This version of the page http://aiesec.ua/global-entrepreneur (193.42.111.125) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-14. The original page over time could change.
Global Entrepreneur - AIESEC Стажування в Стартапі за Кордоном!
Обрати сторінку

Професійні стажування у стартапах за кордоном у сферах маркетингу, бізнес адміністрування та ІТ.

Зареєструватись

Інформація про програму

Global Entrepreneur – програма, яка надає молодим людям практичний досвід у міжнародному середовищі через стажування у стартапах. Програма доступна у наступних сферах – Маркетинг, Бізнес Адміністрування та ІТ.

Унікальність програми полягає у тому, що молода людина отримує практичний досвід у своїй сфері та зможе успішно застосувати його при подальшому працевлаштуванні. Крім особистого розвитку, вони отримують привілей перебувати в міжнародному робочому середовищі.

Розширь свій нетворк

На даному стажуванні тобі буде легко встановити взаємозв’язки з іншими учасниками проекту. Саме це збільшить твій професійний нетворк, щоб підтримати твої майбутні підприємницькі досягнення.

Вдоскональ своє резюме

Єдине, що цікавить теперішніх роботодавців, які шукають недавніх випускників, – це досвід, накопичений у даній сфері. Із закордонною приналежністю до роботи у стартапів, у вас буде набагато більше шансів знайти роботу у теперішньому бізнес-середовищі.

Розпочни свою кар'єру

Кожен досвід стартапера з чогось починається. Після стажування ти будеш знати як працює стартап і будеш мати уявлення щодо того, як створити свій власний.

Тривалість
6-12 тижнів
Період стажування
проєкти протягом всього року
Оплата праці
неоплачуване стажування
Зареєструватись

Країни стажування

Туреччина

Індія

Єгипет

Процес подачі на стажування

1. Реєстрація

Заповни заявку на нашому вебсайті та на глобальному порталі AIESEC. Обов’язково вкажи достовірні контактні дані, щоб ми могли з тобою зв’язатись.

2. Пошук проєкту

Тебе сконтактує наш менеджер, допоможе з пошуком та підбором проєкту, а також складе разом з тобою конкурентноспроможне резюме.

3. Співбесіда

Після подачі заявки на проєкт, ми комунікуємо з приймаючою стороною та готуємо тебе до співбесіди з компанією-роботодавцем.

4. Заключний етап

Вітаємо, співбесіду пройдено успішно! Ти сплачуєш організаційний внесок, підписуєш з нами договір, а ми готуємо тебе до від’їзду в країну стажування.

Вимоги до кандидатів

Освіта
студенти та випускники
Вік
19-29 років
Рівень англійської
Intermediate English
Зареєструватись

Вартість організаційного внеску

3 500 грн.*

* організаційний внесок сплачується лише після твого затвердження на проєкт. Ти нічого не оплачуєш під час пошуку та подачі на проєкти. Оплата здійснюється під час підписання договору.

Логістична підтримка від AIESEC

Інформаційна підтримка

Отримай необхідну інформацію про потрібну візу, твою подорож на місце стажування та інші деталі. Також ми надамо всі підтверджуючі документи для виготовлення візи.

Посадова інструкція

У перший день ми будемо супроводжувати тебе до місця роботи, щоб удостовіритись що твоє стажування відповідає поставленим на початку очікуванням.

Умови проживання

Страхування життя та здоров’я є обов’язковою вимогою для участі у стажуванях Global Entrepreneur. Перед від’їздом, ти отримаєш інформацію про проживання та основні витрати в країні в яку ти їдеш.

Досвід навчання

Ми поставимо тобі чіткі очікування щодо стажування, підготуємо до занурення в нову культуру та посприяємо постійному навчанню перед стажуванням та під час нього.

Зареєструватись

Відгуки наших стажерів

Я работала в стартапе, который создает системы для отслеживания и увеличения продуктивности рабочих и оборудования на основе IoT.

Очень интересный опыт, который помог мне не только усовершенствовать свои навыки в продвижении продукта и коммуникации с потребителями и партнерами, а также разобраться в основах разработки этого решения и какие исследования за ним стоят + к этому, получила новые навыки как разработка веб-сайтов и графический дизайн.

Анна Орлова

Попадая в старатап ты окунаешься в быстро движущуюся и постоянно меняющуюся среду. Нет смысла долго планировать, все идеи нужно и можно имплементировать сейчас. Ресурсов не хватает всегда, а значит нужно находить креативные решения и нестандартные подходы. Никакой рутины, ты и твоя работа зависит от того что нужно сейчас.

Нет идеального способа развития стартапа, этому не научит ни одна книга, поможет только практика. И в этом вся прелесть.

Дария Крутова

Не зволікай, реєструйся вже зараз!

AIESEC в Україні

AIESEC is a non-governmental not-for-profit organization in consultative status with the United Nations Economic and Social Council (ECOSOC), affiliated with the UNDPI, member of ICMYO, and is recognized by UNESCO AIESEC International is registered as a Foundation (Stichting), RSIN #807103895 in Rotterdam, The Netherlands.

Стажування

Можливості

Language School
Приймаюча сім'я
Долучитися до AIESEC