НАЦІОНАЛЬНА ПРОГРАМА

Повідомляємо про старт національної програми з безпеки карткових розрахунків та електроних платежів, що проводиться з метою підвищення рівня культури клієнтів банків при проведенні безготівкових розрахунків з використанням платіжних карток.

                

                  

Вішинговая атака: припиніть розмову або втратите гроші

Сьогодні в Україні одним з найпоширеніших типів шахрайства з використанням платіжних карт є вішинг. Злочинці під час телефонної розмови намагаються впливати на власника платіжної картки з метою виманювання секретних даних карти і банківських sms-паролів. Згідно зі статистикою, 76% власників платіжних карт, які стали об'єктом вішингу, розголошують шахраям реквізити своїх карт.

Нижче презентовано спеціальну інфографіку про те, як розпізнати телефонних шахраїв, які ефективні способи захисту існують, і які дії необхідно зробити у разі, якщо карткові реквізити вже були повідомлені злочинцям.

Перевірте сайт, якому розкриваєте свої карткові дані!