This version of the page http://vn.20minut.ua/mostcomment (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-14. The original page over time could change.
Найчастіше коментують

Найчастіше коментують

photo_camera «Такого не було з початку епідемії». У Вінниці новий антирекорд коронавірусу

За минулу добу виявили 57 нових випадків інфікування на COVID-19. Це найбільший показник для нашого міста з самого початку епідемії. Міський голова Сергій Моргунов наголошує, що від недотримання правил безпеки — носіння маски, миття рук, соціальна дистанція — залежить і здоров’я, і шанс того, що повернуть суворий карантин. А також розказав, що через легковажність до власної безпеки на коронавірус захворіли 23 водії «Вінницької транспортної компанії».

Від коронавірусу вчора померли двоє вінничан: цифри по області та районах

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів, де та скільки є хворих на коронавірус станом на 14 червня. Наразі в області зафіксували 1393 випадків. +24 нових за добу.

Дані по СOVID-19 на 12 червня: в Україні вже 29 653 хворих, на Вінниччині +81 за добу

В Україні станом на 12 червня зафіксували 29 653 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. Плюс 683 нових випадки за добу. На Вінниччині зафіксували 1317 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Плюс 81 нових випадків за добу.

У Вінниці пропав семирічний Борис Ткачук ОНОВЛЕНО - Дитину знайшли

Сьогодні, 11 червня, близька 12 годин дня семирічний Борис поїхав на велосипеді. Досі про хлопчика нічого не відомо.

Черговий антирекорд: в Україні вже 30 506 хворих, на Вінниччині +52 за добу та одна смерть

В Україні станом на 13 червня зафіксували 30 506 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. Плюс 753 нових випадки за добу. На Вінниччині зафіксували 1369 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Плюс 52 нових випадків за добу.

play_circle_filled Уряд погодив кандидатуру Сергія Борзова на посаду голови Вінницької ОДА

Сьогодні, 12 червня, відбулось позачергове засідання Кабміну. Урядовці погодили кандидатуру Сергія Борзова на посаду голови Вінницької обласної державної адміністрації.

Карантин посилюють: заборонили відкривати кінотеатри та проводити пробне ЗНО

Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Міністерства охорони здоров’я і вніс зміни до постанови Уряду, якою регламентується карантин. 

У Вінниці зникла дитина. Допоможіть знайти 13-річну Катю Трофимчук ОНОВЛЕНО

Катя пішла з дому та її розшукує поліція. Відомо, що дівчинка була одягнена у джинси та синю кофтину. ОНОВЛЕНО - дитина знайшлась.  

У Вінниці посилюють карантин. Поки це рекомендації для бізнесу, поліції та літніх людей

За минулу добу в місті антирекорд з коронавірусу — 57 нових випадків захворювання на COVID-19.  Через це міська влада вирішила посилити карантинні обмеження: ухвалила нові рекомендації для поліції, бізнесу та літніх людей. Однак є й ризик отримати суворий карантин.

На Вінниччині виявили 1317 хворих коронавірусом: цифри по районах

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів, де та скільки є хворих на коронавірус станом на 12 червня. Наразі в області зафіксували 1317 випадків. +81 нових за добу.

П'яний за кермом — штраф до 34 тисяч та кримінальна відповідальність. Коли це запрацює?

Від 1 липня водіїв, які скоїли ДТП з потерпілими, позбавлятимуть прав на три роки. За керування в стані сп’яніння на три роки вас позбавлять прав. Це ж стосується і тих, хто передав кермо водієві напідпитку чи під кайфом.  

Церковники розглядають можливість канонізації Миколи Пирогова

Запорізький митрополит УПЦ Московського патріархату Лука вважає, що відомого хірурга можна було б канонізувати в лик святих праведників.

У Тиврівському районі чоловік застрелив вівчарку, яка забігла у двір

68–річний житель Тиврівського району вбив з рущниці собаку, яка забігла в його двір. Розпочали слідство в кримінальному провадженні.

photo_camera Без Одеси і не за всі гроші світу. Зібрали десяток морських напрямків для відпочинку в Україні

Звісно, багатьом з нас хотілося цього літа полетіти в Туреччину, Болгарію або на Кіпр, але у коронавірусу, як-то кажуть, були на нього свої плани. Тому ми склали добірку з десяти морських напрямків, куди можна вирушити не виїжджаючи з країни.

На Вишеньці закрили котельню на ремонт. Перелік адрес, де відключать гарячу воду

Закривають котельну по вулиці 600-річчя на плановий ремонт. Мешканців попереджують про відключення гарячої води.

Вінниччина не готова до чергового етапу послаблення карантину

На Вінниччині зафіксували 1369 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Плюс 52 нових випадків за добу.

Вінничанин просить врегулювати рух на перехресті, що веде до мікрорайону «Академічний»

Автор звернення пише, що мікрорайон стрімко розвивається, збільшується автомобільний потік, і через це на виїзді з нього постійно виникають затори.

Гроза, град та шквал: на Вінниччині знову оголосили штормове попередження

Вчора, 13 червня, пізно ввечері у Вінницькій області пройшла гроза з градом. За прогнозами синоптиків, у неділю погода також принесе сюрпризи.

photo_camera Аварія на Пирогова: 76-річний водій Таврії збив дівчину на мопеді

Вчора, 12 червня, у Вінниці сталася аварія. В результаті жінку госпіталізували до лікарні. За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження.

На Вінниччині з коронавірусом лежать в лікарні 115 дорослих та шестеро дітей

У Вінницькій ОДА розповіли про завантаження ліжок хворими на COVID–19 в опорних лікарнях області першої хвилі. У Вінницькій міській лікарні залишилось 17 вільних ліжок для хворих на коронавірус.

Свіжий випуск

№ 23 від 10 червня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
keyboard_arrow_up