This version of the page http://www.atbmarket.com/career/experience/ (80.92.228.9) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-09. The original page over time could change.
Лідери діляться досвідом - сеть АТБ-маркет
Національна мережа продуктових магазинів
  • ukr
  • rus
  • eng
гаряча лінія АТБ 0-800-500-415
CALL BACK
Розмістити розповідь

Лідери діляться досвідом

У нас всі двері відкриті!

Потрапивши до дружньої команди нашої компанії, Ви отримуєте унікальну можливість не тільки знайти нових друзів і престижне місце роботи, але й зробити успішну кар'єру, адже 85% керуючих магазинів АТБ починали свій професійний шлях рядовими співробітниками в магазинах мережі. Сьогодні це успішні керівники, які передають свій досвід колегам.

Кернозенко Максим Сергійович

Керуючий магазином/ ТОВ «АТБ-маркет», м. Біла Церква:

Хотілося б поділитися своєю історією кар'єрного росту в компанії-лідері ТОВ «АТБ - маркет».

Почалося все з того, що я після закінчення строкової служби у ЗСУ влаштувався в найперший магазин «АТБ» у місті Біла Церква, «Продукти-143», на посаду «молодший приймальник товарів», через деякий час перевівся на посаду охоронника. У зв’язку з відкриттям значної кількості магазинів в нашому місті з'явилась вакансія «заступник керуючого магазином», і я вирішив спробувати свої сили в адміністрації! Пройшовши навчання в Навчальному центрі, у 2012 році я приступив до виконання обов’язків заступника керуючого! Хоч і відповідальності було більше і працювати стало важче, але мені подобалось. З колективом у мене були хороші стосунки, магазин був дуже дружним; до речі, в цьому ж магазині я зустрів свою дружину Марину!

Не бажаючи зупинятись на досягнутому, я вирішив пройти навчання на посаду керуючого магазином. Скажу чесно, на початку не все виходило, але я не з тих, хто опускає руки, і завдяки своєму прагненню та підтримці моєї сім’ї я втілив у життя свою мрію! Вже у травні 2013 року я відкривав магазин «Продукти-604» у місті Узин у якості керуючого. Тут я пропрацював майже рік, і за цей час магазину присвоїли призове місце в номінації «Найкращий магазин»!

На даний момент мені 26 років, з жовтня 2015 року і дотепер я працюю керуючим магазину «Продукти-432» у м. Біла Церква.

За ці 5 років роботи в компанії я багато чому навчився, знайшов багато друзів і зустрів своє кохання! Дякую, «АТБ»!!!

Мокєєв Микита Андрійович

Районний керуючий / ТОВ «АТБ-маркет»:

Для мене Компанія «АТБ-маркет» стала першим місцем роботи і першим записом у трудовій книжці. Свою кар’єру я почав будувати на початку 2010 року, коли влаштувався на посаду «продавець». На той момент мені виповнилося 18 років.

Мені дуже подобалося працювати, хотілося досягти чогось, відкрити щось нове для себе, і вже у серпні 2010 року я був переведений на посаду охоронця. На початку 2012 року з ініціативи керуючого магазином я був направлений на навчання на посаду «бухгалтер».

Після успішного закінчення навчання у Дніпропетровському Навчальному Центрі,  за рекомендацією свого куратора (інструктора навчального центру), я пройшов відбір на вакансію «ревізор» в ДФК КРО Корпорації «АТБ». Вже у жовтні 2012 року мені запропонували посаду голови ревізійної комісії. З цього моменту я займався організацією проведення переобліків з КРО по всіх магазинах і РЦ мережі. За цей період мені пощастило побувати у більшості магазинів нашої мережі у всіх регіонах України.

У березні 2013 року начальник сектору навчання Бархет С.В. запропонувала мені посаду інструктора з навчання персоналу у Службі управління персоналом ТОВ «АТБ-маркет». Я займав посаду в київському відділенні Навчального Центру і займався навчанням персоналу для роботи в нашій мережі.

У листопаді 2014 року я став асистентом керуючого магазином «Продукти-346», а у січні 2015 року – керуючим магазином «Продукти-317». З квітня 2016 року я займаю посаду районного керуючого.

Хотілося б додати, що на момент початку роботи в компанії я проходив навчання в одному з вузів і, враховуючи лояльне відношення «АТБ-маркет» до студентів, я успішно закінчив навчання і отримав вищу освіту. Звісно, тепер моє життя тісно пов’язане з «АТБ»! Я впевнений у завтрашньому дні і в своєму майбутньому. Крім того, приємно усвідомлювати, що я є частиною такої великої компанії і можу бути корисним.

P.S. Хотілося б, щоб моя історія стала прикладом для молодих і перспективних співробітників нашої компанії. Адже в нашому житті немає нічого неможливого!

