EN      RU

Головна


Шановні колеги, партнери, учасники та гості виставок!

Як Ви знаєте, на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів України, що відбулося 04.05.2020 року, було прийнято рішення продовжити карантин в Україні до 22 травня 2020 року, що унеможливлює проведення виставки «elcomUkraine 2020», запланованої на 19-22 травня 2020 року.

Тож було прийняте рішення перенести строк проведення виставок «elcomUkraine 2020», «SOLAR Ukraine», «EIA: електроніка і промислова автоматизація» на 6-9 жовтня 2020 року, що було схвалено та підтримано більшістю учасників виставки.

Звертаємо вашу увагу, що виставки «elcomUkraine 2020», «SOLAR Ukraine», «EIA: електроніка і промислова автоматизація» відбудуться одночасно з міжнародною виставкою індустрії безпеки - БЕЗПЕКА 2020, що дозволить залучити більше нових цікавих та якісних контактів.

Щиро сподіваємось, вже найближчим часом ситуація почне покращуватись і країна зможе запрацювати на повну потужність для відновлення бізнесу та економіки.

Бажаємо вам міцного здоров'я, бережіть себе і своїх близьких!

Запрошуємо до участі у головних подіях галузі – виставках «elcomUkraine 2020», «SOLAR Ukraine», «EIA: електроніка і промислова автоматизація» - які традиційно відкриють виставковий сезон в Україні!


Виставка «ЕІА: електроніка і промислова автоматизація» - єдина в Україні виставка радіоелектронних компонентів і комплектуючих, інжинірингу і промислової автоматизації, проводиться одночасно і на одному майданчику з міжнародною виставкою енергетики, електротехніки та енергоефективності elcomUkraine.

Саме тому, що виставка відбудеться після головного європейського каталізатору галузі – виставки Hannover Messe – це місце, куди учасники везуть презентовані в Європі головні світові тренди та новітні технології.

То ж виставка «ЕІА: електроніка і промислова автоматизація» - це найкраще місце і час, щоб заявити про свою компанію, презентувати власні розробки та новинки, знайти партнерів, заключити вигідні контракти та продемонструвати стійку ринкову позицію.

Приєднуйтеся до лідерів!



  Новини, статті, анонси

Функції виставок у системі маркетингових комунікацій

ТМ GSA – провідний український виробник панельних ПЛК, модулів вводу-виводу сигналів та програмного забезпечення.

Вітаємо ТОВ «СП Ширтек» на elcomUkraine 2020!