This version of the page http://oblrada.cv.ua/news/33554/ (77.123.134.200) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-30. The original page over time could change.
Чернівецька обласна рада | Прес центр | Новини | Оголошується конкурс "Кращі практики розвитку сільської території"
Чернівецька
 обласна рада
 
Склад ради
 
Документи ради
 
 
Діяльність ради
 
Область
 
Online-приймальня
  • Новини
  • Анонси головних подій
    та обласних заходів
  • Архів новини
  • Трибуна депутата
  • Оголошення
  • Фоторепортажі
  • Відео
  • Бібліотека
  • Електронні петиції
 

  Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.06.2020 14:34
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді"
детальніше

25.06.2020 14:33
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецька спеціальна загальноосвітня школа № 3"
детальніше

25.06.2020 14:31
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 4"
детальніше

25.06.2020 14:18
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді"
детальніше

25.06.2020 14:15
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Вижницька спеціалізована школа-інтернат I-III ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів художньо-естетичного циклу імені Назарія Яремчука"
детальніше

25.06.2020 14:08
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласного комунального підприємства "Буковинська книга".
детальніше

25.06.2020 14:03
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласного комунального підприємства "Буковина-фарм"
детальніше

25.06.2020 14:00
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»
детальніше

25.06.2020 14:00
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна психіатрична лікарня»
детальніше
Всі оголошення...
 

  Карта сайту

Електронні петиції до Чернівецької обласної ради

  Корисні посилання

інші посилання...

29.06.2020 17:27 На Буковині із 1 липня послаблюють карантин     28.06.2020 11:48 З Днем Конституції!     26.06.2020 08:27 ЗВЕРНЕННЯ щодо проведення загальнообласної толоки з метою усунення руйнівних наслідків катастрофічної повені у червні 2020 року      

Прес-центр >  Різне >  Оголошується конкурс "Кращі практики розвитку сільської території"

Прес-центр

Новини

28.09.2012 12:11

Оголошується конкурс "Кращі практики розвитку сільської території" |  Різне

Тема новини: Назва теми

Умови відкритого Всеукраїнського конкурсу серед журналістів регіональних ЗМІ

«Кращі практики розвитку сільської території»

1.        У конкурсі беруть участь журналісти вітчизняних друкованих й електронних ЗМІ загальнодержавної, регіональної і місцевої сфер розповсюдження, які займаються висвітленням питань діяльності органів місцевого самоврядування, розвитку сільських територіальних громад, впровадження ефективних проектів, а також досліджують проблеми, стан забезпечення прав жителів сільських територій.

2.         До участі в конкурсі допускаються роботи, опубліковані впродовж 2012 року чи підготовлені до друку, за темами:

-            участь територіальної громади у стратегічному плануванні розвитку села;

-            реалізація економічних програм органами місцевого самоврядування;

-            створення нових робочих місць, соціальний захист населення;

-            вдосконалення транспортного забезпечення;

-            впровадження сучасних технологій енергозбереження;

-            налагодження достойної медичної допомоги;

-            здійснення заходів з підвищення екологічної безпеки;

-            підтримка закладів освіти;

-            розвиток творчих здібностей молоді;

-            ефективне використання закладів культури для підтримки народних традицій, мистецького потенціалу громади;

-            організація фізкультурно-оздоровчої роботи.

 

До журналістських матеріалів обов’язково надаються одно чи кілька фото, які ілюструють зміст тексту.

3. Запропоновані на конкурс роботи повинні розкривати зміст проекту з розвитку сільських територій (щодо інвестицій, розвитку і проблем базових галузей, підприємницької діяльності; соціального захисту населення, розвитку охорони здоров`я, сфер освіти, духовного і естетичного простору села; діяльності владних структур тощо), який було ініційовано громадою, органами самоорганізації населення, громадськими організаціями щодо.

4. Конкурсна робота у своїй структурі має містити наступну інформацію:

·          Місце реалізації проекту (область, район, село).

·          Ім’я та контакти автора( ПІБ, е-mail, тел.).

·          Яку проблему вирішували.

·          Опис процесу - як саме вирішували проблему і хто.

·          Відгуки учасників впровадження проектів (якщо є можливість - з фото).

 

5. Головними критеріями оцінювання роботи є:

·          творчий підхід, оперативність;

·          достовірність викладених фактів, об’єктивність;

·          висвітлення конкретних шляхів вирішення окресленої проблеми.


 

5.       Переможці будуть визначені у номінаціях:

«Сільська громада та влада» – матеріали, у яких йдеться про співпрацю територіальної громади та органів місцевого самоврядування та виконавчої влади у провадженні проектів розвитку сільських територій;

«Гордість нашого села» – матеріали про людей, які зробили вагомий внесок в розвиток села, звернули увагу на проблему, згуртували навколо неї громаду, відповідні структури, досягли результату;

«Здоров’я нації» – матеріали про розвиток спорту в селі, досягнення спортсменів, які родом із села та пропагування здорового способу життя;

«Збережи себе для України» - матеріали про проекти, спрямовані на вирішення проблем людей з обмеженими фізичними можливостями, роботу щодо подолання проблем алкоголізму, наркоманії, токсикоманії чи інших негативних явищ;

«Вічні цінності» – публіцистичні матеріали про проекти, що реалізовані у духовному, естетичному чи інтелектуальному середовищі, висвітлюють культурне життя села, розвиток творчого потенціалу сільських жителів, збереження духовної спадщини;

«Суспільний резонанс» - матеріали в жанрі журналістського розслідування або дослідження з найбільш актуальних для села проблем; а також актуальні, оперативні репортажі та повідомлення про важливі або резонансні події в селі;

«Економічний простір» – аналітичні матеріали про впровадження інвестиційних проектів, які сприяли наповнення сільських бюджетів, розвиткові промисловості, бізнесу.

