This version of the page http://info.citroen.ua/new-c3-promo-order/ (185.86.79.153) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-02. The original page over time could change.
CITROËN C3 – УНІКАЛЬНИЙ, ЯК І ТИ!
OТРИМАТИ СПЕЦIАЛЬНУ ПРОПОЗИЦIЮ
Модель
Ім’я
Прізвище
E-mail
Телефон
Місто
Дилер
*відправляючи цю форму ви надаєте згоду передати свої персональні дані компанії «Пежо Сітроен Україна»
Виникла помилка при вiдправленнi даних. Спробуйте ще раз, пiзнiше.


CITROËN C3 – УНІКАЛЬНИЙ, ЯК І ТИ!


Компактний міський хетчбек CITROЁN С3 має унікальні і оригінальні дизайнерські рішення: захисні накладки Airbump®, двоколірне забарвлення кузова і яскраве оформлення дзеркал і протитуманних фар - всього 36 комбінацій кольорів.

А всередині авто доступні найсучасніші технології комфорту і безпеки, включаючи систему допомоги при старті в гору Hill Start Assist, круїз-контроль, 7 "сенсорний екран і камеру заднього огляду, систему попередження про вихід зі смуги, систему розпізнавання втоми водія і багато інших ( в залежності від комплектації).

Поспішайте придбати стильний міський хетчбек CITROЁN C3 – відтепер, 3 роки гарантії або 100 000 км пробігу (залежно від того, що настане раніше).
Дизайн
  • 36 комбінацій кольорів
  • захисні накладки Airbump
  • 3 варіанти оформлення інтер’єру
Двигуни
  • бензиновий мотор 1,2 PureTech 82 к.с.
  • бензиновий мотор 1,2 PureTech 110 к.с. S&S
  • механічна або автоматична коробка передач
Технології
  • 7-дюймовий сенсорний екран
  • камера заднього огляду
  • ConnectedCAM Citroën™  — інтегрована камера
(доступні в якості опцій)
Прайс-лист
Каталог
ТТХ
Прайс-лист
Каталог
ТТХ
* - остаточні ціни на автомобілі, а також їх наявність на складі слід уточнювати у найближчого дилера CITROËN в Україні. Точні ціни та комплектації необхідно погоджувати при покупці автомобілів. З прайс-листами можна ознайомитися за посиланнями: прайс-лист CITROËN C3 2020 р.в. та прайс-лист CITROËN C3 2019 р.в..

Пропозиція діє до 31 січня 2020 року на території України. ТОВ «Пежо Сітроен Україна» залишає за собою право змінювати умови пропозиції протягом її дії. Розрахунок здійснюється в національній валюті України, згідно комерційним курсом, встановленим на день оплати. Акція діє на обмежену кількість автомобілів. Картинка може відрізнятися від оригіналу.

На всі автомобілі Citroёn поширюється договірна гарантія терміном на 3 роки або 100 000 км в залежності від того, що настане раніше для легкових автомобілів, та два роки без обмеження загального пробігу для вантажно-пасажирських автомобілів, крім випадків, що були обумовлені додатково.
Правила та умови використання сайту