This version of the page http://agroved.com.ua/ (185.68.16.67) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-19. The original page over time could change.
Главная / Компанія "АгроВед"

Компанія "АгроВед"

О нас

Компанія «Агровед» є українським дистриб'ютором угорського ветеринарного холдингу «Альфавет».  Ветхолдинг  «Альфавет» був заснований в 1972 р. Холдинг розробляє, виробляє і постійно вдосконалює свої препарати для ветеринарної медицини, кормові добавки, вітаміни та завжди стежить за тим, щоб всі його продукти мали відповідну дату реєстрації. «Альфавет» на сьогоднішній день володіє 29 комерційними торговими точками з 72 тисячами зареєстрованих клієнтів в мережі базових продажів. У 2013 році компанія Альфа-Вет Animal Health досягла майже 40 мільйонів євро обороту. Продукція компанії успішно продається на європейських ринках, а також в колишніх країнах СНД, Близькому Сході та Північній Африці.

Більше 15 років компанія займається розробкою і виробництвом кормових добавок і поживних сумішей для рослин на основі органічних гумінових кислот. Компанія входить в Американську ассоціцію виробників гуматів. Має своє сертифіковане виробництво. Завод Альфа-вет Animal Health Ltd знаходиться в промисловому парку міста Балатонфюзе в Угорщині.

Сировина для виробництва видобувається на власному сертифікованому родовищі , яке знаходиться в 10км від унікального термального озера-курорту Хевіз.

Торф та леонардит, даного родовища по праву вважаються одним з кращих в світі. Це наочно демонструє процентна наявність гумінових і фульвових кислот в наведеному нижче аналізі одного з продуктів .

Корисність продуктів, що містять гумінові кислоти та задоволеність клієнтів чітко показує Перша Премія в Тваринництві, отримана на Національній виставці Сільськогосподарської і Харчової Промисловості 2011 та 2015 років.

Також компанія AgroVed має власну лінійку зареєстрованих інсектицидних засобів від мух. Засоби безпечні для тварин та людей, що дає змогу обробляти приміщення в присутності тварин. Наші клієнти мають змогу придбати  FlyMax Gel, FlyNet Gel або MasterFly для самостійного використання. Або замовити послугу у компанії AgroVed, яка проводить професійну обробку(ссылка на нашу страничку про обработку) від мух у господарствах в усіх регіонах України.