This version of the page http://dec-edu.com/ua (77.87.193.158) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-05. The original page over time could change.
Освіта за кордоном - вартість навчання за кордоном для українців | освітнє агентство «DEC education»
ru ua
Безкоштовна консультація

044 390 7624Показати

DEC Education Logo
Безкоштовна консультація

Безкоштовна консультація

Залиште ваші контакти - і з вами зв'яжеться наш менеджер!

Ім'я
Телефон

Вища освіта у Швейцарії вже у 2020 році: ексклюзивні умови

Дізнатись детальніше

UniStart: підготовка до життя і навчання в університеті за кордоном

Дізнатись детальніше

Програма Advanced Placement від dec education

Дізнатись детальніше

Академічна підготовка до зарубіжної школи від DEC education

Дізнатись детальніше

Прокачайте іноземну мову з користю для своєї кар'єри!

Дізнатись детальніше

Мовні курси для дітей

Мовні курси для дорослих

Канікули за кордоном

Середня освіта

Вища освіта

Публікації

  • Акции

    Скидки

    15.05.2020
    Ексклюзивні умови на навчання в Швейцарії від Swiss Education Group та вебінари для знайомства зі школами й трендовими спеціальностями

    Навчання у Швейцарії відкриває двері до міжнародної кар'єри та широких можливостей у сфері бізнесу, менеджменту та гостинності. Адже

    Детальніше
  • 18.03.2020
    Шановні клієнти!

    Ваше успішне майбутнє - наша основна ціль. Ми закликаємо вас залишатись вдома та слідувати усім рекомендаціям МОЗ та

    Детальніше
  • 16.03.2020
    DEC education отримала престижний сертифікат

    Компанія DEC education отримала престижний сертифікат - Quality Agent Certificate 2020 від Quality English and Quality Education.   Його присвоюють

    Детальніше
  • 11.03.2020
    Скасування масових освітніх заходів DEC згідно рішення КМДА

    Згідно рішення засідання Постійної комісії з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про додаткові заходи запобігання поширенню

    Детальніше
  • 07.11.2019
    Топовий американський виш Saint Luis University видає стипендії клієнтам DEC

    Спеціально для клієнтів DEC education Saint Luis University оголошує конкурс на отримання стипендії. Виш покриває 100% вартості бакалавріату

    Детальніше
  • 04.11.2019
    У Львові та Одесі пройде День зарубіжної освіти

    23 листопада у Львові та 24 листопада в Одесі для батьків старшокласників та нинішніх студентів відбудеться День зарубіжної

    Детальніше
  • 22.10.2019
    Вперше в Києві: воркшоп від швейцарського вишу Hotel Institute Montreux «Створення і просування бренду в преміум сегменті»

    8 – 10 листопада у DEC Hub пройде воркшоп для старшокласників з міжнародного бізнесу, готельно-ресторанної справи та бренд-менеджменту.

    Детальніше
  • 10.10.2019
    Престижні школи США видають стипендії на навчання в старших класах клієнтам DEC

    Американські школи Amerigo пропонують на конкурсній основі стипендії на навчання українським школярам від 14 років. Це відмінний старт

    Детальніше
  • 10.10.2019
    Отримайте стипендію на навчання в престижній британській середній школі!

    CATS Colleges пропонує українським школярам 14 – 16 років 3 стипендії в розмірі 50% вартості навчання у своїх

    Детальніше
  • Скидки

    06.08.2019
    Чому варто їхати на курси англійської від Eurocentres (крім знижки до 40%)

    Мережа мовних шкіл Eurocentres дарує знижку на програми у найяскравіших містах США, Канади, Великобританії на 2019/2020 роки. Спеціально

    Детальніше
  • 15.11.2019
    Освіта в кулінарній академії Le Cordon Bleu: інтерв’ю засновниці кондитерської Leclair

    Як ви гадаєте, що об’єднує маленькі затишні кондитерські та елітні мішленівські ресторани експериментальної кухні по всьому світу? Звісно,

    Детальніше
  • 13.11.2019
    University of St Andrews – другий після Кембриджу виш Британії

    У новому рейтингу британських університетів від Guardian шотландський University of St Andrews посів другу сходинку після Cambridge. А вже

    Детальніше
  • 08.11.2019
    Hotel Institute Montreux: серце гостинності б'ється у Швейцарії

    Не секрет, що майбутнє за подорожами з враженнями. Це створює додаткові можливості для висококваліфікованих фахівців у сфері гостинності. Сфера туризму

    Детальніше
  • 07.11.2019

    Обучение в Advanced Placement от DEC: отзыв Никиты Горбачева

    Детальніше
  • 27.03.2019

    Обучение в London School of Economics: отзыв Владиславы

    Детальніше
  • 09.01.2019

    Обучение в на курсе "Успешный старт обучения за границей": отзыв Анастасии Мисевич

    Детальніше
Календар подій DEC education

Найближчі заходи, присвячені освіті за кордоном

Пропонуємо вашій увазі календар заходів від міжнародної освітньої компанії DEC education.

