This version of the page http://rozetka.com.ua/black-friday-2019/ (78.27.198.50) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-23. The original page over time could change.
Чорна п'ятниця 2019 - ROZETKA | ⚡ Величезні знижки та розпродажі ➤ 30% ➤ 50% ➤ 70% в інтернет-магазині Розетка
 
 
29 листопада

Чорна п'ятниця

З 00:01 та до останнього товару на складі
До старту залишилося:
Перед Чорною п'ятницею -
Генеральна репетиція
До знижок
Встановлюйте мобільний додаток та отримуйте ранній доступ до розпродажу на годину швидше!


Суперціни на Чорну п’ятницю Додавайте до списку бажань, щоб не пропустити
Мобільний телефон Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/64GB Green
Закінчується
Телевізор Samsung UE43N5000AUXUA
Монітор 23.8" Acer Nitro VG240Ybmiix (UM.QV0EE.001)
Кавомашина SAECO Lirika 10004476 (RI9840/01) + 1 кг кави Dolce Aroma
Гриль TEFAL OptiGrill+ Initial GC706
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO 900 White
Закінчується
Холодильник BOSCH KGN39VI306 + Безкоштовна доставка по Україні!
Мобільний телефон Samsung Galaxy M30s 4/64GB Gradation Black (SM-M307FZKUSEK)
Товар закінчився
Мобільний телефон Samsung Galaxy S9 4/64GB Midnight Black (SM-G960FZKDSEK)
Товар закінчився
Мобільний телефон Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB Moonshadow Grey (Міжнародна версія)
Товар закінчився
Телевізор Samsung QE55Q67RAUXUA
Товар закінчився
Телевізор Samsung UE43NU7097UXUA
Товар закінчився
Телевізор Samsung UE55NU7090UXUA
Товар закінчився
Праска Bosch TDA3026110
Товар закінчився
 

Що таке Чорна п'ятниця?

Незважаючи на те, що Black Friday є традиційною розвагою американців, розпродажі влаштовують у різних країнах. Сьогодні – це частина світової маркетингової культури в роздрібній торгівлі. В Україні Чорну п'ятницю успішно практикують вже не один рік поспіль, і вона здобуває все більше послідовників.

Чорна п'ятниця – це найбажаніший день для справжніх шопоголіків і справжнє свято для всіх раціональних людей, які вміють рахувати гроші. Його чекають з особливим азартом і нетерпінням, бо таких запаморочливих знижок не буває більше ніколи. Лише один раз на рік проходить грандіозний розпродаж, що дарує можливість дозволити собі речі із заповітного wish list. Настає довгоочікувана Чорна п'ятниця, і ціни перетворюються не на гарбуз, а на неймовірні пропозиції зі знижками. Причому настільки привабливі, що від них просто неможливо відмовитися.

Чому Чорна п'ятниця називається Чорною?

Цей термін почали вживати відносно недавно – у 1966 році. Існує кілька версій, звідки походить назва, але всі вони підкреслюють дивовижну масштабність. Одна з них пов'язана з тим, що здавна бухгалтери вели облік витрат червоною ручкою, а доходів – чорною. Оскільки Black Friday приносила з собою небувале зростання продажів, використовували тільки чорну ручку, тому дню розпродажу дали відповідну назву.

Друга версія ґрунтується на тому, що продумані покупці ще з ночі займали черги до магазинів, коли навколо все було чорним−пречорним. Але найбільш правдоподібна стосується філадельфійських полісменів. Одного разу в п'ятницю місцеві торговельні точки рекордно знизили ціни, заманюючи клієнтів. Це призвело до хаосу, катастрофічного транспортного колапсу, навіть до насильства і нещасних випадків. Описуючи крайній безлад, правоохоронці назвали п'ятницю «чорною» і назва міцно закріпилася. Попри те, що назва видається похмурою, сам день абсолютно не відповідає щасливим розпродажам, що проходять у наш час.

Коли Чорна п'ятниця в Україні?

Оскільки цей день не прив'язаний до конкретної дати, таке питання виникає щороку. Котрого числа стартує розпродаж, залежить від щорічного календаря. За традицією, це четверта п'ятниця листопада, що йде після Дня Подяки у США. Відповідно, Чорна п'ятниця 2019 уже зовсім скоро – 29 листопада. До речі, таке красиве поєднання чисел точно не випадкове. Це означає, що цього року Black Friday неодмінно буде однією з найкрутіших за всю історію існування. Готові перевірити? О 00:00 годин 29 листопада можна приступати − саме опівночі ROZETKA захопить лавина величезних знижок!

