This version of the page http://www.sushiya.ua/seti/ (62.149.17.110) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-16. The original page over time could change.
Доставка суші сетів Київ ᐉ Замовити суші сети додому з безкоштовною доставкою (Сушия)

Суші набори

Магазин по
  1. Набір Де Люкс Мікс
    985 ₴
    /1485 г
  2. Набір Лосось Мікс
    765 ₴
    /1325 г
  3. Набір Філадельфія Мікс
    859 ₴
    /1535 г
  4. Набір Хітовий Мікс
    587 ₴
    /1040 г
  5. Набір Холідей Мікс
    495 ₴
    /1005 г
  6. Набір Карай Мікс
    475 ₴
    /910 г

Набори суші в Києві з доставкою додому

Суші - традиційна японська страва. Серед українців японська кухня є найпопулярнішою. Коли здається, що одними ролами не наїсися, саме щось купити набір суші, який прийнято називати сет. Поїсти суші - це приємно і смачно провести вечір. Ви можете повечеряти в ресторані або замовити в Києві набори суші з доставкою в ресторані Сушия.

Які сети є в Сушия?

Ми проаналізували найпопулярніші роли та страви кухні серед наших відвідувачів і створили набори виключно по їх смаковим уподобанням. На даний момент в ресторані Сушия ви можете замовити:

  1. Морський Max - сподобається шанувальникам морепродуктів, адже в ньому є різноманітний набір найбільш улюблених дарів моря: краб, креветка, лосось, тунець.
  2. Філадельфія Max - фірмові роли Філадельфія з найпопулярнішими інгредієнтами нікого не залишать байдужими, особливо коли їх настільки багато.
  3. Набір Стайл - незвичайні роли з пікантним смаком: новинка сезону!
  4. Набір Де Люкс - для цінувальників вишуканого японського смаку з великою кількістю риби та морепродуктів.
  5. Набір Кампай - справжнє різномаїття смаків для великої компанії!
  6. Набір Комакі - оцінить невелика компанія (2-3 особи) шанувальників японської кухні, які полюбляють різноманітність: тут є і роли, і гаряча закуска, і салат з маринованих огірків.
  7. Набір Нумата - прийдеться до смаку більшій компанії (до 4 осіб): три роли, гарячі закуски та салат.
  8. Замовляйте набори зі своїми улюбленими ролами та стравами кухні, а ми гарантуємо якість і швидку доставку.

    Як замовити сет?

    Наша служба доставки пропонує замовити сет зручним для вас способом: через сайт або по телефону (+380 (97) 722 5555, +38 (066) 525 5555 або +38 (063) 722 55 55). Якщо ви замовляєте доставку в Голосієво, Жуляни, Коцюбинське, Кинь-Грусть, на Поділ, Липки, Татарку, Позняки, Русанівку, Вигурівщину, мінімальна сума вашого замовлення повинна бути від 200 грн. Для замовлення сету в Зазим'я, Погреби, Ірпінь, Білогородка, Княжичі, Бровари, Вишгород, Чабани, Чайка, Петровське, Гатне, зробіть замовлення на суму від 500 грн. Служба доставки приймає замовлення з 11:00 до 00:00. Оплатити замовлення ви можете картою (через сайт, платіжний сервіс, термінал) або готівкою (кур'єру, самовивезення). Якщо ви оплачуєте замовлення готівкою кур'єру, повідомте оператору суму, з якої вам потрібно підготувати здачу.

    Доставка суші сетів: Київ

    Доставка сетів в Києві можлива по всій території міста і деяким населеним пунктам, за межею міста. Служба доставки привезе вам замовлення в:

    • лівий берег: Дарницький, Деснянський і Дніпровський райони;
    • правий берег: Голосіївський, Оболонський, Печерський, Подільський, Святошинський, Солом'янський і Шевченківський райони;
    • населені пункти: Пуща-Водиця, Бортничі, Проліски, Чапаєвка, Новосілки, Новобіличі, Коцюбинське і Щасливе та інші.

    В середньому по Києву доставка суші - 60 хвилин, але в область і віддалені райони доставка може зайняти більше часу. Якщо вам довелося чекати замовлення довше зазначеного часу, наш ресторан компенсує очікування смачним компліментом на наступне замовлення в ресторані або доставці.

    "Заберу сам": Київ

    У київських ресторанах Сушия діє акція на самовивіз. Ви можете забрати замовлення самостійно і отримати знижку на замовлення в розмірі 20%. Просимо зауважити, що знижка на самовивіз діє на все меню Сушия, крім пропозицій за спеціальною ціною (бізнес ланчі, акційні набори, спеціальні набори з комбо меню, товари з розділу "Сушия маркет", тощо), а також на додаткові набори (соєвий соус, імбир, васабі), добавки до ролів і алкоголь. Знижка діє лише у ресторанах міста Києва, де передбачена можливість самовивозу. Подивитися повний перелік ресторанів, де є пункт самовивозу, можна на сайті Сушия.

    Що взяти ще?

    Зазвичай набори суші замовляються для компанії, тому до сету чудово підійдуть напої.Якщо ви замовляєте суші для вечері з дівчиною, замовте і десерт.Якщо у вас посиденьки з друзями, то японські закуски прекрасно доповнять вечір.