This version of the page http://www.gorgany.ua/ua/roomslist (185.68.16.136) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-15. The original page over time could change.
Rooms

ЗАБРОНЮЙ СВОЄ ЛІТО ВЖЕ ЗАРАЗ!

Previous
Next

Відкритий басейн з видом на Говерлу та Петрос

Previous
Next

Літо - відірвись на повну!!!

Previous
Next

Чани в Горганах - цілюще "карпатське джакузі"

Previous
Next

Домашній затишок, готельний комфорт та карпатська гостинність

Previous
Next


Люкс “Комфорт” покращений

Ці Двомісний двокімнатні апартаменти, розташовані в екологічно чистих дерев'яних будинках, підкорюють з першого відвідування. Вони досить просторі і задовольнять будь-які ваші ...

Апартаменти

З кожних апартаментів відкривається панорамний вид на гори. Бездротовий доступ до Інтернету (Wi-Fi) надається безкоштовно.

Двокімнатний "Комфорт"

Якщо ви любитель відпочинку з максимально комфортними умовами, то варто подумати про бронювання одного з 8 номерів люкс в котеджах в Карпатах.

Котедж Напівлюкс

Готель «Горгани» пропонує 20 номерів категорії «напівлюкс» для комфорнтного відпочинку в горах. Напівлюкс у котеджі – це компактний одно кімнатний номер зі всіма зручностями у двохповерховому дерев’яному будиночку, в якому ви зможете з задоволенням провести свій відпочинок в мальовничих Карпатах.

Котедж Шале в Карпатах

Котедж в Карпатах – це можливість можливість відпочивати в тісній компанії друзів. У нашому новому шале є три двомісні спальні (окремі санвузли), кухня, велика кімната відпочинку з великим ...

Дворівневий люкс

Готель «Горгани» пропонує 1 двох ярусний «VIP»- номер для vip відпочинку в Карпатах.

Люкс

Туристичний комплекс «Горгани» пропонує 3 комфортабельних 2-х кімнатних номери категорії «Люкс» для незабутнього відпочинку в Карпатах.

Стандарт покращений

Туристичний комплекс «Горгани» пропонує вашій увазі 20 номерів категорії “Стандарт” для комфортного відпочинку в Карпатах. «Стандарт» в готелі – це однокімнатний номер з такими зручностями як кабельне телебачення та інше.

  • 1
  • 2
  • Остання >>