Найновіша продукція

Зустрічайте новинки Canon, покликані зробити ваші спогади незабутніми

Знято з
  • f/4.5
  • 1/1000
  • 100

Камери миттєвого друку

Роби знімки, друкуй та прикріплюй фото разом із камерою миттєвого друку. Ідеальне рішення для шанувальників селфі, адже ці компактні камери, з функцією принтера, оснащено системою дзеркал, яка дозволяє обрати кращу позицію для знімку, а можливість швидкого, безчорнильного друку здатна задовольнити потреби найвибагливіших користувачів.

Бездзеркальні камери

Відтворюйте історії майбутнього вже сьогодні на фотографіях і відеозаписах неперевершеної якості. Наші нові портативні бездзеркальні камери в компактному корпусі зі змінними об’єктивами втілюють у собі найкращі характеристики цифрових дзеркальних фотокамер.

Об’єктиви

Ми об’єднали найсучасніші оптичні технології та найвитонченіші матеріали в наших нових об’єктивах, щоб ви отримували винятково якісні фото та відео. Ми продовжуємо розширювати нашу унікальну й виняткову лінійку, щоб ви знайшли свій ідеальний об’єктив.

Камери та спалахи

Завдяки невпинному інвестуванню в дослідження й розробку наші нові фотокамери підтримують найсучасніші технології обробки зображення. Крім того, наші останні спалахи Speedlite допоможуть вам побачити світ в іншому світлі.

*250D (чорний/сірий) цифрова фотокамера зі змінними об’єктивами APS-C та зручним поворотним екраном. Камеру оснащено акумулятором і картою пам’яті, відповідно до вимог CIPA. Станом на 9 квітня 2019 р. (дослідження було проведено Canon).

Аксесуари

Системи Cinema EOS

Професійні відеокамери

Універсальні камери

Камери початкового рівня

Принтери

Наші нові ергономічні принтери й багатофункціональні пристрої з найсучаснішими функціями забезпечують неперевершену якість і широкі можливості підключення для друку й сканування дивовижних кольорових фотографій або чітких високоякісних документів.

Біноклі

Нові моделі лінійки біноклів Canon зі стабілізацією зображення додають зручності під час відстеження динамічних подій і спостереження за природою з рук.

Професійні дисплеї

Інші продукти

Невпинний розвиток технологій дає змогу доповнювати наш модельний ряд Canon найновішими біноклями зі стабілізацією зображення, автономними сканерами фотографій і документів, лазерними вказівниками й калькуляторами.