This version of the page http://edu-mns.org.ua/ukr/ (193.107.172.116) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-02. The original page over time could change.
Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - цивільний захист, пожежна безпека, надзвичайні ситуації
новини
наука
освіта
абітурієнту
контакти
домашня сторінкакарта сайтунапишіть нам
домашня сторінка

Науково-освітній портал ВУЗів ДСНС України

Національний університет цивільного захисту України
Львівський державний університет безпеки життєдіяльності
Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗУ
Інститут державного управління та наукових досліджень з ЦЗ
Вище професійне училище ЛДУ БЖД (м.Вінниця)
Український гідрометеорологічний інститут
Ліцей цивільного захисту ЛДУ БЖД (м.Вінниця)

Науково-методичний центр НЗ сфери ЦЗ

Новини центру

  • 19.06.2020

    Увага! Затверджено наказ МВС від 26.05.2020 року № 412 про затвердження Порядку підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту

  • 25.05.2020

    Шановні колеги! Пропонуємо ознайомитися з інформацією щодо окремих питань здійснення освітньої діяльності , яку повідомлено у листі МОН від 22.05.2020 р. № 1/9-268

  • 21.05.2020

    УВАГА КОНКУРС  в апраті МВС! У ЛьвДУВС відбудеться конкурс на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС.

  • 21.05.2020

    УВАГА КОНКУРС!!!
    Національний фонд досліджень України розпочав другий конкурс "Пітримки досліджень провідних та молодих вчених". Прийом заявок з 21.05-26.06.2020 року

Всі новини НМЦ

Нормативно-правові акти з організації освітньої та наукової діяльності навчальних закладів цивільного захисту

Вісник НМЦ НЗ сфери ЦЗ

Інформаційно-патентні матеріали

ДСНС України МОН України Президент України Верховна Рада України Урядовий потрал Інформаційний партнер

RSS

Новини навчальних закладів

НУЦЗУ

  • сьогодні
    НУЦЗУ

    В НУЦЗУ тривають захисти дисертаційних досліджень

    2 липня 2020 року у Спеціалізованій вченій раді Д 64.707.04 Національного університету цивільного захисту України відбулися чергові захисти дисертаційних робіт зі спеціальності 21.02.03 – цивільний захист. Карантин не став на заваді успішній роботі науковців – засідання було проведено із дотриманням усіх санітарних вимог. 

  • сьогодні
    НУЦЗУ

    В НУЦЗУ відбувся захист дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

    01 липня в Національному університеті цивільного захисту України відбувся захист дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 21.06.02 “Пожежна безпека”. 

  • 26.06.2020
    НУЦЗУ

    434 здобувачі вищої освіти НУЦЗУ заочної форми навчання пройшли атестацію

    26 червня в Національному університеті цивільного захисту України 434 здобувачі вищої освіти заочної форми навчання закінчили проходження атестації, що відбулася з використанням технологій дистанційного навчання.

Інші новини НУЦЗУ

ІДУ НД ЦЗ

  • 01.07.2020
    ІДУ НД ЦЗ

    В ІДУ НД ЦЗ підведено підсумки роботи та визначено пріоритетні завдання

    Дотримуючись карантинних норм, 30 червня, в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулася нарада з керівним складом ІДУ НД ЦЗ щодо підведення підсумків роботи Інституту за другий квартал та визначення пріоритетних завдань на третій квартал поточного року.

  • 01.07.2020
    ІДУ НД ЦЗ

    Відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту

    30 червня, з дотриманням правил карантину, в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту.

  • 01.07.2020
    ІДУ НД ЦЗ

    В ІДУ НД ЦЗ відбувся науково-практичний семінар

    Відповідно до розділу 3.2 «Плану наукової і науково-технічної діяльності ДСНС  на 2020 рік» 30 квітня поточного року на базі ІДУ НД ЦЗ відбувся науково-практичний семінар присвячений ходу виконання дослідно-конструкторської роботи за шифром “Піна - засіб”, що виконується науково-випробувальним центром Інституту на замовлення Департаменту реагування на надзвичайні ситуації
    ДСНС України.

Інші новини ІДУ НД ЦЗ

ЛДУБЖД

  • 01.07.2020
    ЛДУ БЖД

    В Університеті проведено перевірку знань з питань охорони праці

    1 липня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності проведено навчання і перевірку знань з питань охорони праці, відповідно до вимог Типового положення, яку провели у дистанційній формі із дотриманням певних вимог.

  • 16.06.2020
    ЛДУ БЖД

    Студенти Університету здобули призове місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Початкова освіта"

    У закладах вищої освіти продовжується проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році. За результатами ІІ туру Конкурсу зі спеціальності «Початкова освіта», що проводився на базі Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського, наукова робота на тему «Виховання психологічної стійкості у молодших школярів як фактор безпеки життєдіяльності» студентів Ірини Вороніної та Анастасії Баб здобула призове місце серед студентських наукових робіт.

  • 15.06.2020
    ЛДУ БЖД

    Результати ІІ туру конкурсу наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України

    Наукові роботи студентів (курсантів) Львівського державного університету безпеки життєдіяльності взяли участь в другому турі Конкурсу наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України.

Інші новини ЛДУБЖД

ЧІПБ НУЦЗУ

  • 14.05.2020
    ЧІПБ НУЦЗУ

    Всеукраїнська науково-практична конференція курсантів і студентів «Наука про цивільний захист як шлях становлення молодих вчених»

    13 травня в ЧІПБ за допомогою відкритої онлайн-платформи «Google Meet» було проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію курсантів і студентів «Наука про цивільний захист як шлях становлення молодих вчених».

Інші новини ЧІПБ НУЦЗУ

ВВПУЦЗ

Новин за останні 2 місяці немає

Інші новини ВВПУЦЗ

ЛЦЗ ЛДУ БЖД

Новин за останні 2 місяці немає

Інші новини ЛЦЗ ЛДУ БЖД
Архів та пошук новин

Освітні технології

Інновації у навчанні

  • Практичні інтерактивні заняття в середовищі інтерактивної дошки
  • В НУЦЗ України створено навчально-тренувальний комплекс для дослідження функціонального стану пожежних-рятувальників
  • Інноваційний комплекс з мовної підготовки
  • В Національному університеті цивільного захисту України розроблено та побудовано спеціальну смугу психологічної підготовки рятувальника, яка успішно використовується в навчально-виховному процесі.
  • Центром інформаційних технологій НУЦЗУ та кафедрою пожежної профілактики в населених пунктах створено програмний тренажер „Випробування на водовіддачу внутрішнього водопроводу”
Всі матеріали

Обговорення проектів нормативних актів

План наукової і науково-технічної діяльності ДСНС на 2020 рік

Конференції та семінари


План наукових конференцій та семінарів у 2020 р.

Сьогодні 2 липня 2020 року, четвер

Анонс найближчих подій

    Науково-дослідні роботи



    База науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт