ВІДКРИЙТЕ ДЛЯ СЕБЕ LEXUS

ТЕХНОЛОГІЯ

Ми розглядаємо технологію як каталізатор творення. Ми ніколи просто так не упроваджуємо найостанніші нововведення, ми просуваємо їх вперед і використовуємо в несподівано нових і перспективних напрямках.

ВИЯВЛЕННЯ НЕСПОДІВАНОГО ЗАСТОСУВАННЯ

У нас завжди динамічний підхід до технологій, ніколи статичний. Замість безпосереднього застосування технологій як вони є, ми розглядаємо їх як надихаючі початкові пункти для нових розробок. Завжди націлені на майбутнє, ми творчо і всесторонньо підходимо до будь-якої справи, допрацьовуючи і повторно осмислюючи найостанніші досягнення.

  • ТЕХНОЛОГІЯ

    ІННОВАЦІЇ З ТВОРЧИМ ПІДХОДОМ

    Ми виходимо за рамки звичайного застосування передових технологій. Ми робимо їх невід'ємною частиною наших нових сміливих ідей і упроваджуємо їх при розробці автомобілів.

  • ТЕХНОЛОГІЯ

    ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ПІДТРИМКА ПРИ КЕРУВАННІ АВТОМОБІЛЕМ

    Система безпеки LSS+ працює інтуїтивно і інтелектуально, підтримуючи і захищаючи вас, для чіткого сприйняття навколишнього оточення і упевненого керування автомобілем.

  • ТЕХНОЛОГІЯ

    НОВАТОРСЬКА ТЕХНОЛОГІЯ

    Досвід керування завжди напрацьовується при їзді і постійно удосконалюється. Ми використовуємо силу технології для просування вперед і будемо застосовувати її в майбутньому.

  • ТЕХНОЛОГІЯ

    ГІБРИДНА ТЕХНОЛОГІЯ

    Неймовірна ефективність. Низькі рівні викидів в атмосферу. Досвід керування в безкомпромісній розкоші. Наша новаторська технологія створення гібридних приводів залишається на передовій лінії інновацій.

  • ТЕХНОЛОГІЯ

    НЕПЕРЕВЕРШЕНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

    Ультрасучасної технології вже недостатньо. Вона повинна використовуватися на найвищому рівні. На прикладі модельного ряду Lexus ви оціните лідируючі інновації, упроваджені в максимальну розкіш.

  • ТЕХНОЛОГІЇ

    ДУХ НОВАТОРСТВА

    Звучання простору.

Next steps

ДИЗАЙН

МАЙСТЕРНІСТЬ

ДИНАМІКА