This version of the page http://uam.in.ua/?ct=741 (185.68.16.87) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-16. The original page over time could change.
Украинская Ассоциация Маркетинга
Карта сайта Сделать стартовой
Сегодня:
16
Черверг
Июль 2020
РУС УКР ENG
Персональный вход:   Логин: Пароль: Забыли пароль? Зарегистрироваться
Поиск по сайту:
 


Погода Харьков
Винница
Днепропетровск
Донецк
Житомир
Запорожье
Ивано-Франковск
Киев
Кировоград
Луганск
Львов
Николаев
Одесса
Полтава
Ровно
Севастополь
Симферополь
Сумы
Тернополь
Ужгород
Харьков
Херсон
Хмельницкий
Черкассы
Чернигов
Черновцы
Завтра
День:
Ночь:
Курс валюты
USD:
EUR:
RUB:
Наши издания

«Маркетинг-газета»


Октября 2015
Архив выпусков

«Маркетинг в Украине»


Июня 2020
Архив выпусков



Опросы

Доверяете ли Вы результатам маркетинговых исследований?





Обязательно ли участвовать во всех опросах, которые присылают компании?




Горячие темы форума
честная реклама: это реально?
Организация иссследований в маркетинге
Дизайн виставок
Качество или количество
Организация маркетинговой деятельности на предприятии
Другие темы форума

Региональные представительства ИГКР
Все об исследованиях
Научные конференции
Отчеты о работе УАМ
Новости УАМ RSS
10.07.2020

Думки роботодавців щодо дуальної освіти в Україні. Інтерв’ю з Романом Івановичем Мельником, заступником Генерального директора ТОВ «Високовольтний союз - РЗВА» (м. Рівне)

Наша співпраця з Національним університетом водного господарства та природокористування щодо впровадження дуальної форми здобуття освіти почалася в 2019 році. Ми і раніше співпрацювали з цим закладом освіти, оскільки він єдиний великий технічний виш в нашому місті. Якщо раніше наша співпраця ґрунтувалася на добрих взаєминах, то в 2019 році ми уклали договори та зарахували 4 студентів до себе на підприємство.

Чому ми зважилися на такий крок? В нашій галузі гостро відчувається брак кадрів. Крім того, ми чітко усвідомлюємо, що в Рівне НЕ приїдуть висококваліфіковані фахівці та випускники  зі Львова, Тернополя чи Польщі, щоб працювати на нашому підприємстві та розвивати наше місто. Нам потрібно виховувати та спиратися на власні кадри. Тому ми, незважаючи на те, що сьогодні підприємство у зв’язку з карантином, запровадженому внаслідок поширення COVID 19 в Україні, та в Рівненської області зокрема, заходиться не в найкращому становищі,  будемо продовжувати нашу співпрацю із рівненським закладом освіти.

  ...
04.07.2020

Думки роботодавців щодо дуальної освіти в Україні.

Українська Асоціація Маркетингу в партнерстві з Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні, Федерацією металургів України, Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти проводить дослідження з метою вивчення реального досвіду роботодавців, які беруть участь у підготовці здобувачів освіти за дуальною формою. Висловлені роботодавцями думки та поради стануть основою  рекомендацій органам державної влади та закладам освіти щодо створення сприятливих умов для наближення навчання до вимог ринку праці.

Результати дослідження є відкритими і ми починаємо знайомити громадськість з думками підприємств - партнерів закладів освіти.

Інтерв’ю з Валентиною ПУЧКОЮ, HR-директором EDS Engineering, координатором дуальної освіти на підприємстві

Ми почали впроваджувати дуальну форму здобуття освіти рік тому - в 2019 році, оскільки відчуваємо брак в кваліфікованих кадрах на підприємстві. Ми ініціювали таку співпрацю з Національним технічним університетом «Дніпровська політехніка», оскільки саме в цьому закладі освіти є кафедра електроенергетики, яка готує фахівців відповідної спеціальності, а саме «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Окремо відмічу, що одним із найважливіших факторів успіху було бажання викладачів співпрацювати з нами як одним із провідних підприємств регіона для працевлаштування студентів

  ...
16.06.2020

24-26 червня онлайн пройде Український Економічний Ренесанс Форум

24-26 червня онлайн пройде Український Економічний Ренесанс Форум

 Сьогодні ми спостерігаємо стрімкий розвиток трендів, що виникли до світової пандемії COVID-19. Світова криза не знищила їх, а змусила рухатися швидше.

