Про Компанію

Наша місія

Розвивати успішний бізнес, завжди пропонуючи клієнтам оптимальний асортимент якісних товарів для спорту, туризму і активного відпочинку при оптимальному рівні сервісу і у відповідності до потреб клієнтів.
Сприяти оздоровленню нації, просуваючи цінності здорового способу життя, спорту, туризму і активного відпочинку, покращуючи якість життя наших клієнтів.

SPORTMASTER – міжнародна багатоцільова група компаній, що спеціалізується на оптовій і роздрібній торгівлі товарів для спорту, туризму і активного відпочинку категорій: спортивний одяг, взуття, інвентар.

SPORTMASTER є офіційним дистриб'ютором всесвітньо відомих брендів Columbia, Skechers, CAT, Merrell, Molten, O'Neill, Protest, Roces, Speedo, UVEX, Volkl, і інших.

Неухильно розширюючи свою міжнародну діяльність, SPORTMASTER, як роздрібний оператор і оператор мультиканальних продажів, працює в країнах Європи і Азії, є дистриб'ютором провідних світових спортивних брендів США, країн Європи, розміщує замовлення для виробництва товарів більш ніж на 500 фабриках по всьому світу, має філії в Китаї, Бангладеш і В'єтнамі.

Корпоративний центр по прийняттю фінансових, інвестиційних і стратегічних рішень, керований міжнародною радою директорів, розташований в Сінгапурі.

Будучи міжнародною компанією, ми дотримуємося принципів аполітичності, вільного ведення бізнесу та конкурентоспроможності, створюючи гнучку бізнес-структуру, адаптовану до глобальної невизначеності і зовнішніх викликів.

Прагнучи бути ближче до наших покупців, ми постійно розвиваємо і розширюємо свою мережу: перший магазин в Україні був відкритий в 2001 році, сьогодні в мережі близько 30 магазинів в 15 містах країни і за 5 років ці цифри можуть бути подвоєні.

Починаючи з 2019 року компанія прийняла стратегію активного розвитку, відкриваючи нові магазини, в більш сучасному форматі, адаптованому до вибагливих смаків наших клієнтів. Щорічно магазини компанії в Україні відвідують понад 10 мільйонів людей.

Компанія SPORTMASTER Ukraine – це самостійна, ефективна, динамічно зростаюча й конкурентноспроможна (в міжнародному масштабі), інноваційна і технологічна компанія. Має багату історію роботи на ринку України. Утворена в пострадянський період братами Миколою та Володимиром Фартушняк, уродженцями українського міста Кривий Ріг. Вони ж і відкрили в 1996 році представництво в Києві, а потім і в Україні.

Новий старт діяльності компанії в Україні було дано в 2012 році, коли SPORTMASTER Ukraine увійшла до складу міжнародної компанії SPORT&FASHION MANAGEMENT PTE.LTD, зі штаб-квартирою в Сінгапурі. Саме ця компанія є власником торгової марки «SPORTMASTER».

На сьогодні SPORTMASTER Ukraine є визнаним лідером на спортивному ринку України і стрімко інтегрується з ринками Європи, Азії та Америки. Ми розвиваємо, стимулюємо і залучаємо до співпраці вітчизняних виробників.

SPORTMASTER входить в топ-10 світових роздрібних спортивних мереж. Лідируючі позиції компанія займає і на спортивному ринку України. І не важливо, де знаходяться або проживають наші клієнти: в Києві чи Дніпрі, Одесі чи Львові, Чернігові чи Запоріжжі - ми завжди поруч! В on line і off line торгівлі.

Наші магазини займають близько 50 тис. кв. метрів торгових площ по всій Україні. Супермаркети роздрібної мережі розташовані в усіх регіональних центрах країни: Вінниці, Дніпрі, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Кривому Розі, Львові, Миколаєві, Одесі, Полтаві, Рівному, Сумах, Харкові, Херсоні, Чернігові. Гіпермаркети - магазини з найбільш широким асортиментом, знаходяться в Києві, Дніпрі та Харкові. Всі ці товари Ви завжди зможете замовити і на нашому сайті www.sportmaster.ua. Що дозволяє покупцям оформляти доставку по всій Україні і отримувати товар в найвіддаленіших куточках країни.

SPORTMASTER Ukraine піклується про інтереси своїх клієнтів, саме тому була розроблена система привілеїв – довгострокова Клубна програма «Sportmaster», що дозволяє отримувати бонуси за кожну покупку і розплачуватися ними в подальшому. Крім того, учасники програм регулярно отримують спеціальні пропозиції і знижки на сервісні послуги.

Також компанія активно розвиває оптовий напрямок бізнесу і має широку дилерську і франчайзингову мережу по всій Україні. Загальна мережа дилерських і франчайзингових магазинів на території України становить понад 150 магазинів, загальною площею понад 16 тис. метрів квадратних в більш ніж 30 містах по всій країні.

SPORTMASTER Ukraine є одним з провідних експертів в області франчайзингу та надає професійний супровід як на етапі запуску проекту, так і впродовж його роботи. Портфель франшиз включає в себе 4 проекти, що охоплюють різні сегменти спортивного та взуттєвого ринку: COLUMBIA, SPORTLANDIA, WEEKENDER, B2G.

Транспортні системи SPORTMASTER є одними з найбільш ефективних серед найбільших гравців на ринку. Замовлення і розподіл товарами управляється централізованою системою ланцюгів поставок, які працюють за допомогою стандартизованого рішення WMS.

Компанія створила на території України понад 1000 робочих місць. У нас - одна з найнижчих в галузі плинність кадрів. Наші співробітники завжди раді зустріти вас в наших магазинах і надати посильну допомогу у виборі товару, розповісти про його переваги і цінні властивості. Самі співробітники мають велику кількість соціальних гарантій і переваг, працюючи в компанії. У нас люблять спорт і підтримують здоровий спосіб життя.

Крім того, SPORTMASTER Ukraine приділяє велику увагу підтримці соціально незахищених верств населення України, надає благодійну допомогу сиротам, малозабезпеченим, людям з інвалідністю та людям похилого віку. Більше 10 років компанія офіційно підтримує паралімпійський рух в Україні, сотні інтернатів, шкіл, дитячих установ отримали підтримку від нашого колективу, а в 2018 році до зимової Паралімпіади в Південній Кореї ми виступили спонсором і партнером Національного паралімпійського комітету України та національної паралімпійської збірної команди України.

Наші бренди

Всі бренди