Ведущие

Оля Гриневич

Программа

  • Trend Show
  • Trend Talk

Справжня Леді Та попри цей факт, в неї КВН-івське минуле)))
Її здатність створювати жарти в прямому ефірі змушує посміхатися слухача, а гостре слово завжди буде у межах пристойності. Але! Завжди є якесь але ;)

Оля має цілих дві суперздібності: - Вона може відрізнити тернопільську говірку від хмельницької, а проживаючи у Львові вивчила кілька польських виразів)) та вони не для ефіру - адже ми досі не розуміємо як і коли Оля застосовую цю суперздібність;)
- А ще хлопці, стережіться, бо Оля церемоніймейстер і може одружити вас офіційно у будь-якому куточку Києва, ще й без шаблонів про "два кораблі у морі кохання"
Так, що сподобається не лише вашій коханій, а й вам) - цей факт ми перевіряли. Останній раз це відбулося прямо в черзі на розпродажу цібулі. Будьте уважними, чуваки! ;)

Ivan Kid

Программа

  • Trend Show
  • Trend Talk

Молодий, високий, стрункий, красивий. На цьому б можна було і завершити, але! Ваня є спеціальним агентом DJFM! Він вдало висвітлює культові та наймасштабніші музичні івенти країни з місця подій.
Його суперздібность - завдяки своїм природнім данним, легко втирається в довіру і потрапляти в важко доступні локації. Слідкуйте за ним, бо можливо прямо зараз він щось розказує про вас в ефірі!

DJ LAYSA

Программа

  • Trend Show
  • Trend Talk

Справжня нічна фєя DJFM. З моменту її появи у нічному ефірі, день та ніч почали конкурувати. Ходять чутки про велику армію слухачів, які через ЛАЙСУ поміняли свій графік з денного на нічний. То свята правда;) DJ LYSA має суперздібність зачаровувати нічного слухача музикою та своїм голосом. Під час нічного ефіру записує велитанську кількість строіс в інстаграм та заманює людей до "темного боку місяця"

Андрій Харківець

Программа

  • Trend Show
  • Trend Talk

Високий та стрункий блондин. Є брендвойсом багатьох топових танцполів України та столиці. Неймовірно круто створює настрій в ефірі що вихідних. Не дивлячись на те, що Андрій має світле волося, для команди він "темна конячка", бо ми знаємо про його існування тільки з ефіру та його сторінки в інстаграм. Про нього кажуть, що він ідаельний, а одже в команді DJFM є одна ідеальна людина! І саме, це його суперздібність.

Игорь Ковальски

Программа

  • Trend Show
  • Trend Talk

Програмний директор DJFM. Дехто вважає його міфічною істотою, бо його мало чути в ефірі, але він завжди в курсі всього що відбувається в студіі та за її межами. Частіше за все з’являється в ефірі під час гостьових ефірів для того, щоб ставити гостям цікаві та не завжди зручні запитання.
Ковальскі також має суперздібність - це виявлення суперздібностей в інших резидентів та учасників команди DJFM.