Умови використання сайту

Умови використання сайту


  • Короткий URL: leosvit.com/170

Увага: перед використанням цього сайту уважно прочитайте ці умови. Використання вами цього сайту означає, що ви приймаєте ці умови. У випадку незгоди із цими умовами не використовуйте цей сайт.

Використання сайту

Компанія Leosvit Marketing дозволяє вам переглядати й завантажувати матеріали цього сайту (далі «Сайт») тільки для особистого некомерційного використання, за умови збереження вами всієї інформації про авторське право й інших відомостей про право власності, що втримуються у вихідних матеріалах і будь-яких їхніх копіях. Не дозволяється змінювати матеріали цього Сайту, а також відтворювати, виставляти на загальний огляд, демонструвати, поширювати або використовувати їх будь-яким іншим чином для суспільних або комерційних цілей. Будь-яке використання цих матеріалів на інших сайтах або в комп'ютерних мережах забороняється. Матеріали цього Сайту захищені авторським правом, і будь-яке їхнє несанкціоноване використання може спричинити порушення законодавства про авторське право, товарні знаки й інші закони. При порушенні кожного із цих Умов ви автоматично втрачаєте права на використання цього Сайту й повинні негайно знищити всі матеріали, які були завантажені із цього Сайту або роздруковані.

Відмова від відповідальності

Матеріали і послуги цього сайту надаються «як є» без яких-небудь гарантій, у тому числі без гарантії придатності для продажу, придатності для конкретної мети й відсутності зазіхань на інтелектуальну власність. Зобов'язання «Леосвіт» відносно своїх продуктів і послуг визначаються тільки угодами, на підставі яких вони надаються, і ніякі відомості цього Сайту не можуть бути витлумачені як, такі що скасовують такі угоди. «Леосвіт» надалі не гарантує точності й повноти матеріалів, програм і послуг, надаваних на цьому Сайті. Компанія Leosvit Marketing у будь-який час без повідомлення може вносити зміни в матеріали й послуги, що представлені на цьому Сайті, а також у згадані в них продукти й ціни. У випадку старіння матеріалів і послуг на цьому Сайті «Леосвіт» не зобов'язується обновляти їх.

Обмеження відповідальності

Компанія Leosvit Marketing, її постачальники й інші учасники, згадані на цьому сайті, ні за яких умов не несуть відповідальності за будь-які збитки (включаючи, але не обмежуючись збитком від втрати прибутку, даних або від переривання ділової активності), що виникли внаслідок використання, неможливості використання або результатів використання цього сайту, будь-яких сайтів, на яких є посилання на цей сайт, або матеріалів, інформації або послуг, що надаються на кожному з таких сайтів, на підставі гарантії, контракту, цивільного позову або будь-якого іншого правового документа й незалежно від того, чи була компанія Leosvit Marketing попереджена про можливість подібного збитку. Якщо в результаті використання вами матеріалів, інформації або послуг із цього сайту виникне необхідність в обслуговуванні, ремонті або виправленні встаткування або даних, ви берете на себе всі супутні видатки.

Відомості про користувачів

Компанія Leosvit Marketing не використовує цей Сайт для одержання конфіденційної або особистої інформації про користувачів. Будь-які матеріали, інформація та інші відомості (далі «Відомості»), які передаються на цей Сайт, будуть розцінюватися як неконфіденційні й такі що не містять особистої інформації. Компанія Leosvit Marketing не приймає ніяких зобов'язань у зв'язку із цими Відомостями. Компанія Leosvit Marketing і її співробітники можуть вільно копіювати, розкривати, поширювати, включати в інші продукти й іншим чином використовувати ці Відомості, а також усі дані, зображення, що містяться в них, звуки, текст і т.д. у будь-яких комерційних і некомерційних цілях. Правила роботи з інформацією, по якій можна ідентифікувати вашу особистість, що повідомляється компанії «Леосвіт» з метою одержання продуктів або послуг, описані в «Заяві про захист конфіденційності «Леосвіт». Заборонено розміщувати й завантажувати на сайт і із сайту будь-які матеріали протизаконного, загрозливого, наклепницького, образливого, непристойного, порнографічного або будь-якого іншого характеру, здатні порушити застосовне законодавство.