 З якими з них доведеться жити далі українцям? Які переваги віднайде Україна для свого подальшого розвитку? У що варто буде інвестувати? Які ніші будуть найбільш перспективними? З ким і як варто співпрацювати

  ...
11.06.2020

Діяльність Індустріального Гендерного Комітету з Реклами

10 червня 2020 року Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України спільно з Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Українською Асоціацією Маркетингу в онлайн режимі проведено семінар для суддів на тему: “Міжнародний та український досвід попередження розповсюдження сексистської реклами: співпраця споживачів реклами із виконавчою та судовою гілками влади”.

  ...
06.06.2020

ВЫШЕЛ ВТОРОЙ НОМЕР 2020 ЖУРНАЛА «МАРКЕТИНГ В УКРАЇНІ»

В номере кейсы компаний и образовательного рынка, рассказывающие об опыте выживания и развития даже в условиях COVID – 19

Подписной индекс журнала 22942

Архив номеров размещается на сайте УАМ

  ...
01.06.2020

Неформальна освіта Маркетологів, Підприємців, Логістів в умовах карантину

Дії його розгорталися на віртуальній платформі, створеній в Zoom.

 

Цей проект став унікальним прикладом того, як ідея може об’єднати представників різних маркетингових шкіл, викладачів, здобувачів вищої освіти, професійні організації, дослідницькі компанії, практиків.

http://mr.khnu.km.ua/2020/05/04/marketyng-ochyma-molodi/

  ...
21.05.2020

Вінницьке Регіональне Представництво Індустріального Гендерного Комітету з Реклами

Засідання Вінницької Експертної ради з питань запобігання дискримінації за ознакою статі.

20 травня 2020

Говорили про результати роботи Експертної ради у 2019 році, про організацію здійснення моніторингу розміщення дискримінаційної реклами за ознакою статі у Вінницькій області, про національне законодавство у сфері реклами щодо протидії дискримінації. Жваву дискусію викликали результати заходів на виявленні порушення у розміщенні рекламної продукції підприємствами м. Вінниця, що містить елементи дискримінації за ознакою статі.

  ...
02.05.2020

Поздравления с Днем Труда!

Этот светлый день весенний

Пусть поднимет настроенье.

С Первомаем! С Днем труда!

Будьте счастливы всегда!

 Пусть любимая работа

Не покажется заботой –

Это счастье, не беда.

Поздравляю с Днем труда!

  ...
21.04.2020

НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА – НАША ВІДПОВІДЬ COVID-19

В умовах сучасних викликів і пересторог, коли карантин позбавив нас можливості бути присутніми в аудиторіях, одним з напрямів отримання цікавої і корисної інформації, поряд з дистанційним навчанням, стала неформальна освіта.

  ...
19.04.2020

Привітання зі світлими святом Великодня

Шановні колеги!

Від імені  Украінської Асоціації Маркетингу прийміть найщиріші привітання зі світлими святом Великодня і побажання відмінного здоров`я, впевненості у завтрашньому дні, здійснення найзаповітніших мрій, добробуту та благополуччя у Вашій оселі.

Нехай Великодні дзвони принесуть Вам радість сподівання, дарують щастя та злагоду на довгі роки, надають енергії та наснаги для нових звершень та перемог.

Хай світлий Великдень об’єднає усіх нас вірою та любов’ю до Бога і України!

Христос Воскрес – Воістину Воскрес!

 З повагою,

 Ірина Лилик

  ...
Все новости

Спонсоры
Купить книги online


Партнёры


Мы в Контакте