This version of the page http://www.ancor.ua/about (95.213.249.91) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-08. The original page over time could change.
Про компанію — АНКОР

Кандидатам

Клієнтам

ENG

ANCOR ‑ міжнародна стафінгова компанія, заснована в 1990 році. ANCOR надає послуги бізнесу в галузі рекрутменту, аутсорсингу і консалтингу через власні офіси в 9 країнах (в Україні, Казахстані, Узбекистані, Латвії, Литві, Естонії, Білорусі, Росії, Таїланді).

АНКОР В ЦИФРАХ

285 000 000 USD
виручка за 2019 рік

300 компаній-клієнтів

40+ офісів у 9 країнах

МІЖНАРОДНА КОМПАНІЯ АНКОР

ANCOR - це 5 стратегічних бізнес-одиниць, кожна з яких надає повний спектр послуг клієнтам в різних сегментах бізнесу.

ANCOR Consumer Goods надає послуги компаніям, які представляють сфери ТНВ (виробництво і реалізація товарів народного вжитку), медицини і фармації, роздрібу і гостинності.
ANCOR Industry спеціалізується на наданні послуг клієнтам в агропромисловому комплексі, автомобільній промисловості, металургії, нафтогазовому, енергетичному секторах та інших.
Клієнтами ANCOR FinTech є компанії, які представляють фінансово-банківський сектор і сферу ІТ/Телеком.
ANCOR Ukraine надає послуги компаніям, що працюють на території України і представляють різні індустрії ринку.
Клієнтами ANCOR Central Asia є компанії, котрі працюють на території Казахстану і інших країн середньоазійського регіону, серед яких Азербайджан, Киргизія, Вірменія, Узбекістан, Монголія.

Команда

Сергій Саліков

Генеральний директор

Олексій Міронов

Віце-президент з операційного управління

Ірина Пруднікова

Директор компанії ANCOR Ukraine

Партнери

Randstad – один зі світових лідерів серед HR-компаній, що надає клієнтам стаффінгові послуги і реалізовує комплексні HR-рішення. Завдяки співпраці з АНКОРом Randstad отримує можливість пропонувати своїм глобальним клієнтам кадрові послуги на території СНД, - виконавцем проектів в цьому випадку буде АНКОР. Randstad таким чином підсилює конкурентні переваги на міжнародному ринку без фактичного виходу в Україну. АНКОР, в свою чергу, отримує доступ до 50-річного досвіду і технологій, якими володіє Randstad, а також можливість пропонувати своїм локальним українським клієнтам комплексні кадрові рішення по всьому світу. Виконавцем проектів в даному випадку буде компанія Randstad. www.randstad.com

Unistaff Payroll Company — аутсорсингова компанія, заснована в 1997 році, яка вирішує повний спектр завдань, пов’язаних з розрахунком заробітної плати і кадровим адмініструванням. Компанія співпрацює з NGA Human Resources і низкою інших міжнародних компаній в сфері розрахунку заробітної плати.

Experium - провідний виробник інформаційних систем, що спеціалізується на розробці і впровадженні IT-рішень і програмного забезпечення для автоматизації HR-процесів. Найбільш відомими продуктами компанії є HRM система «Experium»  і веб-додаток для підбору персоналу «Staffim». HRM система «Experium» - це найстаріша програмна розробка для автоматизації рекрутменту, яка має більш ніж 20-річну історію. Програмні рішення Experium впроваджені в тисячах найбільших коvпаній країни, використовуються державними відомствами, включені в навчальні програми на кафедрах управління персоналом багатьох ВУЗів

Office Line спеціалізується на наданні клієнтам аутсорсингових послуг в сфері адміністративно-технічної підтримки роботи офісів. Клієнтами компанії є представники різних сегментів ринку, серед яких: - виробництво і реалізація товарів народного вжитку (ТНВ); - агропромисловий комплекс; - фінансова сфера; - хімія і матеріали; - машинобудування; - медицина і фармація; - роздрібна торгівля; - сфера IT/Телеком.

Компанія Freework надає персонал для участі у тимчасових проектах. Freework – це швидкий доступ до величезної бази фріворкерів – працівників, готових до тимчасової зайнятості для реалізації проектів у будь-яких масштабах: від надання секретаря на час відпустки основного до забезпечення потужних рекламних акцій і розпродажів у високий сезон.

Heliosoft – це компанія, яка допомагає клієнтам бездоганно експлуатувати власну IT-інфраструктуру і додатки, розвивати та інтегрувати бізнес-додатки на різних платформах. Компанія надає послуги у двох напрямках: Підтримка користувачів і офісної інфраструктури. Розробка, тестування і підтримка програмного забезпечення. Heliosoft надає послуги компаніям, які представляють всі індустрії ринку.

Компанія, яка спеціалізується на швидкому підборі масового персоналу в сфері продажу, фінансів, адміністрування, роздрібної торгівлі, виробництва. Skorex використовує потоковий метод підбору і може запросити перших кандидатів на співбесіду в компанію на наступний день після початку співпраці з клієнтом.

Brands&Talents — агентство, которое специализируется на современном employer branding. В основе каждого бренда лежат талантливые люди, потому цель агентства — помочь клиентам привлечь новых сотрудников и удержать лучшие кадры. Brands&Talents проводит аудит, создает EVP, коммуникационную стратегию и налаживает контакт и теплые отношения между работодателем, сотрудниками и соискателями. Агентство опирается на экспертизу и исследования партнеров: международных кадровых холдингов АНКОР и Randstad.

ANCOR Entertainment - студия по производству видеоконтента. В команде работают видеооператоры, режиссеры-монтажа, сценаристы и переводчики. Студия создает качественный видеопродукт для решения актуальных задач бизнеса: повысить лояльность среди сотрудников и клиентов, стимулировать продажи, презентовать новый товар или услугу и многое другое. ANCOR Entertainment предлагает креативные идеи, интересные пути достижения поставленных задач и создает продукт, который действительно работает! 

StaCo - рекрутингова компанія, що об'єднує професіоналів, чия діяльність спрямована на процевлаштуванням українців за кордон.

StaCo гарантує:

- Усі вакансії традиційно безкоштовні;
- Діяльність ліцензована;
- Допомага з документами в рамках проектів;
- Дистанційна підтримка 24/7.

FacebookLinkedin

Клієнтам

Кандидатам

Про компанiюПрес-центрКонтактні дані
Київ+38 (044) 495–15–20info@ancor.ua
Обробка персональних даних