Останні новини

Понад 4000 будівель вже отримали енергетичні сертифікати

Понад 4 тис. будівель в Україні пройшли сертифікацію енергоефективності. Лише за останні два місяці енергоаудитори видали майже 1000 енергетичних сертифікатів. Про такий високий попит свідчить статистика у базі енергетичних сертифікатів, […]

Обговорення нового порядку здійснення незалежного моніторингу енергетичних сертифікатів

Розпочато громадське обговорення проекту наказу Мінрегіону «Про затвердження Порядку здійснення незалежного моніторингу енергетичних сертифікатів»

Презентація e-audit

Анонс презентації програмного забезпечення для проведення сертифікації енергетичної ефективності будівель. Презентація відбудеться онлайн: 25.06.2020 об 11:00. Під час презентації буде проведено огляд функцій програми, короткий інструктаж  користування веб-інтерфейсом та пояснення […]

Читати всі новини

Важливі новини

Як скласти енергетичний сертифікат і не помилитися?

Держенергоефективності спільно з Асоціацією енергетичних аудиторів України, в рамках діяльності Робочої групи з питань удосконалення законодавства у сфері енергетичної сертифікації будівель, виробили рекомендації для енергоаудиторів при здійсненні діяльності у сфері […]

Відбулась презентації системи сертифікації енергоаудиторів підприємств

10 жовтня у Києві відбулась презентація системи сертифікації для енергоаудиторів, які мають намір проводити енергетичні аудити промислових підприємств.

Перше засідання апеляційної комісії щодо повторної перевірки енергетичних сертифікатів будівель

26 вересня 2019 р. відбулося перше засідання апеляційної комісії при Держенергоефективності щодо повторної перевірки (моніторингу) енергетичних сертифікатів.

Читати важливі новини

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ПРАВЛІННЯ

Проекти з енергоефективності рекомендується починати з проведення енергоаудиту. 

ГО "Асоціація енергоаудиторів України" це експертне об’єднання провідних енергоаудиторів, головною ціллю яких є  розвиток ринку енергоаудиту та енергоменеджменту, підвищення стандартів якості виконання енергоаудитів та просвітницька робота з потенційними замовниками щодо переваг і вигод від енергоаудиту.

Запрошую всіх однодумців долучитися до нашого руху!

З надією на співпрацю, Андрій ЦИБУЛЬКО

ЧЛЕНСТВО

Колеги-енергоаудитори, запрошуємо Вас зареєструватися на сайті Асоціації енергоаудиторів.

Реєстрація за посиланням: aea.org.ua/members/reg/

Реєстрація на сайті дозволить Вам більш повно використовувати сервіси сайту,  коментувати статті, мати свій профіль енергоаудитора з досвідом та переліком реалізованих проектів. При реєстрації просимо вказувати повну коректну інформацію про себе та контакті дані на ваш розсуд. По можливості, додавайте до профілю Ваше фото.

Для розміщення інформації про Вас на Карті енергоаудиторів необхідно пройти процедуру верифікації (деталі за посиланням).

Команда

Вся команда

КАРТА ЕНЕРГОАУДИТОРІВ

Завантажити інструкцію
Для розміщення інформації на карті необхідно пройти процедуру верифікації (деталі за посиланням). Карта працює в тестовому режимі. З пропозиціями та зауваженням щодо роботи звертайтеся на info@aea.org.ua

Наші партнери