This version of the page http://juscutum.com/ua/about_us/ (77.87.194.145) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-04. The original page over time could change.
ПРО КОМПАНІЮ | Юскутум
вимкнути дудлвключити дудл
ПРО КОМПАНІЮ
Артем Афян

Цей рік був непростим. Хоча це можна сказати про будь-який з попередніх 24-х років нашої держави. Головне, що він нам дав – це можливість здійснити безліч планів і скласти ще більше на наступний рік. Ми дуже раді, якщо змогли допомогти вам порадою або справою у цьому році. І не зупинятимемося на досягнутому.

Зараз під кінець року ви, наші клієнти та просто читачі, поспішаєте завершити справи, віддати борги, закрити поточні проекти і підготуватися до свята. У цій гонці я хочу нагадати, що, незважаючи на усі юридичні перешкоди, ви маєте право:

– на запах мандаринок,

– на подарунки під ялинкою,

– на час із близькими,

– ліпити сніговика*,

– вирізати сніжинки з паперу**,

– радіти Новому року.

* за наявності снігу

** зі снігом на вулиці або без нього

 

Нехай ці права не будуть порушені, а всі інші питання ми улагодимо разом.

З Новим роком!

 

 

Канонічний образ юриста – це солідна людина, що хмурить лоб, років 40-50, з портфелем, у костюмі, який знає та говорить те, що не знає ніхто інший.

Образ сучасного юриста інший. Юридична сивина може не мати ніякого значення. Передусім, цінується уміння цілісно осмислювати законодавство, бачити повну картину ситуації, аналізувати.

Архаїчні поняття привели до того, що в Україні юридичні послуги низької якості продаються дуже дорого, що абсолютно не виправдано. Так, у 2008 році, коли ми створювали Juscutum, у нас було тільки усвідомлення, що ринок юридичних послуг України потребує нових підходів.

Відштовхуючись від потреб клієнтів, ми побачили, що на ринку є порожні ніші, які вимушено заповнюються некомфортним комбінуванням юристів. Логічний наслідок цього – нові практики. Навіть старі класичні практики у нас звучать адаптовано під актуальні потреби клієнтів. У цьому новий підхід компанії.

З’явилася необхідність в консультантах, які вміють перекладати з юридичної мови на ту, що зрозуміла бізнесу. Тоді й були засновані практика IТ і медіа права та практика правової безпеки бізнесу. Унікальні спеціалізації стали локомотивом подальшого нашого розвитку. Сьогодні кожна практика компанії має чітко сформульовану відповідь, кому та як ми можемо бути корисні.

Ми навчаємо своїх співробітників основам менеджменту та бізнес-процесів, щоб вони могли давати прикладні поради у конкретних ситуаціях і для конкретного бізнесу, а не тільки розповідати що написане в законі.

А ще намагаємося уловлювати і впроваджувати всі сучасні тенденції в розвитку юридичних сервісів, щоб одного разу, коли штучний розум освоїть українське право, ми залишилися корисними бізнесу в Україні.

Членство в асоціаціях і професійних об’єднаннях

Ще декілька фактів про Juscutum

Назва Juscutum походить від з’єднання латинських слів “jus” – право і “scutum” – щит легіонерів. Нам подобається ідея, що право може і повинне захищати так само надійно, як щит, а грамотна та злагоджена робота забезпечує такий самий успіх, який мала римська піхота.

Тільки 15% клієнтів вимовляють назву Juscutum правильно з першого разу.

Історія Juscutum починалася у 2008 році з 2-х чоловік. Зараз нас більше 50, і ми продовжуємо рости.

Середній вік команди Juscutum – 35 років. Середній коефіцієнт IQ – 127.

Juscutum входить в ТОП-5 юридичних компаній 2015 у сферах IТ та захисту бізнесу.

Juscutum реалізує концепцію “зеленого офісу”.

Juscutum – перша юридична компанія, яка стала приймати біткоїни за оплату своїх послуг.

Juscutum – перша компанія в Україні, яка почала робити юридичні послуги стартапам в обмін на опціон.

Juscutum випустив перше в Україні прикладний мобільний додаток у сфері юридичних послуг, Juscutum Legal Alarm.

Професійна відповідальність Juscutum застрахована.