This version of the page http://hub.kyivstar.ua/category-news/oglyadi-rinku/ (3.125.118.117) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-26. The original page over time could change.
Огляди ринку - Kyivstar Business Hub
Українська
  • Русский

Огляди ринку

Дистанційна робота в різних сферах бізнесу: як перенести процеси в онлайн

Експерти «Київстар» разом з редакцією Mind вирішили розібратися в специфіці різних сфер бізнесу, а також допомогти відповісти на питання: як впоратися з викликами карантину та як інструменти мобільного оператора допоможуть бізнесу перенести процеси в онлайн.

Президент “Київстару” розповів про епоху коронавірусу, допомогу владі і 4G

Про унікальні пропозиції компанії на період карантину, а також про те, як національний мобільний оператор переживає складний період, чим допомагає державі і її громадянам і які соціальні ініціативи впроваджує

Бізнес: підготовка до зростання

Розвиток сучасного економічного середовища супроводжується багатьма викликами та кризовими ситуаціями, які є невід’ємною частиною еволюції економіки.

Токенізація та Big Data — перспективні технології найбільшого телеком-оператора України

Директор з розвитку нових напрямків бізнесу Київстар Ілля Польшаков розповів редакції The Page, над якими інноваціями та технологіями працює компанія. Одні з найцікавіших напрямків: токени для оплати комунальних послуг і Big Data

Теорія рішень «розумного» міста та можливості її реалізації на базі єдиної муніципальної платформи

Міста – ключові економічні, географічні та адміністративні одиниці сучасного світу. Людство у своїй історії вже колись проходило стадію міст-держав – самодостатніх політичних і економічних гравців на континентальних картах. Історія, як відомо, повторюється по спіралі, і сьогоднішні мегаполіси багато в чому знову стають такими гравцями.

Як побудувати організацію майбутнього: нові тенденції в управлінні персоналом

Ми живемо у дивовижний час — на наших очах відбувається становлення нової епохи в розвитку людства, що спричинене бурхливим розвитком технологій, демографічними та геополітичними змінами.

Кількість М2М-карт в мережі Київстар зросла до 1,4 мільйона

Абоненти Київстар все частіше звертаються до технологій «machine-to-machine». Із серпня 2017 року кількість M2M SIM-карт в мережі телеком-оператора збільшилася на 23%, до 1,4 млн. Серед лідерів підключень – сфери охорони, фінансів, торгівлі, енергетики, а також аграрний сектор.

Київстар запустив власну платформу мобільних платежів і грошових переказів «СМАРТ-ГРОШІ»

СМАРТ-ГРОШІ» – повноцінний мобільний гаманець, який дозволяє «тут» і «зараз» здійснювати платежі і грошові перекази.

Інтернет речей: В Україні збудують мережі для роботів і датчиків

Українські мобільні оператори нарешті починають планувати та запускати мережі для інтернету речей. Для чого вони потрібні, якими бувають і скільки це коштує

На низькому старті: Київстар запускає фінансовий супермаркет

Мобільний оператор декілька років готувався до виведення на ринок власної фінансової платформи. Як вона працюватиме і які послуги надаватиме?