This version of the page http://uanime.org.ua/ (66.96.147.105) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-24. The original page over time could change.
Аніме та манґа українською
Головна Новини Аніме Манґа Статті Кузня Шрифти Форум Лінки

Авторизація



Реєстрація
 
Популярне

Наруто

Наруто: Ураганні хроніки

5 сантиметрів за секунду

Щоденник про майбутнє

Blame!

Ван Піс

Бліч

Дюрарара!!

Твоя квітнева брехня

xxxГолік

 
Турция

Останні новини

 18.07.2020

Манґа Рейв

Команда перекладачів Вільшана переклала перший том манґи Рейв.

Простий хлопець Хару нудиться на своєму острові і, здавалося б, нічого іншого йому до кінця життя не бачити. Однак доля підготувала для нього важливішу роль у цьому світі. Щоб зупинити зло Дарк Брінг, яке насувається на людей, він мусить зібрати знов могутні камені Рейв.

 
 17.07.2020

Tsubaki-chou Lonely Planet – Самотня планета району Цубакі

Розпочато переклад романтичної манґи Самотня планета району Цубакі.

Ооно Фумі живе разом з батьком і вчиться у старшій школі. Мати її померла, і все господарство дівчина веде сама, ретельно плануючи сімейний бюджет. Однак борги батька призводять до того, що вони втрачають навіть будинок. Їй доводиться влаштуватися працювати домогосподаркою і оселитися в домі молодого письменника.

 
 13.07.2020

Людина бензопила, част. 13-23

Манґа Людина бензопила перекладена українською вже до 23 розділу включно.

Після здійснення своєї, здавалось б, найзаповітнішої мрії Денжі залишився радше розчарованим. Однак справжній командир завжди знайде спосіб, як заохотити своїх бійців. Гарматний диявол загрожує обірвати мільйони життів. І якщо Денжі здолає його, то Макіма виконає будь-яке його бажання!

 
 29.06.2020

Каґуя хоче, щоб їй зізналися: Війна любові та розуму геніїв

В елітній Академії Шючіін президент учнівської ради Шіномія Каґуя та її заступник Шіроґане Міюкі вважаються мало не геніями. До того ж, багато хто бачить в них ідеальну пару, хоча насправді їхні стосунки суто ділові. Та поступово вони і справді починають відчувати один до одного дещо більше. Однак обидва вважають зізнання у свої почуттях ознакою слабкості, тож усіма силами намагаються змусити один одного зізнатися першим. Це війна любові та розуму геніїв!

Таку незвичайну манґу Каґуя хоче, щоб їй зізналися: Війна любові та розуму геніїв вирішив перекласти українською MY zMy і взявся одразу до свіжих розділів – готові вже з 140 до 153.

 
 19.06.2020

Манґа Клинок, розсікаючий демонів

Команда Creative Otaku у складі Nendian та Vens переклали українською перший том манґи Клинок, розсікаючий демонів.

Дія манги розгортається в японській глибинці в еру Тайсе. Юний Танджіро Камадо повертається додому і бачить, що усю його родину, крім молодшої сестри, убив демон. Він відчайдушно намагається врятувати ледве живу сестру і не полишає надії вилікувати її, навіть коли та й сама перетворюється на демона.

 
 30.05.2020

Chainsaw man – Людина бензопила

Людина бензопила – динамічна історія з дияволами і бензопилами. Переклад українською розпочав TheFatMan, тож маємо першу частину.

Денджі не позаздриш. Батько помер, залишивши по собі величезні борги, і якудза тепер вимагають виплати з сина. Але ні робота лісорубом, ні небезпечні полювання на дияволів, ні навіть продаж органів не дають йому можливості розплатитися. Однак ситуація кардинально зміниться, коли якудза вирішать використати його самого як плату дияволу.

 

Соціалізація

Підтримати сайт

Гаманець WMU: U260241084517 (гривні)

Гаманець WMZ: Z168966960682 (доляри)

Аніме та манґа українською

Аніме, або японська анімація, та  японські комікси манґа набувають все більшої популярності в Україні. Невпинне розширення та покращення мережі доступу до інтернету  дозволяє легко познайомитися з цими видами популярної японської культури тим, кому раніше довелося б для цього їздити за дисками в інші міста або замовляти навмання поштою. Українська аніме аудиторія росте і безперечно заслуговує на повноцінні українські переклади.

Саме тому і було створено цей сайт – для розвитку українського перекладу аніме та манґи вцілому, зібрання існуючих перекладів, створення нових, заохочення перекладачів-початківців і просто дружнього спілкування однодумців. У нас ви знайдете вже чималу колекцію українських субтитрів до аніме і навіть озвучення, перекладену українською манґу найрізноманітніших жанрів, а також зручні інструменти (програми) для створення своїх перекладів і повністю українізовані шрифти.

Якщо ви самі перекладаєте українською аніме чи мангу, ми будемо вдячні, якщо ви надішлете свої доробки на адресу mirra.uanime@gmail.com для розміщення на сайті. Ви можете долучитися до нашої спільноти або просто використовувати цей сайт для поширення своїх перекладів – тут їх гарантовано і легко знайдуть усі бажаючі.


    Нове
Манґа
Цікава любов: Аїд і Персефона
част. 9-10
 
Манґа
Лінія диявола
том 1, част. 6
 
Манґа
Рейв
том 1
 
Манґа
Людина бензопила
ч. 24-26
 
Манґа
Самотня планета району Цубакі
том 1, част. 1
 
Манґа
Каґуя хоче, щоб їй зізналися: Війна любові та розуму геніїв
част. 140-153
 
Манґа
Клинок, розсікаючий демонів
том 1
 
Манґа
Атака титанів доджінші
 
Субтитри
Ласт Екзайл
повні
 
Манґа
Ванпанчмен
част. 7-10
 
Манґа
Довгий Шлях
повністю
 
 
2005-2017 © Mirra
Використання матеріалів з даного сайту можливе лише за умови обов'язкового погодження з усіма їхніми авторами та співавторами або з адміністрацією сайту, якщо інші автори або їхня контактна інформація не зазначені.