This version of the page http://www.ukravto.ua/pro-kompaniu (185.233.116.146) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-12. The original page over time could change.
Про компанію
Укр
  • Укр
  • Рус
Особистий кабінет
Меню
  • Укр
  • Рус

Про компанію

Найцінніше в нашій роботі – це довіра. Відповідальність за якість наданих товарів і послуг, а також висока технологічність процесів дозволяють нам вибудовувати довгострокові відносини з клієнтами і партнерами.

На цих цінностях базується діяльність Корпорації УкрАВТО. Ми пропонуємо продукцію світових автовиробників. Сучасні технології, які ми використовуємо в роботі наших автосервісних центрів, забезпечують клієнтам висококласне і оперативне обслуговування.

Тільки за останні 10 років ми здійснили мрію про купівлю власного авто більш аніж 100 000 українців. 

Нашим досвідченим професіоналам сервісу довірили свою безпеку понад 1 000 000 автовласників.

 

УкрАВТО – унікальна компанія. Зберігаючи лідерство на автомобільному ринку України протягом багатьох років, ми управляємо найбільшою мережею автосалонів і сервісних центрів. Довготривале партнерство з лідерами світового автопрому надає можливість задовольнити будь-які потреби наших клієнтів. Для цього в нас є все необхідне. Але найголовніше – ми любимо свою справу і добре знаємося на ній.
Таріел Васадзе, почесний президент УкрАВТО
Піклуючись про вас, ми:
Постійно вдосконалюємо рівень обслуговування
Ставимось до Вашого автомобіля, як до свого
Інвестуємо в персонал, щоб забезпечувати кваліфікований підхід
Довіра сотень тисяч клієнтів, які обирають Корпорацію УкрАВТО, – безцінна. Наразі на мапі України 60 автосервісних центрів, де ви зможете скористатись всім тим, що сьогодні може запропонувати автомобільна галузь. 95% задоволених клієнтів заохочують і мотивують нас до постійного вдосконалення.