Щоб не пропустити найкращі пропозиції, потрібно знати, скільки триває Чорна п'ятниця і як провести її з максимальною користю. Кожен продавець самостійно встановлює термін дії знижок, зазвичай максимальні знижки доступні протягом однієї доби. Часто марафон триває три дні, а закінчується Кіберпонеділком. За цей час пробігтися по найбільших великих українських супермаркетах навряд чи вдасться, а ось влаштувати затишний і комфортний онлайн-шопінг можуть усі охочі. Тим паче є ще один приємний момент – у такому разі жодних черг і хаосу стовідсотково не буває!

Як проходить Чорна п'ятниця на Розетці?

ROZETKA приєдналася до Black Friday практично із самого початку, як тільки цю традицію підтримали в Україні. Сьогодні інтернет-магазин є лідером за кількістю продаваних речей і допомагає втілювати як маленькі мрії, так і грандіозні плани мільйонів клієнтів. У період колосального розпродажу на сайті реально купити все необхідне. Супервигідні пропозиції є в кожній категорії товарів – від комп'ютерної техніки до побутової, від косметики до парфумерії. Можна вибрати хоч стильний флагманський смартфон від провідного бренда, хоч розкішні садові меблі чи взагалі податися в подорож, придбавши дешевий авіаквиток. Чорна п'ятниця на Розетці відкриває величезні можливості. Приєднуйтеся до тисяч шопоголіків, що вже готуються ловити товари зі знижками в одному з найкращих інтернет-магазинів України, і шикуйте ПО−ЧОРНОМУ!

Найбільший онлайн−ритейлер в Україні знову готує для покупців дещо карколомне! Чорна п’ятниця 2019 на ROZETKA може розпочатися ще в четвер – для тих, хто робить покупки в додатку, акційні пропозиції будуть доступними на годину раніше від офіційного старту на сайті. Тому реєструйтесь і не втрачайте шанс отримати кращі знижки першими.

Що можна купити на Чорну п'ятницю?

Для грандіозного розпродажу ROZETKA приготувала найвигідніші пропозиції, від яких неможливо відмовитися. Очікується справжній обвал цін на тисячі товарів, повз які просто не пройти. Але фаворитами на Чорну п'ятницю, як правило, стають електроніка, побутова техніка, іграшки, парфумерія та продукти харчування. Усе, що тільки можна бажати в подарунок на Новий рік, адже на Розетці знайдеться все:

  • Чорна п'ятниця 2019: Електроніка

Мріяли про новий айфон, айпад, макбук від Apple? Чи приглядалися до преміум-електроніки від інших всесвітньо відомих брендів? Чорна п'ятниця на ROZETKA допоможе зробити мрії реальністю.

Смартфони. У широкому асортименті інтернет-магазину пропоновано моделі на будь-який смак – від іміджевих до бюджетних, від новеньких до таких, що були у вжитку. Можна підібрати як інноваційний флагман, так і класичний кнопковий телефон з привабливими цінниками. Для щоденного використання, навчання, роботи чи, наприклад, мобільного геймінгу – ідеальних варіантів безліч від Apple, Asus, Huawei, Meizu, Samsung, Sony, Xiaomi та інших брендів.

Планшети. У період знижок буде нескладно знайти модель для мінімальних повсякденних завдань, складних дизайнерських програм чи великих за розміром ігор. На сайті багатий вибір бюджетних планшетів, трансформерів, з 3G/4G і пристроїв на Windows. Це пропозиції, у тому числі від Apple, Huawei, Asus, Samsung, Lenovo, Prestigio, Pixus.

Ноутбуки. У каталозі неодмінно знайдеться бажана модель для нескладних завдань, потужний геймерський варіант, для бізнесу чи, наприклад, пристрій для ємких графічних редакторів. Apple, Asus, Lenovo, Prestigio, Dell, HP, MSI – можна вибрати будь-якого виробника й оцінити запаморочливі знижки!

ПК. Завдяки обвалу цін, буде нескладно вибрати монітор, що зацікавив, і процесор з відповідною відеокартою, жорстким диском та іншими складовими. Є багато варіантів, зокрема початкового рівня, ігрових, для роботи і навчання. Asus, Dell, HP, Intel, Lenovo, Prestigio, ARTLINE – продукція топових виробників чекає зі зниженою вартістю.

Принтери. Для малих, середніх і великих офісів, для дому, для студентів, для кольорового друку. Пристроїв для друку в каталозі предостатньо від Brother, Canon, Epson, HP, Samsung та безлічі інших знаменитих марок.

PS4. Ігрові приставки восьмого покоління, які випускає японська компанія Sony, також пропоновано за низькими цінами. Є версії Pro і Slim для справжніх геймерів.

