This version of the page http://www.iau.ua/uk/pro-nas/company/ (194.28.84.197) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-23. The original page over time could change.
Компанія | E-Report
Main » Про нас » Компанія

Компанія

E-REPORT надає аудиторські та бухгалтерські  польським та українським клієнтам у Польщі. Завдяки постійному моніторингу законодавства, наявності досвіду роботи з державними структурами, гнучкості та багатоаспектності кваліфікації наших фахівців, клієнт отримує комплексне рішення проблемних питань. Офіс E-REPORT знаходиться у місті Варшава, де ви зможете отримати консультацію не лише польською, але й українською, англійською та російською мовами.

Ми гарантуємо високу якість наданих послуг не лише бездоганною репутацією, але й наявністю вагомого багажу успішно розв`язаних практичних кейсів у роботі як з українськими, так і європейськими клієнтами, які є представниками різних сфер бізнес-діяльності.

“Якісно підготовлена та вчасно подана бухгалтерська і податкова звітність – це запорука ефективного функціонування та розвитку компанії”, – запевнює голова правління E-REPORT Артур Шевчик.

Орієнтуючись в законодавстві й стандартах Польщі та України, наші експерти надають повний пакет аудиторських та бухгалтерських послуг не лише польським клієнтам, але й допомагають українським підприємцям в Польщі, які лише розпочинають свій шлях на новому ринку.

Юридичним партнером E-REPORT є Юридична група EUCON, яка надає правову підтримку в діяльності компанії.