Про нас


Історія • Рід занять • Продукція

Група компаній «МЕДІА-ПРО» впевнено поєднує у своїй роботі багаторічний досвід, авторитет та якість контенту!

Все, як і годиться, почалося з мрії, яка переросла в ідею! Заснований у 2002 році Видавничий дім «МЕДІА-ПРО» стояв біля витоків формування ринку професійних видань в Україні. Наші успіхи почалися із журналу «Довідник кадровика». По виході його першого номера стало зрозуміло, що якісні періодичні видання вкрай потрібні фахівцям у повсякденній роботі. Згодом Видавничий дім «МЕДІА-ПРО» став Групою компаній «МЕДІА-ПРО»!

На сьогодні Група компаній «МЕДІА-ПРО» випускає журнали за такими напрямками: кадри та персонал, охорона праці і пожежна безпека, екологія підприємства, економіка та облік, менеджмент, діловодство та секретаріат.

Ми — сучасна динамічна компанія, тому, крім друкованих видань, пропонуємо електронні продукти — спеціалізовані портали, електронні системи та е-журнали, які значно полегшують роботу фахівців у різних сферах діяльності.

За 17 років свого існування Видавничий дім «МЕДІА-ПРО» став одним із найбільших серед решти видавництв професійних періодичних видань в Україні.

Кожна людина, команда чи бізнес потребують розвитку. У 2018 році ми розширилися і оновилися: були започатковані нові фахові видання та онлайн-системи, ми обрали нові формати заходів для фахівців певної сфери, почали проводити авторські семінари, круглі столи та вебінари, пропонуємо привабливі бонуси своїм передплатникам.


Місія • Цілі • Цінності

Наша мета — зробити ваше професійне життя легшим і комфортнішим! Щодня велика сім’я Групи компаній «МЕДІА-ПРО» натхненно працює над тим, аби підвищити ваш професійний рівень, забезпечити вас усіма потрібними для роботи інструментами, надати вам фахову підтримку.

Наша цінність — відповідальність та відданість своїй справі. Ми впевнені в кожному журналі, проекті, заході, форумі, у кожній відповіді, що її надають наші експерти на гарячій лінії!

Давайте вдосконалюватися разом!

Відгуки

З ваших кадрових журналів, електронної системи все більше можна прочитати корисної інформації для кадровика. Завжди розглянуті ті питання, які потрібні для нас — кадровиків. Дякую вам, що ви робите такі кадрові проекти.
Проценко Тетяна

«МЕДІА-ПРО» про нас подбали та марафон організували.
Працівників приймали та звільняли, чоловіків оберігали.
Аби ми «форму не втрачали, по ситуаціях ганяли».
Змістовні відповіді надавали. Чекаємо ми зустрічей і далі!
Бойчук Наталія

За то, что трудитесь усердно, хочу вас всех благодарить.
Желаю вам свою работу лишь от души всегда любить.
Пусть дело дарит вдохновенье, приносит емкий результат.
Ну а сегодня крики «браво» пусть, несомненно, прозвучат.
Дунаевская Оксана

У моєму робочому кабінеті є всі випуски журналу «Охорона праці і пожежна безпека». Читаючи публікації журналу протягом років, особисто бачив, як зростає змістовне наповнення часопису, вдосконалюється його ілюстраційне та художнє оформлення. Невгамовні працівники ВД «МЕДІА-ПРО» та редакції журналу постійно в творчому пошуку, щоб бачити своє дітище вагомим, цікавим, повчальним і потрібним для підприємств.
Валентин Стоєцький

Хочется поделиться положительными впечатлениями от прошедшего недавно обучения на курсах повышения квалификации. Все познается в сравнении. Начнем с того, что в г. Запорожье я бывала на многих семинарах по кадровым вопросам, но мероприятия проходили настолько вяло и скучно, что я ожидала подобного, и была приятно удивлена, когда эксперт начала в быстром, позитивном темпе. Это была не просто начитка информации, все активно принимали участие в обсуждении тех или иных вопросов, решали интересные задачки, рассмотрение которых мне очень помогло в дальнейшем.
Виктория

Шановний ВД «МЕДІА-ПРО»! Дякую вам за вашу працю. Особлива подяка редакції журналу «Довідник кадровика» та експертам системи «КАДРОВИК-онлайн». Ваша робота в консультуванні з питань трудового законодавства та кадрового діловодства дуже важлива. Бажаю вам процвітання, плідної праці, розвитку, ще більшої довіри кадровиків України. Хай вам щастить у вашій праці.
Гунько Тетяна

Важко обрати, про що саме написати відгук. Усі ресурси дуже важливі та корисні у кадровій справі. Вже 5 років мій робочий ранок починається з перегляду новин від порталу HR-Лига. Завжди цікаво, завжди вчасно, завжди актуально. Саме з цього порталу почалося моє знайомство з ВД «МЕДІА-ПРО», саме завдяки йому я почала брати участь у конкурсі  «Кадровик року». ВД «МЕДІА-ПРО» впевнено йде своїм шляхом і якісно робить свою справу. Дякую вам!
Павленко Ірина

Уже два роки передплачую журнал «Екологія підприємства». Дуже важливі й актуальні теми, почуваюся впевнено з журналом, бо в курсі останніх змін у законодавстві.
Юрій Карпій

«МЕДІА-ПРО» — це допомога і підтримка, інформування і навчання.
Потапенко Оксана


Співпраця • Робота

Ми завжди відкриті для спілкування і нових пропозицій, тому однаково раді співпраці як з фахівцями-новачками, що відвідують наші навчальні програми, так і з досвідченими експертами.

З нами співпрацюють практики різних галузей, які обіймають високі посади і можуть поділитися досвідом. Автори журналів і лектори — працівники міністерств, вишів, провідні працівники успішних вітчизняних і зарубіжних компаній, серед яких кандидати наук, доценти, адвокати, юристи,  менеджери різних рівнів, інспектори, інженери тощо.

З питань співпраці: marketolog@mediapro.com.ua

Усі вакансії Групи компаній «МЕДІА-ПРО» на Work.ua та на Rabota.ua


З архіву видавництва