This version of the page http://www.asviobank.ua/mobilny.html (212.82.218.140) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-06. The original page over time could change.
Поповнити мобільний онлайн без великої комісії - поповнення мобільних телефонів через Інтернет карткою - АТ "АСВІО БАНК"
  0 800 30 30 50
УКР РУС ENG
 
 
Пропустити навігацію  
Інтернет-Банк
 
Пропустити навігацію  
Пропустити навігацію
 
 
 
 
  • Курси валют
  • Конвертер
    • АСВІО БАНК
      6.08.2020
    • НБУ



  • заплачу: грн


    отримаю: грн
 

ПОПОВНЕННЯ МОБІЛЬНОГО ТЕЛЕФОНУ

"АСВІО БАНК" пропонує своїм клієнтам послугу поповнення мобільних номерів телефонів українських операторів зв'язку.

Миттєва оплата - в формі нижче просто введіть номер мобільного та суму поповнення, після чого натисніть кнопку "Поповнити". На сторінці, що відриється, введіть дані своєї картки будь-якого банку та натисніть кнопку "Продовжити".

Увага: перед здійсненням платежу встановіть необхідний ліміт по карті через колл-центр свого банку або інтернет-банкінг.

Все просто, абсолютно надійно та вигідно!

Як легко і просто поповнити рахунок мобільного зв'язку онлайн?

Тепер у кожного користувача мобільного зв'язку є можливість завжди залишатися на зв'язку, адже поповнити рахунок можна за лічені секунди, не встаючи з дивана за допомогою кредитної або дебетової картки (Visa або MasterCard), випущеної будь-яким банком України.

Миттєвий сервіс поповнення мобільного на сайті АСВІО БАНКу дозволяє сплатити послуги мобільного оператора в режимі онлайн. Тут зручний, доступний кожному інтерфейс з можливістю блискавичного поповнення рахунку. Просто скористайтеся платіжною карткою Visa / MasterCard від будь-якого банку України і оплатіть послуги мобільного зв'язку.

На сайті АСВІО БАНКу доступна оплата популярних постачальників послуг зв'язку: Київстар, Водафон (МТС), Трімоб (3 Mob), lifecell, cdma послуги від Інтертелеком.

Як поповнити рахунок мобільного телефону через Інтернет?

Для поповнення свого рахунку, Вам потрібно всього лише ввести номер телефону і суму внесеного поповнення, після чого натиснути на кнопку "Поповнити".

Потім Ви перейдете на сторінку введення реквізитів банківської карти (номер, термін дії та спеціального код).

Вся необхідна для оформлення платежу інформація розміщена безпосередньо на банківській картці. Відразу після введення даних сума буде гарантовано переведена на рахунок мобільного телефону.

Поповнити баланс мобільного телефону онлайн: оперативно і легко!

Багато хто з нас помічав, що гроші на мобільному закінчуються здебільшого в найбільш невідповідний момент. Виникає необхідність зробити дзвінок, а замість нього автоматичний голос повідомляє про необхідність поповнення рахунку. Миттєве рішення цієї проблеми бере на себе сервіс від АСВІО БАНКу. Просто додайте його в закладки Вашого гаджета і поповнюйте мобільний телефон онлайн в будь-який час і в будь-якому місці!

Поповнити баланс мобільного телефону через Інтернет тепер можна буквально за кілька кліків. Інтерфейс ресурсу інтуїтивно зрозумілий і працює без збоїв, а грошові кошти зараховуються на рахунок протягом хвилини. Послуга поповнення мобільного телефону за допомогою інтернет-технологій не такf вже й нова, вона користується досить стійким попитом в Україні вже ltкілька років. Користувачі послуги вважають її зручною та безпечною.

Команда розробників платіжного сервісу досконально вивчила всі плюси і мінуси сервісів, представлених на онлайн-ринку України, і змогла домогтися максимального рівня конфіденційності платежу через Інтернет. Усі персональні дані платника надійно захищені за рахунок особливого режиму шифрування інформації.

Перевірте на практиці - варто вам один раз поповнити рахунок українського мобільного оператора за допомогою даного сервісу, і Ви обов'язково захочете скористатися ним знову. Сучасний сервіс поповнення мобільного онлайн на сайті АСВІО БАНКу дозволить Вам стати незалежними від кас, банкоматів і терміналів. Залишайтеся на зв'язку!

>>
Зачинити

Поповнити мобільний онлайн через Інтернет

В «АСВІО БАНК» існує спеціальний сервіс, де можна провести онлайн оплату мобільного рахунку через Інтернет у декілька кліків.

Інтуїтивно зрозумілий і доступний будь-якому клієнтові інтерфейс дозволяє миттєво поповнити рахунок Водафон, 3 Mob, Київстар, lifecell онлайн, а також оплатити всі послуги СДМА Інтертелеком.

Як поповнити телефон онлайн без великої комісії?

Для цього вам потрібно мати платіжну карту будь-якого банку країни і доступ до всесвітньої мережі! Щоб здійснити онлайн переказ на мобільний рахунок , вам буде потрібно вказати телефонний номер, внесену суму, підвести курсор до слова «Поповнити» і клацнути по ньому.

Сервіс перенаправить вас на іншу сторінку, де потрібно буде ввести всю інформацію з вашої платіжної картки: її номер, закінчення терміну дії та код захисту. Всі реквізити ви знайдете на самій карті, причому розташовані вони на обох сторонах.

Після зазначення всієї необхідної інформації платіж на мобільний рахунок приходить миттєво. Поповнюйте баланс вашого телефону за допомогою онлайн сервісу на сайті asviobank.ua, і вам забезпечено блискавичний переказ коштів, зручність і безпеку!