Телевізори. Завдяки Чорній п'ятниці, стануть доступними як Smart TV, 4K Ultra HD, так і 8K, вигнуті моделі з найрізноманітнішими функціональними особливостями. Можна дозволити собі товари популярних брендів – від LG, Samsung, Sony до Philips і Panasonic.

  • Чорна п'ятниця 2019: Побутова техніка

Холодильники. Однокамерні і двокамерні, Side-by-side, багатодверні, вбудовані, для вина, готельного типу. На сайті величезний вибір холодильних пристроїв, що випускають Bosch, Indesit, Samsung, LG, Atlant, Whirlpool та інші відомі компанії.

Пральні машини. Вузькі і повногабаритні, компактні, зі звичайним і вертикальним завантаженням, із сушкою, з парою, з двома барабанами. Вибрати за приємними цінами можна все, що захочеться. Доступні моделі від низки знаменитих виробників, серед яких Indesit, LG, Whirlpool, Zanussi, Siemens.

Пилососи. Для сухого прибирання, мийні, акумуляторні, ручні автомобільні, віконні, роботи-пилососи – на Чорну п'ятницю будь-який з них може стати вашим. Пропонуються прилади, у тому числі від Ecovacs, Bosch, Electrolux, Gorenje, Karcher, Philips, Vitek.

Дрібна побутова техніка та аксесуари. Придбати можна особливо затребувані блендери, кавоварку, мультиварку, праску, швейну машинку. А також інші товари від Braun, Philips, Gorenje, Saturn, Tefal, Rowenta і ще безлічі відомих брендів.

  • Чорна п'ятниця 2019: Одяг і взуття

Для жінок, для чоловіків, для дітей. Чорна п'ятниця ощасливить прекрасних леді, стильних джентльменів, юних модниць і модників. Давно мріяли про розкішну шубу? Без проблем! Хочеться елегантне пальто чи, може, тепленький пуховик? Вибираєте практичну шкіряну куртку? Легко! Окрім того, у період розпродажу набагато доступнішими є светри, джинси, сукні, термобілизна і спідня білизна. Також можна придбати кросівки, чоботи, уги та інші цікаві моделі. До вашої уваги – величезна кількість товарів від Colin's, Columbia, Adidas, Puma, Mango та інших законодавців моди.

  • Чорна п'ятниця 2019: Меблі та домашній текстиль

Дивани. Можна придбати від офісних, модульних і кутових до дитячих диванів різних кольорів. В інтернет-магазині представлена продукція BRW (Black Red White), Crocus, Davidos, ТМ «Меблі Прогрес» і ще десятків торговельних марок.

Ліжка. Односпальні, півтораспальні, двоспальні, двоярусні. Це лише частина меблевих виробів, вартих уваги. Різні розміри, кольори, стилі передбачили Arbor Drev, Estella, Метакам, ТИС, ТеМП−Меблі та інші виробники.

Меблі для кухні. Можна вибрати готовий комплект або окремо підібрати елементи, наприклад від Estella, Arbor Drev, Метакам, ТИС.

Домашній текстиль. В асортименті − матраци, ковдри, постільна білизна, килими і ще багато всього, що треба для затишку, тепла і комфорту. Arya, Hobby, IKEA, TAC, Viluta – це лише частина брендів з каталогу.

  • Чорна п'ятниця 2019: Автотовари

Чорна п'ятниця готова потішити й автомобілістів. Зі знижкам легко вибрати шини з гумою, автозапчастини, відеореєстратори, автохімію та ще багато корисних дрібниць.

  • Чорна п'ятниця 2019: Авіаквитки

Подорожі також стають доступнішими в період мегарозпродажу. Допомогти визначитися з вибором, щоб придбати дешевий авіаквиток, готова Служба турботи про клієнтів.

  • Чорна п'ятниця 2019: Новорічні подарунки

Звісно, на Чорну п'ятницю розважливі люди вже купують подарунки під ялинку дітям і дорослим. Завдяки широкому асортименту і грандіозним знижкам, на сайті знайдеться все, щоб підготувати гідний знак уваги рідним і близьким, друзям, колегам. Традиційні парфуми, гаманці, годинники і книги, як і раніше популярні, завдяки своїй універсальності. Але сучасна молодь може віддавати перевагу більш оригінальним подарункам – як щодо сноуборда, гітари, вейпу чи гель-лаку? На Розетці знайдеться все!

Категорії
Ноутбуки та комп’ютери
Смартфони, ТВ і електроніка
Побутова техніка
Товари для дому
Інструменти та автотовари
Сантехніка та ремонт
Дача, сад і город
Спорт і захоплення
Одяг та взуття
Краса та здоров’я
Дитячі товари
Канцтовари та книги
Алкогольні напої та продукти
Товари для бізнесу