8. Матеріали на участь у конкурсі та згоду на використання авторського твору та його редакторську обробку( при необхідності), надсилається претендентами  в організаційний комітет Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад м. Київ, вул. Артема, 73, кур’єрською поштою або на е-mail: vassr.konkurs.zmi@mail.ru до 20 жовтня, з поміткою «На конкурс «Кращі практики розвитку сільської території».  Кількість пропонованих до участі в конкурсі робіт від автора – не більше однієї в кожній номінації.

9. Редакційна комісія конкурсу залишає за собою право редагувати ті матеріали, які увійдуть до збірки найкращих журналістських робіт. Збірку планується видати до Дня місцевого самоврядування.

Конкурс проводить Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад, Українська конфедерація журналістів за сприяння міжнародних організацій, всеукраїнська газета «Рідне село Україна».

 

 

  • Джерело:

  Теми новин

  • Діяльність органів місцевого самоврядування
  • Економіка та бізнес
  • Здоров'я та спорт
  • Наука
  • Політика
  • Культура
  • Різне
  • Відповіді на питання
  • Освіта
  • День для святкування
  • Медицина
  • Сільське господарство
  • Діяльність органів виконавчої влади
  • Туризм
  • Статистика
  • Патріотична робота
  • Міжрегіональне співробітництво
  • Законність і правопорядок
  • Громадське життя
  • Лісове господарство
  • Фінанси
  • Повідомлення Пенсійного фонду
  • Інформації
  • Екологія
  • Слово на спомин
  • Святкові заходи
  • Привітання
  • Міжнародне співробітництво
  • Інформаційна політика
  • Історія
  • Вибори
  • Економіка
  • Кадрова політика
  • Діяльність фракцій обласної ради
  • Доступ до публічної інформації
  • Вітаємо з високою відзнакою!
  • Діяльність депутатів обласної ради
  • Інтерв'ю
  • Суспільство
  • Повідомляє обласна виборча комісія
  • Життя територіальних громад
  • Проекти та інвестиції
  • Вітаємо з нагоди обрання!
  • Наука і техніка
  • Духовне життя
  • Уроки історії
  • Добро. Благодійність. Милосердя.
  • АНОНС
  • Охорона здоров'я
  • Урочисті заходи
  • Вітаємо!
  • Надзвичайні ситуації
  • Повідомляє УДС Головдержслужби України в Чернівецькій області
  • Пам’яті товариша
  • Соціальна політика
  • Діяльність народних депутатів України
  • Робоча поїздка
  • Життя національних громад
  • Робочі зустрічі
  • Житлово-комунальне господарство
  • Благодійність
  • Благоустрій територій
  • Соціальний захист
  • Наука і освіта
  • Заяви та звернення
  • Новини Асоціацій
  • Молодіжна політика
  • Громадянське суспільство
  • Парламентські слухання
  • Земельні відносини
  • На шляху європейської інтеграції
  • Спортивні події
  • Соціально-економічний розвиток
  • Служба зайнятості інформує
  • Фізкультура і спорт
  • Діяльність органів місцевого самоврядування та виконавчої влади
  • Бюджет
  • Мистецькі заходи
  • Законодавство
  • Демографічна ситуація
  • Візити
  • У Верховній Раді України
  • Транспорт та шляхи
  • Заходи
  • До Дня пам'яті і примирення
  • Адміністративно-територіальна реформа
  • Коментарі
  • Транскордонне співробітництво
  • Діяльність голови Чернівецької обласної ради
  • Децентралізація влади
  • На захист національних інтересів і територіальної цілісності України
  • Герої не вмирають
  • Пам'ятаємо
  • Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради
  • Засідання сесії обласної ради
  • Колегія обласної ради
  • Пленарне засідання сесії обласної ради
  • Народні традиції
  • Правоохоронна діяльність
  • Офіційно
  • Реформа місцевого самоврядування
  • Євроінтеграція
  • Енергозбереження
  • Судочинство
  • Науково-практична конференція
  • Діяльність центральних органів виконавчої влади
  • Культура та мистецтво
  • З нагоди Дня українського добровольця
  • Військово-патріотичне виховання
  • Традиції
  • Герої не вмирають!
  • Зі святом!
  • З нагоди професійного свята
  • Поважний ювілей
  • Гуманітарна політика
  • До 100-річчя Буковинського народного віча
  • Правова допомога
  • Регіональний розвиток
  • В Агенції регіонального розвитку Чернівецької області
  • Дорожнє гомпоодарство
  • Пам'яті загиблого Героя
  • Євроатлантична інтеграція
  • У світі техніки
  • Вітаємо на Буковині!
Склад ради
Документи ради
Прес-центр
Діяльність ради
Область
Online-приймальня
Розробник -