This version of the page http://e-pay.com.ua/ (46.101.10.44) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-19. The original page over time could change.
ТОВ "Є-ПЕЙ"
 

Інформація про діяльність

Фінансова компанія ТОВ «Є-ПЕЙ» (місцезнаходження: м.Дніпро, вул.Гоголя 15, офіс 308), далі – Фінансова компанія», здійснює діяльність з переказу коштів (надає фінансові послуги) та є учасником платіжних систем FLASHPAY і ВПС CIty24.
  • Платіжна система "FLASHPAY". Платіжна організація - ПАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ», адреса місцезнаходження: 03039, м.Київ, проспект Голосіївський , д. 26а;
  • Платіжна система «City24» . Платіжна організація - ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФЕНІКС», адреса місцезнаходження: 01042, м.Київ, пров. Новопечерський , д. 5.

Фінансова компанія надає наступні види послуг з переказу коштів:
  • переказ коштів від фізичної особи до суб’єкта господарювання, з зарахуванням суми переказу на його рахунок, ініціюється за допомогою:
  • - електронного платіжного засобу;
    - систем дистанційного банківського обслуговування;
    - шляхом здійснення безготівкового переказу з рахунку платника;
    - шляхом внесення готівки у ПТКС;
  • переказ коштів від фізичної особи до фізичної особи, з зарахуванням суми переказу на її рахунок, ініціюється шляхом внесення готівки у ПТКС;
  • переказ коштів від суб’єкта господарювання до фізичної особи, із зарахуванням суми переказу на її рахунок, ініціюється шляхом здійснення безготівкового переказу з рахунку платника;
  • переказ коштів від суб’єкта господарювання до суб’єкта господарювання, із зарахуванням суми переказу на його рахунок, ініціюється шляхом здійснення безготівкового переказу з рахунку платника.

Перекази коштів здійснюються виключно у гривні.

Середня вартість послуг з переказу коштів складає 3%

Строки здійснення переказів коштів (зарахування коштів отримувачам) - до 3-х банківських днів .
Перелік конрагентів пп.xls


Порядок здійснення переказів Фінансова компанія здійснює перекази коштів за правилами, встановленими відповідними платіжними системами.

Перекази коштів, що ініціюються через Фінансову компанію, можуть бути ініційовані платниками у такий спосіб:
  • шляхом використання електронних платіжних засобів (платіжних карток) – в режимі онлайн на сайті Фінансової компанії;
  • шляхом використання систем дистанційного банківського обслуговування, що надається банком, у якому платник має рахунок, - в режимі онлайн через сам Фінансової компанії;
  • шляхом безготівкового переказу з рахунку платника у його банку, з одночасним наданням інформації про отримувачів у реєстрах або у іншому вигляді (т.з. реєстрові перекази);
  • шляхом внесення готівки у ПТКС.
Перекази коштів, які завершуються через Фінансову компанію, можуть бути завершені у такий спосіб:
  • шляхом перерахування безготівкових коштів на рахунок отримувача.
Порядок вирішення спорів. Фінансова компанія ставить за мету допомогти в вирішенні будь-якого питання або суперечки, що може виникнути між нею та Платником/Отримувачем.

Фінансова компанія у Публічному договорі, договорах на переказ коштів та інших договорах заявляє та гарантує, що будь-яка скарга або претензія Платника, як то усна або письмова, буде розглянута Фінансовою компанією. Фінансовою компанією також будуть прийняти всі необхідні заходи щодо задоволення скарги чи претензії Платника, якщо така скарга чи претензія буде обґрунтованою.

Кожен Платник/Отримувач (споживач послуги з переказу коштів) має право звернутися до Фінансової компанії як учасника Платіжної системи, а Фінансова компанія зобов’язана зафіксувати таке звернення у журналі звернень користувачів та розглянути його у строк до 3-х робочих днів.

Захист прав Платника/Отримувача як споживача фінансових послуг з переказу коштів здійснюється відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» та інших нормативно-правових актів чинного законодавства України.

Спори між Фінансовою компанією та Платником/Отримувачем вирішуються на підставі:
  • Правил відповідної Платіжної системи, у якій здійснювався переказ коштів;
  • положень Публічного договору (для фізичних осіб);
  • положень договорів про переказ коштів (для суб’єктів господарювання).
Всі суперечки, що виникають між Платниками/Отримувачами та Фінансовою компанією, мають вирішуватися шляхом переговорів між сторонами. Якщо сторонам не вдається вирішити спірні питання шляхом переговорів, то вони вдаються до процедур, встановлених правилами відповідної Платіжної системи, у якій було здійснено переказ коштів, стосовно якого виникла суперечка, із залученням платіжної організації цієї Платіжної системи (далі – «Арбітражні процедури»).

У разі якщо правилами Платіжної системи Арбітражні процедури не передбачені, або проведення них є через будь-які причини неможливим, або ж Арбітражні процедури не дали результату, то спори вирішуються у судовому порядку відповідно до чинного законодавства України.


Місця розташування ПТКС: м.Дніпро, вул.Гоголя 15. Фінансова компанія не має пунктів приймання та виплати готівки, які використовуються ними для здійснення переказу коштів.

Співробітництво

Наша компанія є платіжним провайдером та надає послуги у сфері електронної комерції.

Ми налагодимо для вас приймання платежів з платіжних (банківських) карток, через системи інтернет-банкінг та електронні платіжні системи. До наших переваг відноситься:
  • Широке коло платіжних методів;
  • Можливість використовувати токен платіжних карток (здійснювати мотоплатежі, регулярні платежі тощо);
  • Зручні інструменти по адмініструванню та перегляду статистики;
  • Можливість здійснювати реєстрові виплати на платіжні картки, що може бути корисним у разі необхідності здійснити повернення коштів покупцю, виплатити страхові відшкодування, здійснити інші види виплат.

Наша тарифна політика відображає наш індивідуальний підхід до кожного клієнта та специфіки його бізнесу.

Всі послуги з переказу коштів надаються суб’єктам господарювання (що виступають як отримувачами, так і платниками) на підставі відповідних договорів, які встановлюють строки здійснення переказів, тарифи та інші умови взаємовідносин.

Крім того, ТОВ «Є-ПЕЙ» має можливість запропонувати вам послуги з процесингу та програмне забезпечення для обробки фінансових операцій.

Повідомляємо, що ТОВ «Є-ПЕЙ» не веде свою діяльність на територіях, окупованих терористичними організаціями ДНР і ЛНР. Ми з радістю готові продовжити співпрацю з контрагентами після звільнення зазначених територій та входу під контроль української влади.

Документи

Контакти

Директор

Сигалов Юрий Моисеевич
+38 (067) 6310316
office@e-pay.com.ua


Заместитель директора по технической части:

Сигалов Максим Юрьевич
+38 (067) 6294443

SkypeE-Mail
epay.dn maxim.s@e-pay.com.ua


Адрес
г. Днепропетровск, ул. Гоголя 15
Реєстр ПКТС.xls

По вопросам зачисления платежей обращайтесь по следующим номерам нашей службы поддержки клиентов:

+38 093 590 24 04

+38 097 235 82 56

+38 050 7605561

Все вопросы с платежами решаются только по звонку в службу поддержки!