This version of the page http://www.asviobank.ua/c2c2.html (212.82.218.140) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-06. The original page over time could change.
Переказ з картки на картку без великої комісії: перевести гроші, кошти на іншу картку різних банків онлайн - АТ "АСВІО БАНК"
  0 800 30 30 50
УКР РУС ENG
 
 
Пропустити навігацію  
Інтернет-Банк
 
Пропустити навігацію  
Пропустити навігацію
 
 
 
 
  • Курси валют
  • Конвертер
    • АСВІО БАНК
      6.08.2020
    • НБУ



  • заплачу: грн


    отримаю: грн
 

ПЕРЕКАЗ ГРОШЕЙ З КАРТКИ НА КАРТКУ

Найкращий спосіб швидко та дешево переказати гроші з картки на картку будь-якого банку по Україні!

Перекази з картки на картку по Україні - найнижчий відсоток від "АСВІО БАНКУ" :
  • швидко
  • просто
  • безпечно
  • вигідно

Ви можете переказати кошти з картки на картку, якщо маєте карту Maestro, MasterCard, Visa або Visa Electron, яка випущена одним з банків України.

Будь ласка, скористайтеся онлайн-формою переказу грошових коштів з картки на картку будь-якого українського банку нижче:

Сервіс онлайн переказу грошей з картки на картку по Україні від "АСВІО БАНКУ" діє по всій території країни. Скориставшись ми, Ви зможете:

1. Здійснити будь-які платежі з карти на карту по Україні , не витрачаючи час на пошуки терміналу або відділення банку. Для цього потрібен лише доступ в інтернет на сайт www.asviobank.ua. При цьому переказати гроші з однієї карті на іншу можна і в зонах вільного Wi-Fi. Наприклад, в парках або на території готелів.

2. Платежі з картки на картку по Україні через Інтернет здійснюються миттєво, тому сервіс "АСВІО БАНКУ" дуже зручний в екстрених ситуаціях, коли гроші потрібні прямо тут і зараз. Якщо ви маєте добрих друзів, то можете попросити їх про це або навпаки, допомогти самим, а також своїм батькам. Це зручно, якщо потрібно, наприклад, перевести кошти з однієї картки на іншу онлайн, щоб терміново погасити заборгованість в одному з банків.

3. Платіжний сервіс онлайн переказу коштів з карти на карту по Україні діє навіть в тому випадку, якщо один з учасників мережі P2P (платежі між фізичними особами) перебуває за кордоном.

Переказ грошей з картки на картку по Україні - це просто!

Щоб переказати кошти з картки на картку, вам треба перейти на сайт asviobank.ua і зробити декілька нескладних дій.

1. Знайти на головній сторінці сайту в блоці Електронні послуги посилання "Перекази з карти на карту" і натиснути на нього.

2. В інтерфейсі на сторінці вказати:

  • 16-значний номер картки одержувача;
  • суму переказу в гривнях;
  • 16-значний номер вашої картки;
  • дату випуску або термін закінчення її дії;
  • код CVV2 - 3-значний номер, вказаний на зворотному боці картки.

3. Вказати свій номер телефону.

4. Позначити свою згоду з умовами сервісу.

5. Натиснути на кнопку "Виконати переказ".

6. На оновленій сторінці - вгорі - ввести цифри пароля, отриманого у вигляді SMS-повідомлення.

Зверніть увагу на те, що сума переказу має бути на 0,5 відсотка від переказаної суми і плюс ще 5 гривень більше тієї, яку отримає ваш респондент - це найнижча комісія (відсоток) за перекази з картки на картку по Україні!

Також обов'язково перевірте правильність зазначеного номера карти, оскільки переказ коштів проводиться в той же момент, як натиснута кнопка "Оплатити". Гроші, відправлені "не тому" одержувачу, можуть не повернутися, оскільки здійснюючи операцію переказу з карти на карту, ви автоматично підтверджуєте свою згоду на нього і знання правил сервісу. Комісійний збір списується з карти відправника автоматично.

Гарантії безпеки при переказі коштів з карти на карту

Користуючись сервісом переказу грошей з картки на картку по Україні, ви можете бути впевнені в тому, що введені в платіжну форму дані про номер картки та CVV2 не будуть використані зловмисниками. Гарантії безпеки забезпечуються цілою низкою технічних і організаційних заходів.

1. Використанням технології 3-D Secure.

2. Коди CVV2 не зберігається та не передаються третім особам.

3. Клієнти сервісу проходять процедуру верифікації - прив'язки карти до мобільного телефону її власника, всі операції здійснюються після введення коду підтвердження, що приходить на нього у вигляді SMS-повідомлення.

4. Введення даних карти можна проводити з використанням віртуальної клавіатури.

Інтерфейс послуги "Переказ з картки на картку по Україні" настільки простий, що їм можуть користуватися навіть люди, абсолютно незнайомі з комп'ютером, в тому числі й пенсіонери у віці.

Найдешевший сервіс переказів з карти на карту по Україні від "АСВІО БАНКУ" - це найбільш швидкий, безпечний і вигідний спосіб перевести гроші, отримати допомогу і заплатити по кредитах. Він працює для Вас завжди, в будь-який час дня і ночі, в будні та свята!

>>
Зачинити

Перевод грошей з картки на картку без великої комісії, переказ коштів на іншу картку через Інтернет

В «АСВІО БАНК» діє зручний і оперативний сервіс по переказу грошових коштів з картки на картку через Інтернет в режимі онлайн, без великої комісії, причому по всій території України.

Використання такого виду платежів не зажадає від вас витрат часу на похід до відділення банку або пошуку терміналу.

Перекинути гроші на картку іншого банку можна на сайті www.asviobank.ua. Для цього необхідно увійти в інтернет з будь-якого комп'ютерного пристрою там, де є вільний доступ до мережі.

При цьому будь-які операції з грошовими коштами відбуваються миттєво і безпечно.

Як перевести гроші з картки на іншу картку різних банків?

Здійснити платіж з карти на карту можна і в тому випадку, якщо фізична особа перебуває за межами України.

У нашому банку найнижчий відсоток за використання онлайн сервісу з переказу грошей через Інтернет!

Комісія за переказ між картками різних банків становить 0,5% від суми платежу плюс 5 гривень, тобто сервіс не надається безоплатно, що необхідно враховувати при операціях з вашими фінансами.

Наш банк дає гарантію, що переказ грошей по Україні з вашої картки буде анонімним, а завдяки сучасним системам безпеки, що діють на сайті, відомості про вашу карту, номер телефону ніколи не стануть доступні шахраям.

Використовуйте дешевий і максимально зручний онлайн сервіс від «АСВІО БАНКУ» для переказу грошей по країні і за кордон без великої комісії, адже це дозволить вам швидко і легко оплатити рахунки, перекинути кошти іншому клієнту або зробити кредитний платіж!