This version of the page http://ukr-com.net/ru (185.151.106.150) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-07. The original page over time could change.
RUCKUS WIRELESS - Українські комунікації
Skip to content
  • info@ukr-com.net
  • (044) 205-55-55
  • 04119, Київ, вул. Сім'ї Хохлових, 15
Замовити послугу
  • CLOSE
Замовити послугу

RUCKUS WIRELESS

WI-FI РІШЕННЯ ВІД RUCKUS WIRELESS ДЛЯ ЗОВНІШНІХ І ВНУТРІШНІХ ТОЧОК ДОСТУПУ WI-FI

Компанія Ruckus Wireless працює на ринку інфраструктури бездротового зв’язку, яка допомагає операторам зв’язку і забезпечувати попит на високу пропускну здатність додатків і послуг.

ТЕХНОЛОГІЯ RUCKUS SMART WI-FI

Технологія Ruckus Smart Wi-Fi переопределяет можливості продуктивності бездротової мережі з гнучкістю, надійністю і доступністю. Smart Wi-Fi забезпечує високу продуктивність і надійність за стандартами 802.11. Smart Wi-Fi завдяки технології антени з високим адаптивним коефіцієнтом посилення і алгоритми для пошуку кращих рішень. Ruckus Smart Wi-Fi надає прямі сигнали Wi-Fi для клієнтів за допомогою високої продуктивності каналів.

Ці особливості гарантують великий радіус дії і надійні підключення Wi-Fi з клієнтських пристроїв Wi-Fi. Технологія Ruckus Smart Wi-Fi направляє сигнали в обхід перешкод і перешкод, послаблюючи перешкоди, і фокусує свою увагу виключно на радіочастотну енергію для забезпечення більшого діапазону покриття і безперервну продуктивність на великих відстанях.

ТЕХНОЛОГІЯ BEAMFLEX ™

Wi-Fi системи Ruckus оснащені запатентованою технологією BeamFlex ™. Лінійка флагманського продукту системи Ruckus ZoneFlex ™ Smart WLAN дозволяє підприємствам і операторам забезпечувати робочий діапазон Wi-Fi рішень в приміщеннях і за їх межами – від потокового потокового IP-відео по Wi-Fi до 3G розвантаження бездротового широкосмугового доступу в високошвидкісних бездротових локальних мережах 802.11n .

ZoneFlex – це централізована система Smart WLAN, яка поєднує мережеві технології Smart Wi-Fi і Smart Mesh в єдину, потужну програму по веденню витрат.

Ruckus Wireless пропонує рішення операторського класу для будівель, відкритих просторів, будує ніздрюваті мережі на основі бездротових стандартів 802.11а, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac.

Точки доступу Ruckus, можуть управляються контролерами лінійки ZoneDirector 1100, 3000, 5000 або за допомогою програмної платформи FlexMaster.

Фірмове програмне забезпечення спрощує управління і аналіз стану мережі: Ruckus Zapper, SpeedFlex, ZD Remote Control, S.W.A.T, Ruckus SWIPE. Для зручності компанія створила додатки на смартфони та планшети під управлінням IOS або Android.

РІШЕННЯ ВІД RUCKUS WIRELESS

Рішення для внутрішніх точок Wi-Fi від Ruckus ZoneFlex Indoor:

— Патентовані технології фазированной антеною решітки BeamFlex і BeamFlex для забезпечення розширеного діапазону і адаптивного управління сигналом;

— Інтелектуальний вибір каналу в реальному часі – ChannelFly, технологія зменшує інтерференцію і підвищує продуктивність до 50%;

— Покращена покриття з меншою кількістю точок доступу;

— Технологія Smart Wi-Fi дозволяє розгорнути точки разом з контролером або автономно.

Зовнішні рішення Wi-Fi ZoneFlex Outdoor поєднують технологію Beamflex і інтелектуальне зчеплення осередків мережі. Це полегшує процес зовнішньої установки і скорочує вартість. Ruckus Wi-Fi ZoneFlex Outdoor переносять складні погодні умов.

При неможливості підключення зовнішньої AP ZoneFlex Outdoor кабелем Ethernet, вона організовує безшовне з’єднання з найближчою внутрішньою точкою доступу. Стандарт 802.11n дозволить отримати пропускну здатність в 150 Мбіт + між точками на відстані до 300 метрів.

ZoneFlex Outdoor підходить для готелів та відкритих і до, шкіл, стадіонів і відкритих спортивних споруд, де неможливе використання кабельної мережі.









Замовити послугу
Замовити послугу
  • Головна
  • Обладнання
  • Рішення та послуги
  • Оплата послуг
  • info@ukr-com.net
  • (044) 205-55-55
  • 04119, Київ, вул. Сім'ї Хохлових, 15
Замовити послугу