УВАГА! ЦІНИ ДІЙСНІ ЛИШЕ ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ НА САЙТІ!

 
 

Популярні

Медикаменти

Вітаміни

Косметика

Гігієна

Найкраще продаються

Останні статті

Mon 07, 2019
Захищаємося від комарів безпечно
Post by sys admin
Mon 07, 2019
Чому небезпечні ртутні термометри?
Post by sys admin
Mon 05, 2019
Прояви та лікування атопічного дерматиту у дітей
Post by sys admin
Mon 05, 2019
Профілактика ускладнень після вірусних захворювань у дітей
Post by sys admin
Mon 04, 2019
ДОПОМАГАЙТЕ РАЗОМ З 1 СОЦІАЛЬНА АПТЕКА ТА ТАНТУМ ВЕРДЕ!
Post by sys admin
Mon 03, 2019
Як вибрати інгалятор для дитини
Post by andrey buzko

«1 Соціальна Аптека» - це сучасна онлайн-аптека, що динамічно розвивається. Працюючи на українському фармацевтичному ринку с 2015 року, ми суттєво розширили асортимент продукції і зарекомендували себе як надійного та відповідального постачальника. Сьогодні аптека пропонує більше 10 тис. найменувань лікарських засобів, косметологічних виробів, вітамінів, біологічно активних добавок, засобів догляду та аксесуарів. Вся представлена в асортименті продукція сертифікована, відповідає діючим галузевим нормам та міжнародним стандартам якості.

 

Але головна відмінна риса аптеки – найнижчі ціни в Україні. Доступна вартість нашої продукції обумовлена відсутністю посередників, прямими поставками від виробників та професійним підходом до впровадження діяльності. Крім того, ми не вкладаємо коштів в рекламу та маркетингові інструменти, забезпечуючи максимальну цінову доступність для наших клієнтів.

 

Переваги придбання ліків у нас

 

Як і раніше, головною метою нашої діяльності залишається підвищення доступності ліків та якості фармацевтичної допомоги своїм покупцям. Ми забезпечуємо всі верстви населення, включаючи соціально незахищені, оригінальними та недорогими препаратами. Несемо цілковиту відповідальність за пропонований товар, оскільки ми є кінцевим пунктом на шляху руху ліків до споживача. Для нас дуже важливо створити ефективну систему контролю якості лікарських засобів від моменту їх надходження до реалізації населенню. Саме тому вся наявна в нашій мережі продукція сертифікована і має супровідну документацію на відповідність вимогам державних органів. Терміни, умови зберігання та реалізації товару суворо дотримуються. Покупцям обов'язково надається касовий чек.

 

Крім реально низьких цін та багаторівневої системи контролю якості, ми також пропонуємо своїм клієнтам ряд інших переваг:

  • найширший асортимент;

  • високу якість сервісного обслуговування;

  • можливість резервування ліків в режимі онлайн;

  • комплексний інформаційно-консультаційний супровід;

  • оперативну видачу продукції.

 

Для забезпечення максимальної зручності нашим клієнтам, ми розробили зручний і функціональний сайт, можливості якого дозволяють в режимі реального часу знаходити необхідні лікарські засоби, ознайомлюватись з інструкціями до них та порівнювати вибрані товари. Продукція згрупована по категоріям, що значно полегшує процес пошуку. Крім цього, досвідчені фармацевти забезпечують цілодобову інформаційну підтримку клієнтів, надаючи кваліфіковану допомогу в виборі потрібних засобів, а також підборі можливих аналогів.

 

Наші фахівці проводять постійний моніторинг роздрібного фармацевтичного ринку і пропонують можливість бронювання ліків в аптеці. Надаємо широкий спектр інформаційних послуг, пов'язаних з пошуком рідкісних препаратів, надаємо відомості про новинки, а також засоби, зняті з продажу.

Разом з цим, ми гарантуємо постійну доступність послуг. «Перша Соціальна Аптека» працює 24 години на добу, без вихідних і святкових днів, що дозволяє звертатися за допомогою в будь-який зручний час. У нас тільки актуальні ціни без додаткових комісій и прихованих платежів.

 

Здоров'я клієнтів - для нас мета, а не засіб, тому ми постійно розвиваємося, розробляємо і впроваджуємо нові інформаційні канали, розширюємо дослідницьку базу. Безперервно підвищуємо якість наданої інформації та рівень сервісного обслуговування.

 

Щоб знайти потрібний препарат, скористайтеся зручною системою пошуку або зателефонуйте по номеру 0-800-21-81-70.

Вiдобразити повний опис >>> Скрити повний опис