Кулініч Олена Володимирівна

Заступник керуючого магазину / ТОВ «АТБ-маркет»:

У 2002 році я почала свою роботу звичайним продавцем у магазині. По своїй натурі я люблю швидкий темп життя. У компанії помітили мій ентузіазм у роботі та посидючість, і моя карʼєра пішла в гору. Через 2 роки мене призначили старшим зміни, а ще через півроку - керуючим магазином. Ця динамічна компанія надала мені можливість проявити себе, допомогла сформувати в моєму характері витримку, цілеспрямованість і впевненість у собі. «АТБ-маркет» - це справжня команда. Я вдячна долі за те, що працюю тут!

Шаповалова Наталія Анатоліївна

Заступник генерального директора/ ТОВ«АТБ-маркет»:

Я почала роботу в компанії ще в період її створення на посаді секретаря-референта директора. Саме тут я навчилась знаходити спільну мову з людьми, швидко приймати вірні рішення в найскладніших ситуаціях. Працювати було складно, але шалено цікаво, і я почала освоювати роботу у продуктовому магазині. Подальша карʼєра - керуючий магазином, районний керуючий, директор з торгівлі Дніпропетровського регіону, заступник генерального директора з регіональної торгівлі, заступник генерального директора ТОВ «АТБ-маркет». Завдяки «АТБ» у мене зʼявилась можливість реалізувати всі свої професійні плани! Я динамічно розвиваюсь та прогресую разом з компанією!

Бархет Світлана Василівна

Начальник сектору навчання відділу оцінки та розвитку персоналу Служби управління персоналом / ТОВ «АТБ-маркет»:

У мене не зовсім проста історія роботи в компанії. Я прийшла на посаду заступника керуючого магазину у серпні 2001 року, працювала у декількох магазинах, вже у вересні 2004 року відкривала новий магазин на посаді керуючого магазину. Однак через якийсь час мені запропонували посаду регіонального директора в іншій торгівельній мережі. І я погодилася. Спочатку ніби все було в порядку, але в підсумку виявилося не настільки райдужно, як обіцялося. Затримки заробітної плати, а згодом і закриття магазинів. Коли приблизно через рік я залишилася без роботи, то зрозуміла, що все-таки зробила помилку. Як кажуть, «від добра добра не шукають», і я прийняла рішення спробувати повернутися в «АТБ». Таким чином, у вересні 2007 року компанія знову відкрила переді мною двері, мені пішли на зустріч і запропонували на вибір посаду керуючого магазином або інструктора з навчання. Я обрала роботу в навчальному центрі, і зараз вже є його начальником.

Тепер своє майбутнє я повʼязую з «АТБ» - це, з одного боку, стабільність і впевненість у завтрашньому дні, з іншого - постійний розвиток, зростання мережі, нові можливості і нові знання. А для тих, хто хоче і вміє працювати, в «АТБ» двері завжди відкриті. Просто приходьте і стартуйте! Потрібно буде - навчимо в нашому Навчальному центрі, іногороднім допоможемо з житлом ... Зробіть свій крок назустріч успіху!

«Продукти -40»

ТОВ «АТБ-маркет», м. Новомосковськ:

«Умій мріяти, щоб прагнути до мети,

І мислити, щоб досягти мети»

 

Карʼєра і карʼєризм - поняття однокореневі, але не тотожні, і в нашому розумінні досить різні, бо якщо ми чуємо про когось як про людину-карʼєриста, то асоціюємо дане поняття з чимось негативним. І в той же час ми вітаємо і ставимо в приклад того, хто «зробив» карʼєру, ми захоплюємося характером, силою духу, цілеспрямованістю людини, яка зуміла без сторонньої допомоги, самостійно, крок за кроком піднятися з найпершої посади до висоти керівника, який визначає цілі і завдання підприємства торгівлі та деколи навіть долі своїх підлеглих.

Що означає зробити кар'єру в магазині ТОВ «АТБ-Маркет», як досягти висот карʼєрного зростання, як, залишаючись членом коллективу, піднятися до рівня керівника магазину? В інструкціях, посібниках та розпорядженнях різного рівня мало не покроково вказується як молодій людині стати керівником, але жоден формальний документ не замінить наочного прикладу, усвідомлення причетності, з долею працюючого поруч і день у день, щогодини, щохвилини завойовуючого авторитет своїм ставленням до справи, запалюючого і надихаючого інших йти за собою.

Магазин «Продукти-40» практично нічим не відрізняється від інших таких же магазинів; ті ж прилавки з таким же товаром, як і всюди, ті ж касові бокси, та ж уніформа персоналу, от тільки люди у нас інші. Наші - всі студенти. Вчаться всі: вчаться вантажники (молодші приймальники), продавці, охоронці, бухгалтер, заступник керуючого. Саме наочні приклади стрімкого кар'єрного зростання деяких працівників нашого магазину породжують у персоналу здорове бажання росту, бажання вчитися, прагнути і досягати поставленої мети. І прикладів тому -  хоч відбавляй.

Немає потреби загострювати увагу персонально на будь-кому з працівників нашого магазину, тому що всіх нас обʼєднує почуття причетності до великої спільної справи, де кожен може самоствердитися і реалізувати свої найсміливіші плани, максимально розкривши свій особистий потенціал.

Ми по праву пишаємося тим, що наш магазин є кузнею кадрів для Корпорації «АТБ».

Колектив магазину «Продукти-40»