Коли електронною поштою чи іншим способами ви передаєте в агенцію інформацію або матеріали, що включають запитання, коментарі, поради, відповіді на запитання сайту, ідеї, графічні матеріали, комп`ютерні файли і ін., ви тим самим прямо підкреслюєте та гарантуєте, що власник матеріалу спеціально надає «Леосвіту» безкоштовні, безстрокові права на користування, відтворення, зміну, адаптацію, публікацію, переклад і розповсюдження цього матеріалу (повністю або частково) у світовому масштабі та включення його в будь-які інші роботи, середовище чи технологію, нині відомі чи ті, що будуть розроблені в майбутньому, на які розповсюджується дана Політика конфіденційності.

Чати й інші форуми користувачів

Компанія Leosvit Marketing може, але не зобов'язана, вести моніторинг і облік будь-яких частин цього Сайту, де користувачі розміщують свої Відомості або спілкуються один з одним, включаючи, але не обмежуючись, чати, дошки оголошень та інші форуми, а також спостерігати за змістом таких Відомостей. Однак компанія Leosvit Marketing не несе ніякої відповідальності за зміст цих Відомостей, навіть якщо в них містяться карані за законом порушення авторського права або конфіденційності, а також наклепницька, непристойна й інша протизаконна інформація. «Леосвіт» залишає за собою право видаляти повідомлення, що містять матеріал, що носить на думку «Леосвіт» образливий, непристойний характер або є неприйнятними з інших причин.

Посилання на сайти інших компаній

Посилання на сайти інших компаній приводяться на цьому Сайті тільки для зручності користувачів. При переході по кожному із цих посилань ви залишаєте цей Сайт. Компанія Leosvit Marketing не перевіряє всі сайти інших компаній, не управляє ними й не несе відповідальності за ці сайти і їхній уміст. Таким чином, «Леосвіт» не заявляє про своє схвалення й не дає ніяких оцінок цих сайтів або інформації, програмного забезпечення й інших продуктів, які там перебувають, а також можливих результатів їхнього використання. Відповідальність за використання сайтів інших компаній, посилання на які є на цьому Сайті, цілком лягає на вас.

Розміщення посилань на цей сайт

Можна розміщати посилання на цей Сайт на інших сайтах, але робити це потрібно в строгій відповідності з умовами роздягнула «Правила розміщення посилань на сайти «Леосвіт»» і всіма нормами відповідного законодавства.

Товарні знаки

Товарні знаки «Леосвіт» і назви продуктів «Леосвіт», які згадуються в цьому документі, є товарними знаками й/або знаками обслуговування або охоронюваних товарних знаків і/або знаками обслуговування компанії «Леосвіт» і/або її дочірніх компаній.

Інші продукти й назви компаній, що згадуються в цьому документі, можуть бути товарними знаками й/або знаками обслуговування відповідних власників.

Загальні положення

Компанія Leosvit Marketing не заявляє, що матеріали або послуги, доступні на цьому Сайті, підходять для використання або можуть бути отримані за межами України, і доступ до них з регіонів, у яких їхнє втримування суперечить місцевим законам, заборонений. Не дозволяється використання, експорт або реекспорт матеріалів і послуг цього Сайту (а також їхніх будь-яких копій і модифікацій), які суперечили б відповідним законам і нормативним актам.

Компанія Leosvit Marketing може в будь-який час змінювати ці Умови, обновляючи цей документ. Користувачам варто періодично відвідувати цю сторінку й знайомитися з останньою версією цих Умов, оскільки вони регулюють взаємини користувачів і «Леосвіт». Деякі умови даних правил можуть бути скасовані особливими умовами користування або юридичних зауважень, розміщеними на певних сторінках цього сайту.