This version of the page http://aiesec.ua/tata-internship/ (193.42.111.125) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-18. The original page over time could change.
Професійні стажування в TATA | AIESEC в Україні
Обрати сторінку

Програма розвитку кар’єри ACE

 

Програма ACE надає можливість розвитку кар’єри більше 300 стажерам щороку!

Про програму

 

Для того щоб прискорити, об’єднати та надати можливість отримати досвід розвитку кар’єри серед молоді, Tata Consultancy Services (TCS) та AIESEC створили платформу для навчання і розвитку молодих талантів. Програма ACE – це міжнародна програма розвитку кар’єри, метою якої є залучення молодих працівників до офісів TCS, які прагнуть вчитися та можуть додати різноманітність в робоче середовище, водночас даючи можливість молоді будувати висококваліфіковану професійну кар’єру.

Прискорення кар'єри

Ти зрозумієш, хто ти є, які soft та hard skills ти можеш розвинути та як їх використовувати у своїй кар’єрі.

Об'єднання

Ти познайомся зі стажерами з різних культур та розвинеш свої комунікативні навички у глобальному середовищі!

Досвід

Ти отримаєш досвід роботи в іншому культурному середовищі у найбільшій індійській ІТ-компанії.

Стажерів в Індії

Стажерів у всьому світі

Стажерів, які продовжили працювати в TCS

Національностей

Індія

Ти готовий досліджувати неймовірну Індію? Індія – країна, повна різноманітності в культурі, їжі, мові, віруваннях, дикій природі та рослинності. Вона має шосту за величиною економіку у світі та входить до провідних країн світу в галузі інформаційних технологій. Tata Consultancy Services є найбільшою ІТ-компанією країни та входить до ТОП-10 найуспішніших та найвпливовіших компаній Індії.

Міста стажування: Бангалор, Мумбаї, Пуна, Ченнаї, Лакнау, Колката, Хайдерабад, Делі та Кочі

 

Угорщина

Угорщина – країна Центральної Європи, що не має виходу в море. Будапешт розташований на обох берегах Дунаю, і це чудове місто, навіть у порівнянні з великим пантеоном європейських столиць. Воно стало якорем угорської культури з моменту заснування.

Місто стажування: Будапешт.

 

Процес відбору

Подай заявку на aiesec.org – Створивши та заповнивши свій свій профіль (не забудь оновити своє резюме!) подай заявку на програму ACE безпосередньо на веб-сайті.

*Якщо ти не відповідаєш вимогам проєкту, то можеш подати заявку на інші проєкти на aiesec.org

Перша співбесіда – Якщо ти відповідаєш вимогам проєкту, наш місцевий координатор ACE, відповідальний за набір, зв’яжеться з тобою для того, щоб більше дізнатися про тебе.

Важливо: Ти не можеш проходити співбесіду для більш ніж однієї позиції, в той же час!

Технічна співбесіда – менеджер проєкту, відповідальний за твою посаду, підтвердить твої навички та досвід роботи, а також оцінить твоє розуміння проєкту.

Результат відбору та отримання пропозиції

Реєстраційна форма

AIESEC в Україні

AIESEC is a non-governmental not-for-profit organization in consultative status with the United Nations Economic and Social Council (ECOSOC), affiliated with the UNDPI, member of ICMYO, and is recognized by UNESCO AIESEC International is registered as a Foundation (Stichting), RSIN #807103895 in Rotterdam, The Netherlands.

Стажування

Можливості

Language School
Приймаюча сім'я
Долучитися до AIESEC