This version of the page http://nsj.gov.ua/ua/ (83.218.242.227) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-26. The original page over time could change.
Національна школа суддів України
Національна школа суддів України
Анонси заходів

Перегляд вебінару для суддів-наставників



Міжнародна регіональна конференція високого рівня “Захист прав людини через суддівську освіту: кращі практики та удосконалення стандартів


Cемінар на тему: “Новели антикорупційного законодавства з питань електронного декларування” (в режимі вебінару)




Київські рекомендації

про зміст та методологію суддівської освіти

з питань застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, практики Європейського суду з прав людини та виконання рішень Європейського суду з прав людини


 

Kyiv Recommendations

on the Content and Methodology of Judicial Training

on the Implementation of the European Convention on Human Rights, case-law and execution of judgments of the European Court of Human Rights


Дистанційні курси як форма підготовки суддів


ОЦІНКА СУДОВОЇ РЕФОРМИ В УКРАЇНІ ЗА ПЕРІОД З 2014 ДО 2018 РОКУ ТА ВІДПОВІДНІСТЬ РЕФОРМИ СТАНДАРТАМ І РЕКОМЕНДАЦІЯМ РАДИ ЄВРОПИ 




ОГОЛОШЕННЯ


У зв’язку із підвищеними ризиками поширенням епідеміологічної ситуації, пов’язаної із коронавірусом COVID-19


До ваги помічника судді та секретаря судового засідання


Онлайн семінар для суддів місцевих загальних та апеляційних судів: “Правові позиції  Верховного Суду з питань розгляду проваджень у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів”.


Тимчасові труднощі – не перепона для отримання якісної освіти

25-29 травня 2020 року з 09.50 до 16.40 год на офіційному YouTube channel Національної школи суддів України для суддів судових палат у цивільних справах апеляційних судів буде проводитися підготовка
Інформація щодо ПРОГРАМИ HELP Ради Європи

(навчання у сфері прав людини для представників юридичних професій)


25–29 травня 2020 року з 09.50 до 16.40 год. на офіційному YouTube channel Чернівецького регіонального відділення Національної школи суддів України для суддів місцевих загальних судів буде проводитися підготовка в онлайн режимі.


Навчаємось дистанційно




ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ

Національна школа суддів України запрошує суддів і суддів у відставці до співпраці з метою розробки матеріалів курсів для суддів, зокрема, стандартизованих лекцій, та їх подальшого викладання в ході підготовки суддів.


Вийшов черговий випуск журналу «Слово Національної школи суддів України»


Запрошуємо опублікувати наукову статтю у фаховому журналі “Слово НШСУ”

До уваги суддів господарських  судів

Національна    школа    суддів України спільно  з  Касаційним господарським  судом у складі Верховного Суду  17 квітня   2018  року   в місті  Києві проводить загальноукраїнський семінар  для суддів господарських судів на тему: “Новели господарського судочинства України  та їх застосування в судовій практиці”.

Враховуючи інтерес суддів до новел  сучасного законодавства, актуальність зазначеної тематики в професійній суддівській діяльності та потребу у її кваліфікаційному висвітленні,  доповідачами на заході будуть судді, науковці, адвокати та представник Міжнародного комерційного арбітражного суду   при   Торгово-промисловій    палаті  України, що дозволить системно дослідити новели господарського судочинства України.

Семінар буде  проводитися   у конференц–залі Касаційного господарського    суду    у    складі   Верховного   Суду   за адресою м. Київ,   вул. О. Копиленка,  6. 

Реєстрація слухачів відбудеться 17 квітня з 09.30 год. до 10.00 год.  Початок занять о 10.00 год.

План основних заходів
Національної школи суддів України
на 25-29.05.2020 р.





Безкоштовна консультативна психологічна допомога суддям та працівникам апаратів судів 
Більш детальна інформація


Усі анонси
Новини установи
Антикорупційна культура державних службовців як спосіб протидії корупції

25–27 травня 2020 року Львівське регіональне відділення Національної школи суддів України в режимі онлайн проводить підготовку начальників та заступників начальників структурних підрозділів апаратів судів.

Круглий стіл з обговорення реформи оптимізації судів в Україні

22 травня відбулося засідання круглого столу в режимі відео конференції  «Реформа оптимізації судів в Україні: поточний стан та перспективи. Презентація Концепції переваг реорганізації судів», організоване Проектом Європейського Союзу «ПРАВО-Justice», в роботі якого взяв участь ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук та виступив в обговоренні.

Перший онлайн вебінар для наставників

22 травня 2020 року Національна школа суддів України у співпраці з Проєктом ЄС “ПРАВО-JUSTICE”, який представляла міжнародна експертка Анна Адамська–Галант, провела перший онлайн вебінар для суддів–наставників “Передача суддівського досвіду: методологія та практика” на платформі Zoom. 

Обговорення реформи оптимізації судів в Україні

Сьогодні відбудеться засідання круглого столу в режимі відео конференції  «Реформа оптимізації судів в Україні: поточний стан та перспективи. Презентація Концепції переваг реорганізації судів», організований Проектом Європейського Союзу «ПРАВО-Justice», в роботі якого візьме участь ректор Національної школи суддів України Микола Васильович Оніщук та виступить в обговоренні теми (презентацію можна переглянути тут).

Триває розроблення семінару-практикуму “Судова дискреція в адміністративному судочинстві”

22 травня 2020 року Національна школа суддів України в режимі Zoom- відеоконференції провела  чергове засідання групи розробників навчального курсу для суддів у формі семінару-практикуму на тему: “Судова дискреція в адміністративному судочинстві”.

Усі новини