Двічі на рік ми проводимо великі виставки, присвячені освіті за кордоном, за участю представників престижних навчальних закладів передових країн світу: Великобританії, США, Канади, Швейцарії та інших країн Західної Європи.

Крім того, у графіку заходів компанії DEC education – освітні сніданки, присвячені основним питанням, що хвилюють школярів, студентів та їх батьків; презентації та семінари; міні-виставки та тренінги від зарубіжних навчальних закладів.

Слідкуйте за нашими подіями і будьте в курсі останніх новин у сфері навчання за кордоном.

  • Освіта за кордоном

    У сучасному світі батьки прагнуть дати своїм дітям якісну освіту, яке йде в ногу з технологічним прогресом і відповідає інтересам дітей. Молоді люди все частіше обирають навчання за кордоном, яке зможе їм дати не «корочку», а практичні навички, які допоможуть отримати роботу мрії за кордоном або в Україні.

    Міжнародна освітня компанія DEC education допомагає українським студентам зробити правильний вибір у величезній різноманітності навчальних програм. Щоб не витрачати багато часу на обробку тонни інформації, довірте нам збір, подачу документів і організацію поїздки. DEC education - єдина освітня компанія в Україні, яка розробляє індивідуальну освітню стратегію студента, виходячи з його інтересів, навичок і цілей. Ми допоможемо уникнути безлічі помилок і отримати максимальний результат.

  • Переваги навчання за кордоном

    Навчання за кордоном дає реальні результати і формує особистість студента швидше, ніж в його рідній країні. Чому? Вступ до закордонного вузу, вибір країни і програми навчання - це перший відповідальний крок у доросле життя, який робить абітурієнт. Звичайно, основні етапи формування студенти проходять безпосередньо на протязі навчання: адаптація, подолання мовного бар'єру, проживання в міжнародному суспільстві, перший досвід роботи.

    Навчання за кордоном має ряд переваг, які формують успішних людей:

    • Вивчення іноземної мови. Країна, в яку відправляється студент, стає його головною учителькою. Окрім вивчення мови, студенти спілкуються з молоддю з різних країн і місцевими жителями в неформальному середовищі. Такі знання не отримаєш за партою. У багатьох студентів прокидається реальний інтерес до навчання, так як мова з книжкової стає живою.
    • Формує пристрасть до навчання. У зарубіжних навчальних закладах існує інший формат навчання - лекції, семінари підкріплені дослідженнями. Студенти відвідують музеї, виставки, наукові центри, майстер-класи, проходять стажування в провідних компаніях - це викликає реальне бажання вчитися.
    • Життєвий досвід. Навчаючись за кордоном, студент отримує дуже багато знань і навичок. Цьому сприяє не тільки навчальний заклад, а й саме життя в іншій країні. За кордоном студент проходить безліч випробувань: занурення в нову культуру, спілкування з місцевими жителями, транспорт, побутові моменти. Цей досвід загартовує, додає впевненості в собі, формує особистість і допомагає пізнати себе.
    • Глобальне мислення. За кордоном навчаються студенти з усього світу, тут панує мультинаціональна культура. У більшості студентів розширюються міжнародні зв'язки. Молодь починає мислити «без кордонів», що повністю відповідає вимогам нашого часу.
  • Завдяки роботі команди DEC education, клієнти примножують свої успіхи, адже ми інформуємо і готуємо їх до всіляких випробувань заздалегідь. Наші студенти мають можливість поспілкуватися з випускниками університетів або молоддю, що продовжує навчання за кордоном, і отримати відповіді на всі запитання. Тому, вступаючи за кордон, наші клієнти не бояться невідомості, а з упевненістю йдуть назустріч новому досвіду, можливостям і пригодам.

    Чому краще вступати з комапнією DEC education

    Вступаючи з міжнародною освітньою компанією DEC education, ви зможете з 1000 програм обрати саме ту, яка буде відповідати вашим очікуванням.

    Освітні експерти DEC education володіють інформацією про програми, вступні вимоги і переваги. Вони щорічно особисто відвідують школи та університети, спілкуються з представниками приймальної комісії, учнями і студентами і можуть поділитися реальною інформацією про навчальний заклад.

  • DEC education - єдина освітня компанія в Україні, яка є сертифікованим центром підготовки та здачі UK Independent Schools Entry Test (UKiset) - тесту, який потрібен для вступу до престижних шкіл Великобританії. Ми знаємо вимоги шкіл і вузів, і допоможемо вам підготуватися до вступу саме в той заклад, який вас цікавить.

    Команда DEC education допоможе вам з підготовкою документів та їх своєчасною подачею. Ми ведемо комунікацію з приймальною комісією і повністю займаємося організацією поїздки. Співпраця з нами допоможе уникнути безлічі помилок, а також заощадить ваш час.

    Ми завжди на зв'язку з нашими клієнтами і допомагаємо їм не тільки підготуватися до поїздки, але і вирішуємо проблеми, які виникли в навчальному закладі.

    Команда DEC education організовує освітні заходи, на яких наші клієнти зможуть дізнатися ще більше інформації про що цікавлять напрямками, поспілкуватися з представниками навчальних закладів та познайомитися з історіями успіху наших випускників.

Назад
Далі