This version of the page http://suzuki.ua/moto/19/v-strom-650-abs (89.184.67.44) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-27. The original page over time could change.
V-Strom 650 ABS
  • УКР
  • РУС

ЧАС ДЛЯ СПРАВЖНІХ ПРИГОД

ціна від

306 500 грн.

Дух пригод кличе вас туди, де Ви ще ніколи не бували. Нові видовища, звуки, відчуття. V-STROM 650 ABS створений, щоб доправити Вас будь-куди із насолодою, захопленням та надзвичайним комфортом.

Огляд 360°

Технічні параметри V-Strom 650 ABS (DL650A) Технічні параметри Комплектація і ціни

  • Масогабаритні характеристики
  • Двигун
  • Трансмісія
  • Ходова частина
  • Гальмівна система
  • Розмірність шин
  • Довжина, мм
    2275
  • Ширина, мм
    835
  • Висота, мм
    1405
  • Колісна база, мм
    1560
  • Дорожній просвіт, мм
    170
  • Висота по сидінню, мм
    830
  • Споряджена маса, кг
    213
  • Об'єм паливного бака, л
    20
Тип двигуна 4-тактовий, рідинного охолодження, DOHC, 90˚ V-TWIN
Діаметр поршня x Хід поршня, мм 81,0 х 62,6
Об'єм двигуна, куб. см 645
Кількість циліндрів 2
Кількість клапанів 8
Максимальна потужність, к.с. при об/хв 52 кВ (71 к.с.)/8.800 хв-¹
Максимальний крутний момент, Нм при об/хв 62 Нм /6.500 хв-¹
Коефіцієнт стиснення 11,2:1
Система живлення SDTV, інжектор, Ø 39 мм
Система запалювання Цифрове подвійне запалювання
Система запуску Електростартер
Зчеплення Багатодискове, у масляній ванні
КПП 6 ступенева, секвентальна
Головна передача Ланцюгова
Передня підвіска Телескопічна вилка з масляним амортизатором, спіральна пружина, діам. 43 мм, хід 150 мм
Задня підвіска Маятникова, моноамортизатор з повним регулюванням міри попереднього підтискання пружини і демпфування відбою, хід 159 мм
Передня Гідравлічна. Гальма: подвійні дискові, 2-х поршневі скоби, діам. диска 310 мм, ABS
Задня Гідравлічна. Гальма: диск, 1-поршневі скоби, діам. диска 260 мм, ABS
Передня
110/80 R19
Задня 150/70 R17

Комплектація і ціни

Колір

  

Доступні кольори

Технології

Так виглядає свобода

Стилістика V-Strom 650 символізує неперевершені характеристики завжди готового до пригод байка класу Adventure touring. Загалом компактна конструкція доповнена комбінацією виразних фарбованих секцій та функціональних чорних пластикових компонентів, яка підкреслює спортивний, цілеспрямований характер мотоцикла. Рівень комфорту водія підвищено завдяки оновленому вітровому склу, конструктивним елементам для відведення тепла й потоків повітря, а також витонченому кузову.

Потужність, яка дарує абсолютну свободу

V-Strom 650, укомплектований 4-тактним двигуном V-twin 90° об’ємом 645 см3 із DOHC, завжди готовий подарувати Вам повний спектр задоволення від руху. Він пропонує відчутний такт двигуна V-twin, широкий діапазон обертального моменту для легкого керування за низьких і середніх обертів та потужні ходові характеристики – за максимально високих обертів.

Дискові гальма та антиблокувальна гальмова система

Подвійні 310 мм передні дискові гальма з двопоршневими супортами та 260 мм заднє дискове гальмо із однопоршневим супортом забезпечують плавне й контрольоване гальмове зусилля.

Шасі, покликане підвищити якість руху

В основі V-Strom 650 лежать легка, але жорстка алюмінієва діагональна рама й маятник підвіски вивіреної конструкції, які забезпечують відмінну курсову стійкість та неймовірну маневреність мотоцикла. Висока посадка, довгий хід передньої і задньої підвісок та легкі алюмінієві диски також сприяють більш комфортному руху.

Контрольно-вимірювальні прилади

Компактна й зручна для зчитування показань панель приладів складається з аналогового тахометра й великого, регульованого за рівнем яскравості РК-дисплея, на якому відображаються індикатор вибраної передачі, покажчик рівня палива, значення температури зовнішнього повітря, середньої витрати палива, температури охолоджувальної рідини, годинник, а також показання спідометра, одометра й подвійного лічильника пройденого шляху.

