+380 (44) 303 9100   
 Головна

Системи домофонії 1 сторінка

Системи домофонії

IP-домофон

Компанія «Телегруп-Україна» рада запропонувати своїм Клієнтам нову послугу, яка покликана підвищити безпеку і комфорт. IP-домофон - це інноваційний клас систем, які приходять на заміну стандартним домофонним системам і технологіям контролю доступу.

Що таке IP-домофон?

Говорячи простою мовою - це можливість передачі сигналу з домофона аудіосигнала і відеозображення через канал Інтернет.

Що дає IP-домофон?

Нова технологія дає можливість отримувати дзвінки з квартирних домофонів або з багато абонентських викличних панелей, встановлених на вході в житловий комплекс не тільки на стандартний домофонний монітор, а й на планшет, смартфон і навіть кнопковий телефон.

Чому це зручно?

Ви можете навіть не перебуваючи вдома, отримувати дзвінки з будь-якої точки світу, де є Інтернет або телефонний зв'язок. Ви завжди будете знати, хто прийшов до Вас в гості, поспілкуватися з відвідувачем, відкрити йому двері або відмовити в доступі, при цьому перебуваючи хоч на роботі, хоч на відпочинку в Парижі, хоч у відрядженні в Бразилії, хоч удома, ніжачись у ванні. Вас ніколи не застануть зненацька, Ви завжди в курсі того, що відбувається у вас вдома. Ваша квартира завжди з Вами на зв'язку.

Додатковий засіб безпеки.

Розширений функціонал IP-домофона дозволяє не тільки отримувати відеодзвінки на мобільні пристрої, а й дистанційно підключатися до камери домофону, вести запис того, що відбувається в безпосередній близькості від панелі, відкривати для себе двері через мобільний додаток.

Переваги IP-домофонії від «Телегруп-Україна».

Компанія «Телегруп-Україна» має більш ніж десятирічний досвід в області Інтернет-провайдингу і IP-телефонії, що дозволило нашим фахівцям, маючи готову інфраструктуру, швидко освоїти нову технологію і забезпечити повністю регламентовані процеси підтримки та експлуатації систем IP-домофонії.

  • Доступна вартість технічних рішень.
  • Висока якість монтажу.
  • Цілодобова технічна підтримка.
  • Надійний Інтернет-канал для передачі сигналу.

Багатоабонентська відеодомофонія для житлових комплексів і котеджних містечок.

Компанія «Телегруп-Україна» представляє відмінне рішення для сучасних житлових комплексів і котеджних містечок. За допомогою многоабонетской IP-домофон жителі зможуть бачити і спілкуватися з відвідувачами ще при вході в будинок, що збільшує рівень безпеки і виключає потрапляння небажаних осіб в житловий комплекс, а також дистанційно відкривати двері своїм гостям навіть не перебуваючи вдома.

В якості технічного рішення для многоабонетской відеодомофони іспользуються технічні засоби від британського виробника BAS-IP, які довели свою надійність і якість, застосовуючи в більш ніж 100 будівельних проектах за останні два роки.

Переваги многоабонетской відеодомофонії для мешканців

  • Можливість отримання відеодзвінків від відвідувачів в будь-якій точці світу, де є Інтернет.
  • Дистанційне керування доступом в житловий комплекс.
  • Відсутність необхідності прокладки окремого кабелю і встановлення додаткового обладнання (комутатори, підсилювачі сигналу).
  • Гарний дизайн і витончений вид багатоабонентських викличних панелей BAS-IP.
  • Можливість інтеграції з аналоговими домофонними системами.

Переваги многоабонетской відеодомофонії для забудовників і обслуговуючих організацій

  • Відсутність необхідності прокладки кабельного потенціалу по поверхах і установки додаткових пристроїв (комутатори, підсилювачі сигналу).
  • Можливість швидкої, практично, моментальної модернізації діючої аналогової системи домофонії в цифрову.
  • Простота в обслуговуванні. Мінімальний набір технічних пристроїв в комплекті цифровий IP-домофонії робить її дуже зручною, практичною і недорогою в обслуговуванні.

Вибір багатьох українських забудовників як домофонної системи багатоабонентських цифрових викличних панелей BAS-IP підтверджує високу якість і надійність систем цієї марки. Нам довіряють такі будівельні компанії як: «Укрбуд», «Київміськбуд», Stolitsa-Group, Dragon Capital які вже впровадили цю технологію в своїх проектах.

Scroll