This version of the page http://www.0372.ua/map (172.64.199.12) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-03. The original page over time could change.
Карта Чернівців: пошук місця за назвою або адресою на 0372.ua
0 Увійти

Карта Чернівців: пошук за назвою або адресою

Немає результатів

Карта міста Чернівці

Чернівці об’єднують в собі десятки вулиць з величними монументальними спорудами, колоритними «ляльковими» будиночками, стандартними житловими будинками, оригінальними чи старомодними крамницями, бездоганно-чепурними салонами краси та безнадійно милими кав’ярнями. Блукати цими чарівними вуличками – це неймовірне задоволення, яке не зрівняється з подорожжю в жодну екзотичну країну світу чи навіть у таємничий космос. Чернівчани, що давно звикли до краси свого неймовірного міста і ставляться до неї як до прекрасного, проте звичного предмету інтер’єру власного дому, можуть знову і знову надихатися емоційними враженнями гостей міста.

У Чернівцях ви не заблукаєте, а знайдете себе. Тут ви зрозумієте свою справжню суть і розчинитеся серед численних історичних та культурних пам’яток. Це місто, що переміщує вас в інший вимір, де поняття «вічність», «добро», «честь», «вірність» та «повага» вміщують у собі дещо більше, ніж мелодичні звуки. Щоб віднайти ваше місце призначення, скористайтеся категорією «Карта міста». Дослідіть кожен куточок загадкових Чернівців і знайдіть місце, де ви будете відпочивати душею та тілом. Гарантуємо, що наше місто стане справжнім раєм для людей найрізноманітніших поглядів на внутрішню гармонію та душевний спокій.

Показати