Фари

У верхній фарбованій секції розміщені дві мультирефлекторні фари з галогенними лампами 60/55 Вт, які забезпечують відмінний розподіл світла.

Відмінний захист від вітру

Вітрове скло й компактний корпус, форма яких була визначена за результатами широкомасштабних випробувань в аеродинамічній трубі, забезпечують відмінний захист від вітру, що сприяє зниженню рівня шумів і втомленості водія. Завдяки функції трипозиційного регулювання можна встановити вітрове скло у зручне для водія положення залежно від його статури, посадки під час руху або дорожньої ситуації.

Вражаюча економія палива

Мінімізація механічних і фрикційних втрат та оптимізація ефективності згоряння палива дозволили знизити витрату палива. Легкий і компактний 20 л паливний бак робить цю модель лідером у своєму класі* за показником відстані, на яку вистачить такої кількості палива. Завдяки цьому корпус мотоцикла став «стрункішим», що підвищило рівень комфорту й задоволеності водія від «пригодницького туризму». *Моделі Adventure touring класу 650см3~800см3

Система ABS

Впроваджена антиблокувальна гальмова система (ABS) допомагає водію тримати мотоцикл під контролем, запобігаючи блокуванню колеса під час застосування гальма на дорожньому покритті будь-якого типу.

Рама та маятник підвіски

Алюмінієва діагональна рама складається з литих і штампованих елементів. Маятник має штамповані важелі, штамповану вісь та литі елементи з’єднання. Виняткова легкість рами пояснюється її виготовленням із алюмінієвого сплаву (єдина в цьому класі). Вона ідеально доповнює плавно працюючий потужний двигуна, забезпечуючи стабільний рух за будь-яких умов.

Іммобілайзер

Вдосконалена система іммобілайзера Suzuki використовує систему електронної кодової ідентифікації в ключі власника для запобігання несанкціонованому запуску двигуна.

Практична й стильна задня частина

Спрямований догори глушник, ідеально відрегульований під напрямні сидіння, має сріблясте покриття та відполіровану насадку. Легка пластикова платформа під багажник із нековзким гумовим покриттям дозволяє легко зафіксувати болтами верхню адаптерну пластину (опційна деталь), а також продовжується зручними поручнями для пасажира. Заднє крило має унікальну звужену форму й акуратну текстуровану поверхню.

Повітрозабірники під фарами

Повітрозабірники під фарами сприяють підвищенню рівня комфорту за рахунок зниження тиску за вітровим склом. Текстурована основа вітрового скла (на відміну від просто темної поверхні), яка просвічується через скло, робить зовнішній вигляд мотоцикла більш привабливим.

Двигун, яким буде задоволений будь-який водій

Двигун вирізняється компактними камерами згоряння з клапанами великого діаметру (31 мм впускні й 25,5 мм випускні клапани), встановленими під малим кутом (14° для впускних і 16° для випускних клапанів), а також обдутими дробом шатунами. Така конфігурація двигуна доповнена сучасними технологіями, такими як система впорскування палива з двома дросельними заслінками (SDTV).

Примітка

Залежно від типу дорожнього покриття (вологе, пошкоджене, нерівне тощо) гальмовий шлях мотоцикла, оснащеного системою ABS, може бути довшим, ніж у мотоцикла без цієї системи. Система ABS не здатна запобігти пробуксовуванню колеса, спричиненому гальмуванням під час проходження повороту. Будьте обережні під час керування мотоциклом та в жодному разі не покладайтеся лише на систему ABS.

Регульована передня підвіска

Передня вилка із 43 мм внутрішніми трубками налаштована для плавної роботи й надання відчуття стійкості. 5-ступінчатий регулятор дозволяє відрегулювати попереднє навантаження пружини залежно від дорожніх умов, вподобань водія та наявності пасажира або багажу.

Індикатор обмерзання дорожнього покриття

Одним із світлодіодних індикаторів є індикатор обмерзання дорожнього покриття*, який, додатково до покажчика температури зовнішнього повітря, інформує водія про умови на дорозі.

Зручне сидіння

Вивірена висота сидіння відносно висоти ручок керма дозволяє займати вище положення, що сприяє зниженню втомленості водія під час тривалої подорожі. Така посадка також надає свободу руху, завдяки чому водій відчуває абсолютне єднання з мотоциклом. «Струнке» сидіння дозволяє легко діставати ногами до землі.

