This version of the page http://k-z.com.ua/myr (104.28.5.182) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-22. The original page over time could change.
Мир - Конфликты и законы
  • главная
  • Мир
  • Украина
  • Политика
  • Происшествия
  • Киевские новости
  • Видео
  • Спорт да дело

Мир

Сенатський комітет з розвідки у вівторок підтримав висунення конгресмена-республіканця Джона Реткліффа на пост директора Національної розвідки. Голоси членів комітету розділилися за партійною приналежністю: 8 республіканців проголосували за висунуту президентом кандидатуру, 7 демократів – проти, повідомляє «Голос Америки».

Німеччина - критично важливий союзник США у відповіді на виклики безпеки та у просуванні миру та безпеки у світі. Про це заявив Держсекретар США Майк Помпео за результатами розмови з міністром закордонних справ Німеччини Гейко Маасом, повідомляє «Голос Америки».

Президент Трамп похвалився новою загадковою військовою одиницею, яка може рухатись значно швидше за всі існуючі в арсеналі США ракети.

«Ми створюємо зараз надзвичайне військове обладнання на небаченому донині рівні. У нас немає вибору. Ми мусимо це робити, маючи неприятелів, які у нас є. У нас є те, що я називаю супер-дупер ракета. І я чув, що вона в 17 разів швидша за все, що у нас наразі є в наявності», - сказав президент Дональд Трамп, повідомляє «Голос Америки».

Уряд Італії в суботу видав указ про поступове відкриття економіки, після декількох місяців дії жорстких обмежувальних заходів, введених для стримування пандемії COVID-19. Зняття обмежень відбуватиметься поступово. Починаючи з понеділка, мешканцям дозволено вільне пересування всередині регіону проживання. Також Ватикан планує провести першу месу після карантину за участі вірян, повідомляє «Голос Америки».

Посолка США у Польщі Джорджетт Мосбахер відзначила, що, можливо, Польща могла би розмістити на своїй території ядерну зброю США. Про це дипломатка заявив у світлі нещодавньої критики на адресу Німеччини з боку посла США у тій країні, повідомляє «Голос Америки».

Это может быть интересно:

  1. ​Президент Трамп та віце-президент Пенс дистанціювалися один від одного на безпечну відстань
  2. ​До Конгресу США подано новий проект резолюції, який закликає притягти режим путіна до відповідальності за порушення прав людини
  3. США поновлюють військові навчання у Польщі, з урахуванням умов пандемії COVID-19
  4. ​Виробництво автомобілів «Тесла» Ілон Маск може перенести з Каліфорнії до Невади та Техасу - через карантинні заборони
Гороскопи

Овен

Телец

Близнецы

Рак

Лев

Дева

Весы

Скорпион

Стрелец

Козерог

Водолей

Рыбы
Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...
Ожидаемые премьеры в кинотеатрах

Последние новости

22.05.2020 14:07

​Зеленский перешел показательный «рубикон»

22.05.2020 13:43

​Про Свободу, Нацраду і рашистські медіа

22.05.2020 10:24

​«Конституція - вічна, а коронавірус - тимчасовий»

21.05.2020 21:43

​Учора російсько-окупаційні війська 18 разів обстріляли наших оборонців

21.05.2020 20:56

​Сегодня Печерский суд обязал Офис генпрокурора внести дело Байдена в ЕРДР

21.05.2020 07:22

​Прокурор Луганщини Олексій Ляшенко: Вся доказова база участі рф у збройній агресії проти України акумулюється

20.05.2020 20:02

​Минулої доби ситуація в зоні проведення ООС суттєво не змінилася

20.05.2020 19:44

​Мы его теряем! Мы уже потеряли Василия Голобородько...

20.05.2020 19:23

​Тяжелый выбор - Зеленский между Трампом и Байденом

Унаслідок вчорашніх обстрілів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил зазнали поранень. За даними розвідки, минулої доби одного окупанта знищено та щонайменше двох поранено

подробнее
Конфликты и законы

Опрос

Чи задоволені ви роком Зеленського?

Результаты
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Одессе

влажность:

давление:

ветер:

Погода во Львове

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Донецке

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Симферополе

влажность:

давление:

ветер:

Дела всемирные

Правовой акцент

Судебные хроники

Резонансные вердикты

Известные ответчики

Знаменитые истцы

Интернет-конфликты

Популярные темы

Конфликты и законы © 2008-2020.

Электронная версия всеукраинского юридического журнала «Конфликты и законы». Свидетельство о госрегистрации: КВ № 13326-2210Р от 19.11.2007 г. Полная или частичная перепечатка материалов сайта разрешается только после письменного согласия редакции. Внимание! Начиная с 21.11.2013 года (дня провала евроинтеграции с ЕС) редакция журнала «Конфликты и законы» (вопреки правилам правописания) оставляет за собой право публиковать слова «партия регионов» и «виктор федорович янукович» со строчной буквы. Также, начиная с 29.06.2016 года, редакция «КЗ» оставляет за собой право навсегда публиковать на своих страницах со строчной (маленькой) буквы слова (и образованные от них аббревиатуры) и словосочетания «москва», «россия», «российская федерация», «владимир путин», а вместе с ними и сокращение «роскомнадзор» (как и все прочие госучреждения рф), нарушив таким образом установленные правила правописания независимо от языков, на каких эти слова и названия публикуются. Это наше оружие в информационной войне с оккупантом.