Незабутній вигляд збоку

Паливний бак із визначним у своєму класі об’ємом у 20 л, який неначе огортається кузовом, створює довершений, рішучий дизайн. Завдяки поєднанню фарбованих поверхонь із нефарбованими чорними секціями паливний бак, незважаючи на його чималий об’єм, здається невеликим за розміром. Видовжена форма паливного бака полегшує його обхват колінами водія. Виразні бокові повітровипускні отвори сприяють кращому охолодженню.

Система впорскування палива SDTV

Система SDTV оптимізує швидкість подачі впускного повітря у всьому діапазоні швидкості обертання двигуна, кожний 39 мм корпус містить дві дросельні заслінки завдяки чому в камери згоряння подається паливна суміш із завжди оптимальним співвідношенням повітря/паливо. Це також сприяє підвищенню обертального моменту за низьких і середніх обертів, більш лінійному відгуку двигуна та зниженню рівня викидів. 32-бітовий блок керування двигуном (ECU) здійснює керування системою SDTV.

Задня важільна підвіска

Задня важільна підвіска із прогресивно зростаючим опором розроблена для ефективного поглинання нерівностей дорожнього покриття. Вона оснащена безступінчастим регулятором відбою-демпфірування та круговим регулятором попереднього навантаження пружини, які не потребують використання спеціального інструмента.

Примітка

*Індикатор обмерзання дорожнього покриття починає блимати, якщо температура зовнішнього повітря становить менше 3°C. Індикатор продовжує блимати протягом 30 секунд, а потім світиться стало, доки температура зовнішнього повітря не підвищиться більше 5°C.

Сидіння продуманої форми

«Стрункі» сидіння й накладки рами дозволяють легко діставати ногами до землі. Заднє сидіння має таку форма, яка дозволяє пасажиру не зісковзувати з нього вперед. Сидіння заявляє про високоякісне оздоблення мотоцикла рельєфним логотипом V-Strom і комбінацією штучної шкіри з червоною строчкою та нековзкої штучної замші

Високоефективні радіатор та охолоджувач мастила

Радіатор має компактний внутрішній контур. Він огорнутий спеціальними пластинами для спрямовування повітряних потоків, призначених для підвищення ефективності охолодження, та має спеціальні отвори для відведення гарячого повітря радіатора через бокові повітровипускні канали, якнайдалі від ніг мотоцикліста. Рідинний охолоджувач мастила дозволяє підтримувати відповідну температуру моторного мастила.

Вдосконалена спортивна трансмісія

Передаточні числа (з 1-ї по 5-у передачу) спеціально підібрані для забезпечення спортивного руху, а найвища передача забезпечує комфортний рух по швидкісній автомагістралі. Передаточне число головної передачі розраховано для плавного ходу на крутих схилах і багатолюдних вулицях міста. Плавне й невимушене перемикання передач забезпечується відпусканням кулачкової муфти, яка надає пряме й позивне відчуття від роботи важеля зчеплення.

Подвійні іридієві свічки запалювання

Подвійна іридієва свічка запалювання для кожного циліндра та покриття циліндрів композитним електрохімічним матеріалом (SCEM), покликаними забезпечити високий обертальний момент за низьких обертів, плавне підвищення числа обертів до значень середнього діапазону та високу потужність за високих обертів.

  • Загальна інформація
  • Двигун
  • Гальмівна система
  • Ходова частина
  • Панель приладів
  • Освітлення та інше
  • Так виглядає свобода
  • Захист від вітру
  • Повітрозабірники під фарами
  • Незабутній вигляд збоку
  • Потужність
  • Економія палива
  • Двигун
  • Система впорскування палива
  • Радіатор та охолоджувач
  • Трансмісія
  • Свічки запалювання
  • Дискові гальма та гальмова система
  • Система ABS
  • Примітка
  • Шасі
  • Рама та маятник підвіски
  • Регульована передня підвіска
  • Задня важільна підвіска
  • Контрольно-вимірювальні прилади
  • Іммобілайзер
  • Індикатор обмерзання дорожнього покриття
  • Примітка
  • Фари
  • Практична й стильна задня частина
  • Зручне сидіння
  • Сидіння продуманої форми

Технічні параметри

Loading...